3 Şubat 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

• Sıfırıncı Gün | TV8

• S.W.A.T.: Kuşatma Altında (TV'de İlk) | Kanal D

• Kullanılan toplam oy
    14
Ortalıkta bomboş işler için yapılan tartışmayı görünce CUMA GÜNÜ ZİRVEYİ ALAN SON KALİTELİ DİZİ için saygı duruşu yapmak geldi içimden. :(

K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1OdaAfi%C5%9F.jpg
O kadar kaliteliydi ki sezonu bile tamamlayamadı :F

FG34bmPWQAc7dbL.jpg

• Harika
Reactions: offensive
Bu arada Ateş Kuşları'nın bölümünü izleyemedim daha ama geçen haftaki yükselişten sonra düşüş yaşaması üzdü, özellikle AB'de 2 reytinge yakın düşmüş. Fragmanı da güzeldi halbuki bölümün. :( Keşke ağzına kadar dolu olan bir gün yerine boş olan bir günde, pazar akşamları yayınlansaydı.

• Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
Cuma akşamı dizilerinin hepsi birbirinden beter. Özellikle Ateş Kuşları'nın fragmanları bile tahammül edilmez boyutta. Bu haftada oldukça düşmüş zaten. Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti yükselerek devam ediyor. Sıfırıncı Gün resmen can çekişiyor. Senaryo, isim değişikliği falan kar edecek gibi değil.

• Harika
Reactions: xemrexxx
TRT'nin bile sabredemeyeceği oranlara düşmüş Sıfırıncı Gün. Bakalım acun buna ne kadar sabredecek.
------

Bu arada Ateş Kuşları'nın bölümünü izleyemedim daha ama geçen haftaki yükselişten sonra düşüş yaşaması üzdü, özellikle AB'de 2 reytinge yakın düşmüş. Fragmanı da güzeldi halbuki bölümün. :( Keşke ağzına kadar dolu olan bir gün yerine boş olan bir günde, pazar akşamları yayınlansaydı.
Rahat tutacak bir işti. Kanal zorlu günde iddiası olsun istemiş herhalde.

Kızılcık Şerbeti güzel artmış, fragman bomba diğer bölüm de şöyle 1-2 reyting artıp 8 alsın. :Z

Dizi başlayalı 15 bölüm olmuş dizinin ne işlediğine dair tek bir fikri olmayan insanlar diziyi sırf şu sahneden dolayı eleştiriyor.

Yapılmak için yapılan yorumlar işte, sonra Kıvılcım'ın bu insanlarla ne yaşadığı, kimin ne yaptığı kimsenin umru değil. :A Artık kimsenin kapalılığından bile söz edilmeyen dizi açık propagandası olarak kaldı, neyse kimin ne dediği de gram önemli değil sonuçta izleniyor ve çok iyi de devam ediyor. :Z
Arka sokaklar boykot edilir
Ates kuslari yapinca devam
------

Kaliteli bir izleyici olduğum için onu da izlemiyorum iki dizi de birbirinden beter. :A
Benim boykota kurban giden dizi Daha kaliteli

SG daha da düşmüş ve 0.88 almış.
BHSF 2.10'a yükselmiş ama yetmez.
KŞ 6.65'e yükselmiş, bravo.
Ateş Kuşları 8.25'e düşmüş. Daha da düşecek mi bakalım?
YÇ 13.49'a yükselmiş. @Angelica @Doğan @Keith Long

• Beğendim
Reactions: Angelica
Artıkın korkmayın titreyin SEYRAN ŞANLI başta anti @Aserat ve metres @serhatt olmak üzere herkesin böyle popişine popişine vura vura zirvede yer alacak :A :oley: @Angelica @Dosi @Zeyno @MasacRE @Maskeli Fedai @ozmoturk @Özgür @batuhankaralar @12.Adam @Sherlock
Afra sultanımın aldığı reytingleri ne kadar da çok kıskanan var cidden :A Tam olarak dediğin gibi döve döve her hafta zirvede olmaya devam edecek sultanım :A