Kaliteli bir izleyici olduğum için onu da izlemiyorum iki dizi de birbirinden beter.Iyyyy sen git ergen fanların twitter baskısıyla senaryo değiştirttiği, metresin saçını yolan varoş kızın cringe dizisini izle lütfen
Kaliteli bir izleyici olduğum için onu da izlemiyorum iki dizi de birbirinden beter.Iyyyy sen git ergen fanların twitter baskısıyla senaryo değiştirttiği, metresin saçını yolan varoş kızın cringe dizisini izle lütfen
İnanmıyorum bu gerçek mi ya bu 😱 bu dizi daha ne kadar rezil konusu ile yer kaplamaya devam edicek cuma akşamlarına 🤮Yalı çapkınına laf edip 18.yüzyoldaki insanlar gibi boş ol boş ol diyenlerin dizisini savunmak hmmm ok
Ayy aşkom ağzından bal damlıyor, sustur antileri.Kızılcık Şerbeti güzel artmış, fragman bomba diğer bölüm de şöyle 1-2 reyting artıp 8 alsın.
Dizi başlayalı 15 bölüm olmuş dizinin ne işlediğine dair tek bir fikri olmayan insanlar diziyi sırf şu sahneden dolayı eleştiriyor.
Yapılmak için yapılan yorumlar işte, sonra Kıvılcım'ın bu insanlarla ne yaşadığı, kimin ne yaptığı kimsenin umru değil. Artık kimsenin kapalılığından bile söz edilmeyen dizi açık propagandası olarak kaldı, neyse kimin ne dediği de gram önemli değil sonuçta izleniyor ve çok iyi de devam ediyor.
Rezil dizi görmek istiyorsan starı aç cumalarıİnanmıyorum bu gerçek mi ya bu 😱 bu dizi daha ne kadar rezil konusu ile yer kaplamaya devam edicek cuma akşamlarına 🤮
Hakettin bunu artıkınIyyyy sen git ergen fanların twitter baskısıyla senaryo değiştirttiği, metresin saçını yolan varoş kızın cringe dizisini izle lütfen
@Alos çok olmaya başladı, dinleme onu. Dizi hakkında bilgisi ilk teaser ile sınırlı.Rezil dizi görmek istiyorsan starı aç cumaları
Yok canım sağ ol al birini vur ötekine ikisi de birbirinden rezilRezil dizi görmek istiyorsan starı aç cumaları
İşte aynı dizin gibi bir cevapHakettin bunu artıkın
Yoo sosyal medya da maruz kaldığım 1,2 rezil sahnesi de mevcut@Alos çok olmaya başladı, dinleme onu. Dizi hakkında bilgisi ilk teaser ile sınırlı.
Bu mesajın forumun girişine asılması gerektiğini düşünüyorum, son zamanlarda forumda gördüğüm en doğru mesaj. Ayrıca Kıvılcım ile Kübra dostluğuKızılcık Şerbeti güzel artmış, fragman bomba diğer bölüm de şöyle 1-2 reyting artıp 8 alsın.
Dizi başlayalı 15 bölüm olmuş dizinin ne işlediğine dair tek bir fikri olmayan insanlar diziyi sırf şu sahneden dolayı eleştiriyor.
Yapılmak için yapılan yorumlar işte, sonra Kıvılcım'ın bu insanlarla ne yaşadığı, kimin ne yaptığı kimsenin umru değil. Artık kimsenin kapalılığından bile söz edilmeyen dizi açık propagandası olarak kaldı, neyse kimin ne dediği de gram önemli değil sonuçta izleniyor ve çok iyi de devam ediyor.
Görevimiz. Dizi herkesin ağzına sakız oldu.Ayy aşkom ağzından bal damlıyor, sustur antileri.
O değil de iki üç reyting için senaryonun gidişatını bozup şöyle şeyler yaptılar ya.Bu cringe ötesi diziyi izlemeye devam, aynen.
Bunu diyip, gidip hangi dizileri izliyorsun merak etdim. Kardeşlerim falandır heralde.Yoo sosyal medya da maruz kaldığım 1,2 rezil sahnesi de mevcut
Dizinin derdinin de anlatılması gerek de kimse anlamayacağına göre bu kadarı yeter. Canlarım benim...Bu mesajın forumun girişine asılması gerektiğini düşünüyorum, son zamanlarda forumda gördüğüm en doğru mesaj. Ayrıca Kıvılcım ile Kübra dostluğu
Ortalıkta bomboş işler için yapılan tartışmayı görünce CUMA GÜNÜ ZİRVEYİ ALAN SON KALİTELİ DİZİ için saygı duruşu yapmak geldi içimden.
Böylesi gelmedi ve tekrar gelmeyecek bu gerçeğe alışsan iyi olur.
Kardeşlerim gibi cringe bir dizi ile asla işim olmaz 😱Bunu diyip, gidip hangi dizileri izliyorsun merak etdim. Kardeşlerim falandır heralde.
Dizinin baya bir bölümünü izlememiş olsam da kesinlikle cuma gününün son kaliteli dizisiydi. En azından ne niyetle yapıldığı belli bir diziydiOrtalıkta bomboş işler için yapılan tartışmayı görünce CUMA GÜNÜ ZİRVEYİ ALAN SON KALİTELİ DİZİ için saygı duruşu yapmak geldi içimden.
"Senaryosu Twitter'a göre yazılmıştır" yazsalar sol alt köşeye tam olacak.Görevimiz. Dizi herkesin ağzına sakız oldu.
O değil de iki üç reyting için senaryonun gidişatını bozup şöyle şeyler yaptılar ya.
Doğru dimi bir de sözde gerçek hayat hikayesiydi. Senarist kısmına da senaryonun gidişatında en etkili olan hesapları yazsınlar 10/10"Senaryosu Twitter'a göre yazılmıştır" yazsalar sol alt köşeye tam olacak.