3 Şubat 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

• Sıfırıncı Gün | TV8

• S.W.A.T.: Kuşatma Altında (TV'de İlk) | Kanal D

• Kullanılan toplam oy
    14
Iyyyy sen git ergen fanların twitter baskısıyla senaryo değiştirttiği, metresin saçını yolan varoş kızın cringe dizisini izle lütfen :A:A:A
Kaliteli bir izleyici olduğum için onu da izlemiyorum iki dizi de birbirinden beter. :A

Kızılcık Şerbeti güzel artmış, fragman bomba diğer bölüm de şöyle 1-2 reyting artıp 8 alsın. :Z

Dizi başlayalı 15 bölüm olmuş dizinin ne işlediğine dair tek bir fikri olmayan insanlar diziyi sırf şu sahneden dolayı eleştiriyor.

Yapılmak için yapılan yorumlar işte, sonra Kıvılcım'ın bu insanlarla ne yaşadığı, kimin ne yaptığı kimsenin umru değil. :A Artık kimsenin kapalılığından bile söz edilmeyen dizi açık propagandası olarak kaldı, neyse kimin ne dediği de gram önemli değil sonuçta izleniyor ve çok iyi de devam ediyor. :Z
Ayy aşkom ağzından bal damlıyor, sustur antileri. :Z :Z

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Kızılcık Şerbeti güzel artmış, fragman bomba diğer bölüm de şöyle 1-2 reyting artıp 8 alsın. :Z

Dizi başlayalı 15 bölüm olmuş dizinin ne işlediğine dair tek bir fikri olmayan insanlar diziyi sırf şu sahneden dolayı eleştiriyor.

Yapılmak için yapılan yorumlar işte, sonra Kıvılcım'ın bu insanlarla ne yaşadığı, kimin ne yaptığı kimsenin umru değil. :A Artık kimsenin kapalılığından bile söz edilmeyen dizi açık propagandası olarak kaldı, neyse kimin ne dediği de gram önemli değil sonuçta izleniyor ve çok iyi de devam ediyor. :Z
Bu mesajın forumun girişine asılması gerektiğini düşünüyorum, son zamanlarda forumda gördüğüm en doğru mesaj. :Z Ayrıca Kıvılcım ile Kübra dostluğu :bhr:

• Harika
Reactions: Ahmed
Ortalıkta bomboş işler için yapılan tartışmayı görünce CUMA GÜNÜ ZİRVEYİ ALAN SON KALİTELİ DİZİ için saygı duruşu yapmak geldi içimden. :(

K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1OdaAfi%C5%9F.jpg

Bu mesajın forumun girişine asılması gerektiğini düşünüyorum, son zamanlarda forumda gördüğüm en doğru mesaj. :Z Ayrıca Kıvılcım ile Kübra dostluğu :bhr:
Dizinin derdinin de anlatılması gerek de kimse anlamayacağına göre bu kadarı yeter. :bhr: Canlarım benim... :bhr:

Bunu diyip, gidip hangi dizileri izliyorsun merak etdim. Kardeşlerim falandır heralde. :A
Kardeşlerim gibi cringe bir dizi ile asla işim olmaz 😱
------

Ortalıkta bomboş işler için yapılan tartışmayı görünce CUMA GÜNÜ ZİRVEYİ ALAN SON KALİTELİ DİZİ için saygı duruşu yapmak geldi içimden. :(

K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1OdaAfi%C5%9F.jpg
Dizinin baya bir bölümünü izlememiş olsam da kesinlikle cuma gününün son kaliteli dizisiydi. En azından ne niyetle yapıldığı belli bir diziydi :(

Son düzenleme: