@destere türü yoktur amagündüz etkilenmiyorum hiç ama akşam yatmadan ileyince uyuyamıyorum gece zaten izlediğim bütün diziler fantastik türlü türlü yaratıklar var
@destere türü yoktur amagündüz etkilenmiyorum hiç ama akşam yatmadan ileyince uyuyamıyorum gece zaten izlediğim bütün diziler fantastik türlü türlü yaratıklar var
Gördüm sen hiç şu lafı duymadın mı? Olmayacak Duaya amin denmez.matematikte olasılık dersi görmedin mi sen
bak destere 2 haftada 1.sezonu bitirdi dizi kendine çekiyi hemenPLL'ye başlamayı düşünüyorum. Paylaştığın resmi gördükten sonra. @xemrexxx
neden olmasınGördüm sen hiç şu lafı duymadın mı? Olmayacak Duaya amin denmez.
PLL'ye başlamayı düşünüyorum. Paylaştığın resmi gördükten sonra. @xemrexxx
@destere türü çok tehlikelidir dişi kokusunu 10 km uzaktan alırhahaha o ne demek oluyor uzaylı falanmı
Macun bile zar zor geçti.bak destere 2 haftada 1.sezonu bitirdi dizi kendine çekiyi hemen
neden olmasın
cun göz açtırtmadı finallere ka lordly panpamın güzide konusunu görmedin miMacun bile zar zor geçti.
hahaha sen resmen şey diyorsun çocuğa@destere türü çok tehlikelidir dişi kokusunu 10 km uzaktan alır
geç kalmışsın )
boşta kız kalmadı )
O konu elem keder konusu zannedip hiç girmedim.ma
cun göz açtırtmadı finallere ka lordly panpamın güzide konusunu görmedin mi
sanırsam balina diyorum onlarda da buna benzer bir yetenek vardıhahaha sen resmen şey diyorsun çocuğa
bak destere 2 haftada 1.sezonu bitirdi dizi kendine çekiyi hemen
neden olmasın
yok lo çok gerçekçiydi lordly eşsiz yorumlarını katsa da reyting oranları her şeyi ayan beyan açıkliyidiO konu elem keder konusu zannedip hiç girmedim.
ben 4x17 yi izledimBu hafta bitiririm ilk sezonu? Sen kaçtasın?
ben 4x17 yi izledim