@destere türü yoktur amagündüz etkilenmiyorum hiç ama akşam yatmadan ileyince uyuyamıyorum gece zaten izlediğim bütün diziler fantastik türlü türlü yaratıklar var![]()
@destere türü yoktur amagündüz etkilenmiyorum hiç ama akşam yatmadan ileyince uyuyamıyorum gece zaten izlediğim bütün diziler fantastik türlü türlü yaratıklar var![]()
Gördüm sen hiç şu lafı duymadın mı? Olmayacak Duaya amin denmez.matematikte olasılık dersi görmedin mi sen![]()
bak destere 2 haftada 1.sezonu bitirdiPLL'ye başlamayı düşünüyorum. Paylaştığın resmi gördükten sonra.@xemrexxx
neden olmasınGördüm sen hiç şu lafı duymadın mı? Olmayacak Duaya amin denmez.![]()
PLL'ye başlamayı düşünüyorum. Paylaştığın resmi gördükten sonra.@xemrexxx
@destere türü çok tehlikelidir dişi kokusunu 10 km uzaktan alırhahaha o ne demek oluyor uzaylı falanmı![]()
Macun bile zar zor geçti.bak destere 2 haftada 1.sezonu bitirdidizi kendine çekiyi hemen
neden olmasın![]()
cun göz açtırtmadı finallere kaMacun bile zar zor geçti.![]()
hahaha sen resmen şey diyorsun çocuğa@destere türü çok tehlikelidir dişi kokusunu 10 km uzaktan alır![]()
geç kalmışsın)
boşta kız kalmadı)
O konu elem keder konusu zannedip hiç girmedim.ma
cun göz açtırtmadı finallere kalordly panpamın güzide konusunu görmedin mi
![]()
sanırsam balina diyorum onlarda da buna benzer bir yetenek vardıhahaha sen resmen şey diyorsun çocuğa![]()
bak destere 2 haftada 1.sezonu bitirdidizi kendine çekiyi hemen
neden olmasın![]()
yok lo çok gerçekçiydi lordly eşsiz yorumlarını katsa da reyting oranları her şeyi ayan beyan açıkliyidiO konu elem keder konusu zannedip hiç girmedim.![]()
ben 4x17 yi izledimBu hafta bitiririm ilk sezonu? Sen kaçtasın?![]()
ben 4x17 yi izledim![]()