geçildiniz lo sen farkında değilsin kanaltürk te hasat zamanı diye film var bir sarışın kız resmen gelin hasat edin diyi bnm mns de 15 aldı film
hiçte bile zirvede olucaz yine senle hiçmi ortak dizimiz yok yaa sen hangi diziyi takip ediyorsun bu akşam 😵oho 10.sıraya düşmüşünüz
ravenswood un kalanını şey edicem birazdan 10.-11. bölümde hanna konuk oalcak diziye @destere bir an önce yetiş sen dehiçte bile zirvede olucaz yine senle hiçmi ortak dizimiz yok yaa sen hangi diziyi takip ediyorsun bu akşam 😵
sap map kalmaz bana sen tüm hasatı kaplarsın koca totonlabir bakayım hele filme
boşuna sevinme hasat sonu sana yine sap kalır )
Bana da öyle geldi.Cengiz Kurtoğlu gibi
aaaa ortak dizimizde varmış ravenswood takip ediyorum bende 😉😉ravenswood un kalanını şey edicem birazdan 10.-11. bölümde hanna konuk oalcak diziye @destere bir an önce yetiş sen de
sap map kalmaz bana sen tüm hasatı kaplarsın koca totonla
ravenswood un kalanını şey edicem birazdan 10.-11. bölümde hanna konuk oalcak diziye @destere bir an önce yetiş sen de
sap map kalmaz bana sen tüm hasatı kaplarsın koca totonla
ab de şansı var: A"Boş gün zirveyi bile alır" demedin. 😱
sen kesin korkuyorsundur
hahahha o hayaletlerden falan korkmuyorum ama sarışısın küçük bir kız çocuğu var dizide korkuncta görünmüyor ama o kızdan nedense çok korkuyorum
gündüz etkilenmiyorum hiç ama akşam yatmadan ileyince uyuyamıyorum gece zaten izlediğim bütün diziler fantastik türlü türlü yaratıklar varseni korkutmak da kolaymış
ona nazar değidren erkek gül ağa bomboş kalsın kadın zerrin gibi değirmen taşı benzeri kalçaya sahip olsunhannoşumun resmini heryerde kullanma nazar değer )