3 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 11 52.4%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 8 38.1%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 19.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 19.0%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 23.8%
  • Asteriks Olimpiyat Oyunlarında (Fox)

Oy: 1 4.8%
  • Babam İçin (Fox)

• Kandil Özel Programları (Çeşitli Kanallar)

Oy: 2 9.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? Yalan Dünya mı ? Günün kazananı hangisi oldu ?
Bir Çocuk Sevdim, Babam İçin, Beyaz Show, Bir Erkek Bir Kadın ve Kandil Özel programları ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Önceki haftalarda olduğu gibi bu hafta da totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de ise Yalan Dünya zirvede yer aldı.

Hayat Devam Ediyor, totalde 2. A/B'de 3.olarak günün bir diğer başarılı dizisi oldu. Dizi, totalde Adını Feriha Koydum'a çok yaklaştı ve zirveyi 0.17 rating ile kaçırdı.

A/B'de ise Adını Feriha Koydum, Yalan Dünya'ya çok yaklaştı.

Yüksek A/B reytingleri ile dikkat çeken Yalan Dünya, bu hafta totalde de 4.sıraya kadar yükseldi.

Kandil sebebiyle Kanal 7, STV, TRT ve ATV'deki kandil özel programları da gecenin oranlarına önemli etki ettiler. Önceki kandillerdeki gibi zirveyi zorlamasalar da bu programlar dizilerin oranlarının düşmesine neden oldular...

Babam İçin totalde 42. A/B'de 36.olarak beklentileri yine karşılayamadı.

Bir Çocuk Sevdim totalde 48. A/B'de ise 27.olabildi. Kanal D'de yüksek oranlarla yayın hayatına başlayan dizi bu başarıyı sürdürmeyi başaramadı.

Bir Erkek Bir Kadın, A/B'deki başarısını sürdürdü. Totalde ise gerilerde kaldı...

Beyaz Show, bu hafta yine üst sıralarda yer aldı ve A/B'de geceyi 5. tamamladı.

Son düzenleme:
kandil dolayısıyla biraz izleyebildim hayat devam ediyoru internetten tamamını izlerim

Adini Feriha Koydummm
D allahim muhtesemdii <33

Kandil programlarını izledim biraz. Sonra Yalan Dünya'yı takip etmeye çalıştım

hayat devam ediyor.................................

Adini feriha koydum'u izledim cok guzel bir bolumdu.. Reklam aralarinda da yalan dunya'yi izledim.

Nihat hatipoglu ile kandil gecesini izledim, duayi izledim.. Su an beyaz showu izlemekteyim.

hayat devam ediyorda ismail karakterindeki fikret kuşkan süper oyuncu, rolünü hakkıyla oynuyor.. ayrıca kudret rolündeki rozet hubeş te çok iyi oyunculuk gösteriyor..memleketimizde değeri anlaşılamayan oyuncular var.. fikret kuşkan, olgun şimşek , okan yalabık gibi oyuncular aynı şener şen gibi gerçek ve nadir bulunan oyunculardan... halkımız oyuncu seçerken ne oynadığına nasıl oynadığına bakmıyor ne kadar yakışıklı ve ne kadar güzel diye değerlendirme yapıyor.. arada gerçek değerler kayboluyor...

reytinglerde düşüş olabilir kandil dolayısıyla ama totalde feriha ab de yalan dünya 1.olur

Adını Feriha Koydumu izledim reklamlarda reklamları izledim kaçırmak istemedim çünkü

reytinglerde düşüş olabilir kandil dolayısıyla ama totalde feriha ab de yalan dünya 1.olur

sen iddialı bir insansın takas kendini olayların akışına bırakmışsın .. burda hayat devam ediyor birinci olur demeni beklerdim
bu kadar umutsuz bir yorum beklemezdim şahsen...

Dizifilmden gelen habere göre Adını Feriha Koydum anlık reytinglere göre iki grupta da zirvedeymiş.

Bu gece yayınlanan bölümüyle hem tüm izleyicilerde hem de AB grubunda birinci sırada gidiyor. İki haftadır tüm kişiler grubunda "Hayat Devam Ediyor"la mücadele eden "Adını Feriha Koydum" bu kategoride rakibini geçiyor, AB grubunda mücadele ettiği "Yalan Dünya"ya ise geçiliyordu. Bu gece her iki kategoride de birinci sırada gidiyor. Kesin sonuçları yarın sabah sizlere bildirebileceğiz.

sen iddialı bir insansın takas kendini olayların akışına bırakmışsın .. burda hayat devam ediyor birinci olur demeni beklerdim
bu kadar umutsuz bir yorum beklemezdim şahsen...

ben her zaman doğruları söylerim tablo belli

Adını Feriha Koydum izledim. Müthiş bir bölümdü. İki grupda da birinci olduğunu duydum. Ama kesin sonuçları görmek lazım. Ayrıca Twitterda Ne Ferihaymış ve Feriha Sarrafoğlu TT olmuş

Adı Feriha Koydumu izledim takipçisi olmama rağmen ama büyük keyif aldım izlerken başarılı bir dizi bu hafta Abd'de liderliği alabilceğini düşünüyorum

Bu saydığın oyuncuların kaybolduğunu söyleyen kim.Bunların hepsinin dizisinin reytingleri çok iyi.Nerden çıkardın anlamadım.Yakışıklılık bakımından Çağatay Ulusoy.Yoksa iğrenç bir oyuncu.