- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? Yalan Dünya mı ? Günün kazananı hangisi oldu ?
Bir Çocuk Sevdim, Babam İçin, Beyaz Show, Bir Erkek Bir Kadın ve Kandil Özel programları ne kadar izlendi ?
Sonuçlar belli oldu.
Önceki haftalarda olduğu gibi bu hafta da totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de ise Yalan Dünya zirvede yer aldı.
Hayat Devam Ediyor, totalde 2. A/B'de 3.olarak günün bir diğer başarılı dizisi oldu. Dizi, totalde Adını Feriha Koydum'a çok yaklaştı ve zirveyi 0.17 rating ile kaçırdı.
A/B'de ise Adını Feriha Koydum, Yalan Dünya'ya çok yaklaştı.
Yüksek A/B reytingleri ile dikkat çeken Yalan Dünya, bu hafta totalde de 4.sıraya kadar yükseldi.
Kandil sebebiyle Kanal 7, STV, TRT ve ATV'deki kandil özel programları da gecenin oranlarına önemli etki ettiler. Önceki kandillerdeki gibi zirveyi zorlamasalar da bu programlar dizilerin oranlarının düşmesine neden oldular...
Babam İçin totalde 42. A/B'de 36.olarak beklentileri yine karşılayamadı.
Bir Çocuk Sevdim totalde 48. A/B'de ise 27.olabildi. Kanal D'de yüksek oranlarla yayın hayatına başlayan dizi bu başarıyı sürdürmeyi başaramadı.
Bir Erkek Bir Kadın, A/B'deki başarısını sürdürdü. Totalde ise gerilerde kaldı...
Beyaz Show, bu hafta yine üst sıralarda yer aldı ve A/B'de geceyi 5. tamamladı.
Son düzenleme: