3 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 11 52.4%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 8 38.1%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 19.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 19.0%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 23.8%
  • Asteriks Olimpiyat Oyunlarında (Fox)

Oy: 1 4.8%
  • Babam İçin (Fox)

• Kandil Özel Programları (Çeşitli Kanallar)

Oy: 2 9.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Bu saydığın oyuncuların kaybolduğunu söyleyen kim.Bunların hepsinin dizisinin reytingleri çok iyi.Nerden çıkardın anlamadım.Yakışıklılık bakımından Çağatay Ulusoy.Yoksa iğrenç bir oyuncu.

kaybolma deyince sen sanırım eşyanın kaybolması gibi düşünüyorsun .. kastettiğim şey hakettiği değeri alamıyor bu oyuncular..

Reytinglerin geç çıkmasi belli a/b feriha reytingleriyle oynandi bence + burdada 3.68 ikiside sharede 1e1k onde bunuda yanlis yazmıslar

sonunda sbt nin saçmaladığını kabul etmen güzel olmuş gerçeği bir gün kabulleneceğini biliyordum..

yok aga feriha reytingini düsürmüsler bence bn feriha hayatta izlemem ama dünün galibi feriha 11:30 a kadar reytingler çıkmadiysa anlaki bisiylerle ugrasiyolar :)

işine gelince ferihanın reytingini düşürmüşler diyebiliyorsun aynı şeyi ben perşembe günü fatmagül için demiştim .. demekki sadece işimize gelince değil her zaman gerçeği söylemek gerekiyor.

Son düzenleme:
sen önce gülse birsel yazmayı öğren.elle tutulur bir karakter yok demişsin Beyaza laf atmışsın.Senin diziden anlamadığın anlaşıldı.
diziden gayet iyi anlıyorum geçen hafta yalan dünyaya eleştiriler getirmiştim ve 2 haftadır reytingleri düşüyor. buda anladıgımın kanıtı olsa gerek :))) ikincisi beyaz zaten oyuncu falan değil hiç bir eğitimi yok ,hiç bir filmi gişede başarı yakalayamamış tek yaptıgı yada yapamadıgı "R" leri söyleyemek :))))

not: cepten yazdıgım ve parmaklarım büyük oldugu için bazen harf hataları yapıyor pekte düzelmiyorum bazı arkadaşların zekasına güveniyorum anlarlar diye umuyorum ama demek herkesin zekasına güvenmemk lazımmış :)))))))))

diziden gayet iyi anlıyorum geçen hafta yalan dünyaya eleştiriler getirmiştim ve 2 haftadır reytingleri düşüyor. buda anladıgımın kanıtı olsa gerek :))) ikincisi beyaz zaten oyuncu falan değil hiç bir eğitimi yok ,hiç bir filmi gişede başarı yakalayamamış tek yaptıgı yada yapamadıgı "R" leri söyleyemek :))))

not: cepten yazdıgım ve parmaklarım büyük oldugu için bazen harf hataları yapıyor pekte düzelmiyorum bazı arkadaşların zekasına güveniyorum anlarlar diye umuyorum ama demek herkesin zekasına güvenmemk lazımmış :)))))))))
Beyazın 'r' harfini söylememesi çok mu komik birşey ?.Ben anlıyorum ve eminim ki senden güzel konuşuyordur .