29 Ocak 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    25
Cümlemde "Başarısız" kelimesi bile geçmedi Eraycım;
Çok sevdiğin bir dizi olduğu için "Şahaser" niteliğinde yorum yazıyorsun ondan iyi niyetli dokunmak istedim.

7 rating elbette başarı neticede 3 ratingle aylardır süren diziler var.

Ben sadece KO nun AB de geçrekten Kanuni Sultan Süleyman olduğunu ama TOTALDE yıpratıldığına inanıyorum,bunuda göz ardı etmemek lazım.

Tekrar altını çizerek yazıyorum; Kırmızı Oda AB de cuma gününün tartışmasız en başarılı işidir.

"Kimilerimiz dizimiz hangi segmentte başarılı ise o segmenti görüp diğerlerine gözümüzü kapıyoruz." yazmışsın buradan da sanki sadece AB'de başarılıymış ve Total'de kötüymüş ama sırf AB için iyi yorumlar yapıyormuş gibi bir algı oluşuyor. Diğerlerine göz kapadığımız falan yok üç grup da gayet iyi olduğu için hepsini dahil ederek pozitif yorumlar yapılıyor.

Senin altını çizmene gerek yok zaten reytingler fazlasıyla ortaya seriyor.

@The_Erinch orada kimseyi etiketlememiş ki, neden üstüne alınıyorsun?

Senin altını çizmene gerek yok zaten reytingler fazlasıyla ortaya seriyor.
Tüm iyiniyetimle verdiğim cevabıma verdiğin bu üstperde yorum çok kırıcı...

Bilgin olsun Eray, cevap yazarken tartarak yazmanı rica ediyorum.

İyi Akşamlar.

Seni Çok Bekledim haftaya yükselecektir, deneklerin TV izlemediği bir haftada yayınlandığı için ilk bölümde bu oranları alması normal. İstanbullu Gelin de bu oranlarla başlamıştı diye hatırlıyorum. İlerleyen bölümlerde özellikle AB'de iyi bir yükseliş bekliyorum.

Kırmızı Oda düşmemiş, yerinde saymış hadi yine iyisin.
@Aserat

Sabah o kadar sinirlendim ki yorumlamadım bile.

Son Yaz belki de en güzel bölümüyle ekrandaydı ama bu düşüşü hak etmiyor kesinlikle.
Geçen hafta 6 bandına çıkmışken 3 küsürlere düşmesi düşündürücü. Hele ki bu hafta bir çok dizinin AB'de 2-3 reyting düşmesi daha da düşündürücü. Masumlar, Sadakatsiz, Alev Alev hepsi sarsıldı bayağı. Umarım haftaya yine yükselir Son Yaz.

Kırmızı Oda çok iyi gitmiş yine. Tebrikler Erkan Petekkaya.

Seni Çok Bekledim, beklenti altı başlamış gerçekten. Ben 4-5 bandıyla açar diyordum. Özcan Deniz'in TV'de, özellikle de Total izleyicisinde belli alıcısı var. Çok yükseleceğini düşünmüyorum ama haftaya 4-5 bandına çıkar. Sezon sonuna kadar da gider diye düşünüyorum. Star'ın bu sezonki hamleleri akıl alır gibi değil. Tek mantıklı hamlesi Menajerimi Ara'yı Pazar'a alarak ipten kurtarması oldu. Ama onun dışında sezon başından beri yeni başlayan tüm dizileri sallantıda. SÇB'yi Cuma'ya almak için olan Akrep'e oldu gerçekten. Gerçi Akrep Cuma'da kalsa da yine 3-4 bandında giderdi. Ama Perşembe'de ömrü daha da kısaldı.

Arka Sokaklar'a helal olsun ben yorumlama ihtiyacı bile duymuyorum bazen başarısına alıştığım için ama görmezden de gelemiyorum.

Ramo geçen haftaki sert düşüşten sonra iyi toparlanmış. Twitter'dan gördüğüm kadarıyla bölüm de bayağı olaylı bitmiş yani düğün kısmı. Son Yaz'la birbirlerini etkiliyorlar mı diye düşünmüyor değilim.

Akıncı 13'te biter bence artık.

Zaten düşmeyecekti ve sonrasında da öyle aman aman düşmeyecek artık alışsan iyi edersin.

Seni Çok Bekledim beklenti altı başlamış. Genel yorumlar pek iç açıcı olmadığı için haftaya yükselir mi bilemiyorum ama kanal hata etti.

Kırımızı Oda'nın oranlarını korumasına sevindim. AB'de 10+ alması sevindirici.