Gazeteciler için diyorum ben.1 haftadır en az 10-15 kişi değinmiştir konuya, nasıl kimse birşey demiyor.
Gazeteciler için diyorum ben.1 haftadır en az 10-15 kişi değinmiştir konuya, nasıl kimse birşey demiyor.
Cümlemde "Başarısız" kelimesi bile geçmedi Eraycım;Sert çıkma amacıyla söylemiyorum sadece Total'de 7.80 küsür reyting almak başarısızlık mı oluyor. Zaten hep ikinci oluyordu sadece Esra Erol bu hafta aşırı yükselip araya kaynak yapmış yoksa cuma günü her grupta başarılı reyting alabilen nadir dizilerden.
"Kimilerimiz dizimiz hangi segmentte başarılı ise o segmenti görüp diğerlerine gözümüzü kapıyoruz." yazmışsın buradan da sanki sadece AB'de başarılıymış ve Total'de kötüymüş ama sırf AB için iyi yorumlar yapıyormuş gibi bir algı oluşuyor. Diğerlerine göz kapadığımız falan yok üç grup da gayet iyi olduğu için hepsini dahil ederek pozitif yorumlar yapılıyor.Cümlemde "Başarısız" kelimesi bile geçmedi Eraycım;
Çok sevdiğin bir dizi olduğu için "Şahaser" niteliğinde yorum yazıyorsun ondan iyi niyetli dokunmak istedim.
7 rating elbette başarı neticede 3 ratingle aylardır süren diziler var.
Ben sadece KO nun AB de geçrekten Kanuni Sultan Süleyman olduğunu ama TOTALDE yıpratıldığına inanıyorum,bunuda göz ardı etmemek lazım.
Tekrar altını çizerek yazıyorum; Kırmızı Oda AB de cuma gününün tartışmasız en başarılı işidir.
@The_Erinch orada kimseyi etiketlememiş ki, neden üstüne alınıyorsun?"Kimilerimiz dizimiz hangi segmentte başarılı ise o segmenti görüp diğerlerine gözümüzü kapıyoruz." yazmışsın buradan da sanki sadece AB'de başarılıymış ve Total'de kötüymüş ama sırf AB için iyi yorumlar yapıyormuş gibi bir algı oluşuyor. Diğerlerine göz kapadığımız falan yok üç grup da gayet iyi olduğu için hepsini dahil ederek pozitif yorumlar yapılıyor.
Senin altını çizmene gerek yok zaten reytingler fazlasıyla ortaya seriyor.
Tüm iyiniyetimle verdiğim cevabıma verdiğin bu üstperde yorum çok kırıcı...Senin altını çizmene gerek yok zaten reytingler fazlasıyla ortaya seriyor.
Star'ın genel yayın yönetmeni, aynı zamanda ntv'nin deNermin kim
Zaten düşmeyecekti ve sonrasında da öyle aman aman düşmeyecek artık alışsan iyi edersin.Seni Çok Bekledim haftaya yükselecektir, deneklerin TV izlemediği bir haftada yayınlandığı için ilk bölümde bu oranları alması normal. İstanbullu Gelin de bu oranlarla başlamıştı diye hatırlıyorum. İlerleyen bölümlerde özellikle AB'de iyi bir yükseliş bekliyorum.
Kırmızı Oda düşmemiş, yerinde saymış hadi yine iyisin.@Aserat
7 reytinge düştü, daha da düşmesin bir zahmet. Taban oranlar almasına bir adım kalmış.Zaten düşmeyecekti ve sonrasında da öyle aman aman düşmeyecek artık alışsan iyi edersin.
7.827 reytinge düştü, daha da düşmesin bir zahmet. Taban oranlar almasına bir adım kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?