29 Ocak 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    25
Hafta boyu reytingler epey ilginçti, gerçekten çok tuhaf bir reyting haftası oldu...

'Seni Çok Bekledim' şok bir açılış yapmış. Ben en az 5-6 bazında açılış bekliyordum, çok büyük hayal kırıklığı olarak başlamış dizi. Yorumları pek görmedim ama haftaya bol tekrarla 5 oranına çıkar diye tahmin ediyorum. Tabi beklentimiz 7-8 bazına çıkacak bir işti, bekleyip görelim haftaya oranları akıbetini belli edecektir.

'Kırmızı Oda' yeni rakibine rağmen yükseliş yaşamış, oranları hala çok iyi. Cuma zirvesini bırakmayacağı netleşmiş oldu.

'Arka Sokaklar'ın oranları da çok iyi, TOTAL grubunda +9 reytingle zirvede yer almaya devam etmiş. ABC1'de de 2. olarak iyi sonuçlar elde etmiş. Kanala ilaç gibi geliyordur.

'Son Yaz' geçen hafta yaşadığı yükselişi sürdürememiş, bu hafta çok sert bir düşüş yaşamış. AB grubunda 2.58 reyting kaybı... Gerçekten ilginç bir hafta.

'Akıncı' düşüşünü sürdürmüş, kanalın 'Hercai' hamlesi mantıklıydı ama tutmadı. Yapacak bir şey yok, en azından 'Hercai' yeni gününde güzel oranlar alıyor.

Kırmızı Oda 50 tane rakibe rağmen hala taş gibi reyting alıyor daha ne denilebilir ki. :Z Erken başlamasa (TV8'in boşuna endişelendiğini yine gördük) bu bölümle daha da yükselirdi ama tekrar 10 bandına çıkması güzel. İsterse 50 tane rakip daha gelsin zirveyi kimseye kolay kolay kaptırmayacak tebrikler. :Z

Seni Çok Bekledim'i izleyici pek beklememiş galiba. :A Beklenti altı kalacağını az çok kestirebiliyordum ama bu kadar düşük başlaması şaşırttı. Demek ki neymiş Ortadoğu pazarına dizi yapacağım derken Türk izleyicisini boşlamamak lazımmış yoksa tokat gibi cevap alırlarmış. :A Gelecek hafta da yükselmezse (İstanbullu Gelin de Total'de böyle düşük başlamıştı diye hatırlıyorum) Star yönetiminde üç diziyi birden ateşe gönderenlerin kellesi teker teker alınır. Tüm bu hengameden sonra olan düşük maliyetle 4 reyting alabilen Akrep'e oldu.

Masumlar, Sadakatsiz ve Alev Alev'den sonra bugünün AB kurbanı da Son Yaz olmuş. SÇB'den etkilendi desek o dizinin kendine hayrı dokunmamış ne oldu acaba. Reytingleri kötü değil ama 3 küsürlerden tamamen kurtulması lazım yoksa FOX pek acımayabilir.

Akıncı'dan ne zaman final haberi gelecek bakalım. Ben 10. bölüm diyorum bakalım tahminim tutacak mı. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Seni çok bekledim ortlama bir açılış yapmış her hafta üstüne katarak yükseleceğinden eminim.Haftaya en az bir grupta 2. Liğe oturacaktır.

Akrep , sol yanım ve Seni çok bekldim için bu hafta önemsizdi..Bu hafta alışma süreciydi..haftaya hepside üstüne rahat 1 - 2 reyting katarak yükseleceklerdir..

Daha gün değiştirmesinin haftasında bu elinde patladı , buna yazık oldu gibi sözleri doğru bulmuyorum.Asıl sonuçlar onümüzdeki hafta anlaşılır.(Hatırlatayım Menajerimi Ara gün değiştirmeden pazar günü tekrarı verilmeye başlanmış ve seyirciye alıstırılmıştı bu yüzden olumsuz yorum yapmak için çok erken.)

Hafta boyu reytingler epey ilginçti, gerçekten çok tuhaf bir reyting haftası oldu...

'Seni Çok Bekledim' şok bir açılış yapmış. Ben en az 5-6 bazında açılış bekliyordum, çok büyük hayal kırıklığı olarak başlamış dizi. Yorumları pek görmedim ama haftaya bol tekrarla 5 oranına çıkar diye tahmin ediyorum. Tabi beklentimiz 7-8 bazına çıkacak bir işti, bekleyip görelim haftaya oranları akıbetini belli edecektir.

'Kırmızı Oda' yeni rakibine rağmen yükseliş yaşamış, oranları hala çok iyi. Cuma zirvesini bırakmayacağı netleşmiş oldu.

'Arka Sokaklar'ın oranları da çok iyi, TOTAL grubunda +9 reytingle zirvede yer almaya devam etmiş. ABC1'de de 2. olarak iyi sonuçlar elde etmiş. Kanala ilaç gibi geliyordur.

'Son Yaz' geçen hafta yaşadığı yükselişi sürdürememiş, bu hafta çok sert bir düşüş yaşamış. AB grubunda 2.58 reyting kaybı... Gerçekten ilginç bir hafta.

'Akıncı' düşüşünü sürdürmüş, kanalın 'Hercai' hamlesi mantıklıydı ama tutmadı. Yapacak bir şey yok, en azından 'Hercai' yeni gününde güzel oranlar alıyor.
Aslında 'Akıncı' totalde yükseliş yaşamış ama diğer grupları 3e sabitlemeli. Benimsenmedi dizi. Yinede kanal yeteri kadar şans verip hikayeyi tamamlamasına müsade edecektir.

Seni çok bekledim ortlama bir açılış yapmış her hafta üstüne katarak yükseleceğinden eminim.Haftaya en az bir grupta 2. Liğe oturacaktır.

Akrep , sol yanım ve Seni çok bekldim için bu hafta önemsizdi..Bu hafta alışma süreciydi..haftaya hepside üstüne rahat 1 - 2 reyting katarak yükseleceklerdir..

Daha gün değiştirmesinin haftasında bu elinde patladı , buna yazık oldu gibi sözleri doğru bulmuyorum.Asıl sonuçlar onümüzdeki hafta anlaşılır.(Hatırlatayım Menajerimi Ara gün değiştirmeden pazar günü tekrarı verilmeye başlanmış ve seyirciye alıstırılmıştı bu yüzden olumsuz yorum yapmak için çok erken.)
İnsanlar büyük oran bekliyordu o yüzden. Yükseliş yaşayacağını düşünüyorum SÇB dizisinin ama Sol Yanım varlık gösteremez. SÇB Çarşamba veya Perşembe daha doğru bir gün olurdu.

• Beğendim
Reactions: STAR
Aslında 'Akıncı' totalde yükseliş yaşamış ama diğer grupları 3e sabitlemeli. Benimsenmedi dizi. Yinede kanal yeteri kadar şans verip hikayeyi tamamlamasına müsade edecektir.

İnsanlar büyük oran bekliyordu o yüzden. Yükseliş yaşayacağını düşünüyorum SÇB dizisinin ama Sol Yanım varlık gösteremez. SÇB Çarşamba veya Perşembe daha doğru bir gün olurdu.
Bencede ... Zaten Sol Yanım perşembe de kötüydü Her türlü finale koşuyordu zaten.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Abi şaka mısınız? Bu hafta olanlara neden kimse bir şey demiyor? Bu AB grubundaki düşüşler nedir ya? Son Yaz, AB'de bu kadar düşecek kötü bir bölüm yapmadı ki. Bu haftaki reytingler canımı sıktı. Altından bir şey çıkarsa şaşırmam.

Star TV'yi de şimdiden yılın kanalı seçebiliriz. Tek hamle ile üç diziyi bitirmek herkesin başarabileceği bir şey değil. Özcan Deniz'i de tebrik ederim. Yanında daha iyi bir oyuncu olsaydı bu sefer de tutunabilirdi ama kendi kitlesi ile bu kadar oran alabilmiş.

SÇB 4,50 alırsa şaşırırım diyordum, şaşırtmamış şükür. Leş. Yandın nermin...

Son yaz da gümlemiş, akıncı zaten ölmüş ağlayanı yok.

Ramo ab’de yükselmiş abc’de 1,30 düşmüş, total iyi 6+

Binnur Kaya güzel almış tebrikler

Bu AB reytinglerini 20 kişi üzerinden mi ölçmeye başladılar, nedir bu haftaki sert düşüşler? :A Masumlar ve Sadakatsiz yüksek reytingli diziler olduğu için onların 2 reyting düşüşü normal karşılanabilir, oransal olarak %20 bile etmiyor sonuçta ama Alev Alev ve Son Yaz'ın neredeyse yarı yarıya düşmesi ilginç ve saçma gerçekten.
Özcan Deniz'in yıllar önce bitip tükenmesi gereken önceki dizileriyle aynı konulu vasat altı dizisi kötü bir başlangıç yapmış. Ben dizinin tutmayacağını tahmin ediyordum da akrep gibi ilk bölümde iyi başlar, sonradan düşer diye düşünmüştüm ama bu direkt ilk bölümden kötü başlamış. Fazla yükselebileceğini de sanmıyorum. Kanal etkisiyle muhtemelen 15 bölümü görür yine de.
Cuma çok dizi var ama Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar -o da sadece totalde- dışında yüksek reyting alan dizi yok. Ramo da günü kurtaran reytingler alıyor ama Son Yaz'ın akıbeti ne olur belirsiz. Bu hafta AB'de sert düşmesiyle tehlike grubuna girmiş. Akıncının 2-3 haftaya final haberi gelir.

SÇB beklediğimden de kötü başlamış, meraktan izlenir demiştim ama izlenmemiş. Akrep daha iyi gidiyordu, yazık ettiler bu dizi yüzünden.

Akıncı çok kötü gidiyor. Kısa bir süre sonra kanal fişini çeker.

Son Yaz AB'de çok fena çakılmış. Yükselir belki.

Ramo Total ve AB'de biraz yükselmiş ama ABC'de fazla düşmüş.

Kırmızı Oda biraz yükseliş yaşamış. ABC'de de hafif düşmüş.

Arka Sokaklar çok iyi gidiyor.

Payitaht'ın oranları yine düşük ama TRT dayanır daha.

• Beğendim
Bu hafta çok değişik bir haftaydı umarım altından bir şey çıkmaz.

Son Yaz sana ne oldu yarı yarıya düşüş ne öyle umarım yükselir.

Kırmızı Oda nın dün akşam ki bölümü iyidi düşüş yaşamaması sürpriz olmadı:Z.

Seni Çok Bekledim seni izleyici beklememiş haftaya daha da düşerse Star avyayı yedi:F olan Akrep'e oldu :(.

Ramo iyi gidiyor.

75. Olan Maria İle Mustafa'yı 17 bölüm devam ettiren ATV Akıncı'yı mı devam ettirmez mi :A 10 bölüm daha sürdürür sonra çeker fişini :A.

Arka Sokaklar ab de 3 ü görmüş Total'de zirve de Ab de daha da düşerse gün değiştirme ihtimalini bulundurmaz umarım kanal perşembe den başka gün de tutacağını sanmıyorum çünkü.

Pahitat bitsen mi artık?.
------

Nermin kim :A

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
SON YAZ'IM haftaya ab'de 5 - 6 alacaktır.
Heart Love GIF

1 haftadır yazıyorum; sanırım bugün bazı arkadaşlar değinmiş; ( @mesmeso61 @phoebebuffay )

AB grubunda 1 haftalık dilimde adeta kavimler göçü mevcut.

AB tarafı televizyondan mı uzaklaşıyor yoksa ölçümlenme kriterleri mi değişiyor bilmiyorum.

Kırmızı Oda TOTAL de 3.lüğe düşmüş, Kimilerimiz dizimiz hangi segmentte başarılı ise o segmenti görüp diğerlerine gözümüzü kapıyoruz.

Ratinglerde ne önemli ben kesin olarak bilmiyorum tabiki... Total mi Yoksa Zengin kesim mi?

Ama KO nun AB deki ezici üstünlüğüne kelime edilemez,başladığından beri yerini koruyor.AB tarafı için kocaman tebrikler.

AS, bazı siteler bu dizinin ratiglerini vermiyor nedenini bilen var mı?
Dizi Yalan Rüzgarı gibi TOTAL i resmen sardı...10 ratinge koşuyor ama AB tarafında ise yokları oynuyor.Ama uzun soluklu bir işin zirve de olması ,azımsanmayacak ve alay edilemeyecek bir başarıdır.

Diğer dizileri yazamıyacağım,çok dizi var.

Sadece daha ilk açıklandığında eleştri yağmuruna tutulan dizi Özcan Denizin dizisi..hayalkırıklığı olmuş. Bu arada Masumlar Apartmanıda 3 ratingle başladı ..İlk hafta tam bir sonuç vermez ama ben yükseleceğine inanmıyorum. 5 ratingleri görmesi lazım ama AB de 4-5 alıyor diye haftalardır süren diziler olduğu için, biraz daha beklemek lazım bu dizinin durumunuda.

Leş diyecek bir dizi değildi gayet güzel bölüm izledik hikayesi güzeldi bence

• Harika
Leş diyecek bir dizi değildi gayet güzel bölüm izledik hikayesi güzeldi bence
Bence de abla...
Mükemmel bir bölümdü..Ben de çok sevdim..
Kıskananlar çatlasın...
(Hala bir diziyi ilk bolüm reytingine göre değerlendiriyorlarsa ne diyeyim..Bu arada İstanbullu gelin de 3.56 ile açılış yapmışti ve sonrada 7- 8 lere kadsr çıktı)

• Beğendim
Reactions: Angelica
1 haftadır yazıyorum; sanırım bugün bazı arkadaşlar değinmiş; ( @mesmeso61 @phoebebuffay )

AB grubunda 1 haftalık dilimde adeta kavimler göçü mevcut.

AB tarafı televizyondan mı uzaklaşıyor yoksa ölçümlenme kriterleri mi değişiyor bilmiyorum.

Kırmızı Oda TOTAL de 3.lüğe düşmüş, Kimilerimiz dizimiz hangi segmentte başarılı ise o segmenti görüp diğerlerine gözümüzü kapıyoruz.

Ratinglerde ne önemli ben kesin olarak bilmiyorum tabiki... Total mi Yoksa Zengin kesim mi?

Ama KO nun AB deki ezici üstünlüğüne kelime edilemez,başladığından beri yerini koruyor.AB tarafı için kocaman tebrikler.

AS, bazı siteler bu dizinin ratiglerini vermiyor nedenini bilen var mı?
Dizi Yalan Rüzgarı gibi TOTAL i resmen sardı...10 ratinge koşuyor ama AB tarafında ise yokları oynuyor.Ama uzun soluklu bir işin zirve de olması ,azımsanmayacak ve alay edilemeyecek bir başarıdır.

Diğer dizileri yazamıyacağım,çok dizi var.

Sadece daha ilk açıklandığında eleştri yağmuruna tutulan dizi Özcan Denizin dizisi..hayalkırıklığı olmuş. Bu arada Masumlar Apartmanıda 3 ratingle başladı ..İlk hafta tam bir sonuç vermez ama ben yükseleceğine inanmıyorum. 5 ratingleri görmesi lazım ama AB de 4-5 alıyor diye haftalardır süren diziler olduğu için, biraz daha beklemek lazım bu dizinin durumunuda.
Sert çıkma amacıyla söylemiyorum sadece Total'de 7.80 küsür reyting almak başarısızlık mı oluyor. Zaten hep ikinci oluyordu sadece Esra Erol bu hafta aşırı yükselip araya kaynak yapmış yoksa cuma günü her grupta başarılı reyting alabilen nadir dizilerden. :A

• Beğendim
Bence de abla...
Mükemmel bir bölümdü..Ben de çok sevdim..
Kıskananlar çatlasın...
(Hala bir diziyi ilk bolüm reytingine göre değerlendiriyorlarsa ne diyeyim..Bu arada İstanbullu gelin de 3.56 ile açılış yapmışti ve sonrada 7- 8 lere kadsr çıktı)

Bende çok sevdim ki bende yükseleceğini düşünüyorum konusu güzel

• Harika
Bu hafta çok değişik bir haftaydı umarım altından bir şey çıkmaz.

Son Yaz sana ne oldu yarı yarıya düşüş ne öyle umarım yükselir.

Kırmızı Oda nın dün akşam ki bölümü iyidi düşüş yaşamaması sürpriz olmadı:Z.

Seni Çok Bekledim seni izleyici beklememiş haftaya daha da düşerse Star avyayı yedi:F olan Akrep'e oldu :(.

Ramo iyi gidiyor.

75. Olan Maria İle Mustafa'yı 17 bölüm devam ettiren ATV Akıncı'yı mı devam ettirmez mi :A 10 bölüm daha sürdürür sonra çeker fişini :A.

Arka Sokaklar ab de 3 ü görmüş Total'de zirve de Ab de daha da düşerse gün değiştirme ihtimalini bulundurmaz umarım kanal perşembe den başka gün de tutacağını sanmıyorum çünkü.

Pahitat bitsen mi artık?.
------

Nermin kim :A
Arka Sokaklar çoktan beri böyle reytinglerle devam ediyor. Günü münü değişmez. :A
Kıl payı ilk 10'nu kaçırmışız, 4,02 reyting, 16.09 share. Teşekkürler TÜRKİYEM. :Z 🧿

Ekli dosyayı görüntüle 98493
Dün biraz izledim de cidden mükemmel program. Oranları iyi ama fazlasını hak ediyor. 🧿

Pazartesi dışında diğer günlerde reytinglerde özellikle ABde çok sert düşüşler yaşandı

MAapartmanı;AB-2.00 kaybetmiş
Hekimoğlu;AB-1.24
KOsman;Total-1.75 ve diğer gruplarda düşüş var
Sadakatsız;Total -1.14,AB-2.17,ABC1-2.30 düşmüş
DEK-3 grupta düşüş yaşamış
AlevAle;AB-2.20 düşmüş
SonYaz;AB-2.58 ABC1-1.21düşmüş

En çok etkilenen Çarşamba dizileri olmuş bakalım bugün ve yarın ne olacak

• Beğendim
Abi şaka mısınız? Bu hafta olanlara neden kimse bir şey demiyor? Bu AB grubundaki düşüşler nedir ya? Son Yaz, AB'de bu kadar düşecek kötü bir bölüm yapmadı ki. Bu haftaki reytingler canımı sıktı. Altından bir şey çıkarsa şaşırmam.

Star TV'yi de şimdiden yılın kanalı seçebiliriz. Tek hamle ile üç diziyi bitirmek herkesin başarabileceği bir şey değil. Özcan Deniz'i de tebrik ederim. Yanında daha iyi bir oyuncu olsaydı bu sefer de tutunabilirdi ama kendi kitlesi ile bu kadar oran alabilmiş.
1 haftadır en az 10-15 kişi değinmiştir konuya, nasıl kimse birşey demiyor. :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛