29 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim türk milleti tuhaf gerçekten seyir zevkleri çok tuhaf kendini tekrarlamaya başlayan entirka günlük diziler bile izleniyor.
20 Dakika'nın Total gurubuna hitap etmeyeceği en başından belliydi.İlker Aksum yerine bir Engin Akyürek veya Engin Altan Düzyatan olsaydı bu durum değişebilirdi çünkü Total gurubu başrol uyumlarına aşka bakar.Bu dizide uyumlu bir çift ve inandırıcı bir aşk yok
AB gurubuna hitap eden geri dönüşler soru işaretleri ile dolu bir dizi var ve buna bağlı olarakta Ab'de ikinciliğe demir attı 20 Dakika

20 Dakika nasıl bu kadar düşük reyting alıyor anlamıyorum.

ilk bölümden beri anlatıyorum ya :))) senaryo kötü senaryoda bir bütünlük yok amaerikan vari bir aile her hafta değişen karakterler. bi bakıyon meleğe pısırık bi bakıyon cani oluyor. alid desen öyle bir bakıyon usta bir planla adamı peşinden sürükleyip alt ediyor bir bakıyon yine pısırık. bir hafta muavin ailenle görüşme diyor bir bakıyorsun izin veriyor. aşırı mantıksız senaryolar var kadının kanlı gömleği var kadın bunu yıkamak yerine dolaba tıkıştırır gelen polisler bu gömleği bulamaz :)))) melek bir kocasına suçsum der bir ona suçlu oldugunu inadırmaya çalışır ..

kısacası dizde senaryo tutarsızlıgı var baştan sona hatasız bir senaryo yok dizide ve sürekli gereksiz geri dönüşler. bu geri dönüşler asla diziye hizmet etmiyor konu bütülüğümnü bozuyor. ha bu geri dönüşlerde dizinin ana konusu cinayete dair bişey çoksa neyse ama yok aşk sahneleri ya sevgi gösterileri .. buda seyir zevkini zorluyor izlenmesini zorlaştırıyor

Son düzenleme:
benim için üzülme akşam izlediğim en iyi bölümlerdendi ve zirveyi öbgzkden almış 100.bölüm diye zirve sanıyodu çoğu kişi ama biü totalde daha güçlü 8.56 reyting alarak en yüksek reytingi galiba biünin abde 4.34 almasına rağmen çok sevindim total zirveyi bırakmaz artık , öbgzkde her bölüm mü silah var hep aştığımda silah varda buna rağmen total 8.08 reyting abde 7.73 reyting alarak büyük düşüş yaşamış , 20 dakikanın düşmeye devam edeceğini zaten söylemiştim dizi total 3.96 ab 5.1 reytingle kötüye gidiyo

Benim İçin Üzülme de yine cenaze vardı herhalde. Zirvede.

Zaten Totalde güçlü bir aday. Her bölümde ağlayanlar, cenazeler o olacak o kadar. Hayat Devam Ediyor da böyleydi.

A/B`si normal. Ne çok iyi ne çok kötü. Bu diziyi ne sunuyor merak ediyorum.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki zaten bana göre bu sezon vasatın vasatı. İzlemiyorum ama ilk sezonuna dönüp bakınca sanki başka dizi bu. Aldığı reytingler de ilk sezonunun hatrı.

Biü çok kaliteli dizi kalite sunuyo ve zirvede anlatabildim mi

20 dakika tutmadı bu kadar basit[/SIZE]
biü gerçekten harika dizi bence izlemeye devam et :D

- - - Ekleme - - -

Benim İçin Üzülme de yine cenaze vardı herhalde. Zirvede.

Zaten Totalde güçlü bir aday. Her bölümde ağlayanlar, cenazeler o olacak o kadar. Hayat Devam Ediyor da böyleydi.

A/B`si normal. Ne çok iyi ne çok kötü. Bu diziyi ne sunuyor merak ediyorum.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki zaten bana göre bu sezon vasatın vasatı. İzlemiyorum ama ilk sezonuna dönüp bakınca sanki başka dizi bu. Aldığı reytingler de ilk sezonunun hatrı.
biü de cenaze falan yoktu , ama öbgzk ye nezaman baktığımda hep silah[/B][/COLOR][/FONT]

Insanlar baska dizilere laf atmak icin laf atiyor. Bu kadar basit :) Izlemeden laf atmayin. Ben simdiye kadar BiÜ'ye laf atmadim, cünkü hic izlemedim.

ÖBGZK'yi ilk zamaninda izledim, bu sezon basinda biraktim, cünkü vasat geldi. Ama ilk baslardaki kalitesine kimse laf atamaz.

20 Dakika'ya gelince. 20 Dakika'yi basindan beri izliyorum, dün aksam maalesef izleyemedim o yüzden yorum yapamiyorum. Ama yakin zamanda izlerim internetden. Sonuna kadar da izleyecegim diziyi. 20 Dakika bence Öbgzk'ye degil BiÜ'ye takildi. Bence Yapimci o dizinin tutmayacagini zannederek yola cikti, veya en azindan yolda kan kaybedecegini.

20 Dakika eger ki gün degistirirse bittigi an o an'dir. AB'de ikincilikten inmiyor suan icin. Cuma Günü Tuba günüydü, ama Dila'nin iyi gitmesi oraya alinmasina engel. PT-2'de bu dizi bence suan izlendigi kadar izlenmez. Bu benim icin aci, ama gercek böyle. Belki bir ihtimal yeni yönetmen sayesinde durumlar degisir ama bu ihtimal bence pek yüksek degil. Yinede dizimin arkasindayim ve sonuna kadar izlerim.

20 dakika totelde kötü ama abs si iyi dizi..
oranlar idare eder..
bui öbgz yi geçmiş tebrikler :d

ÖBGZ büyük düşüş yaşamış 20 dakika çok çabuk düşüş yaşadı dizinin ömrü uzun olmayacak gibi.

"GÜNÜN KAZANANLARI - GÜNÜN KAYBEDENLERİ" 18. Mesaj 2. Sayfaya eklenmiştir. :)

öbgz düşmesine rağmen iyi gitmiş
biü yü dün akşam ilk defa tam olarak izleme şansım oldu çok karakter var bu dizi böyle devam eder bozmazsa yavaş yavaş eksilerek
20 dk sözlük dizisi olacak demiştim her hafta o sınıra yaklaşıyor :)
unutma beni de ilkay hapse düştü reyting tavan

Güven Bana çok iyi giderek 4 reytingi geçmiş, 1 reytingten fazla artış yaşamış. Yarışma artık sezon sonunu garantiledi diyebiliriz.

Günlük diziler bu hafta atağa kalktı, Unutma Beni ve Beni Affet yine 5 reytingi geçmiş.

Arka Sokakların tekrarı yine ilk 10'da.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]HERBIE TAM GAZ (Y.S)[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]29.01.2013[/TD]
[TD]22:35:14[/TD]
[TD]00:29:27[/TD]
[TD]2,92[/TD]
[TD]8,43[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]HERBIE TAM GAZ (Y.S)[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]29.01.2013[/TD]
[TD]22:35:14[/TD]
[TD]00:29:27[/TD]
[TD]2,34[/TD]
[TD]7,63[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fox adına iyi gitmiş.

[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]CALGI CENGI (T.S)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]29.01.2013[/TD]
[TD]22:57:14[/TD]
[TD]00:41:12[/TD]
[TD]3,12[/TD]
[TD]11,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çalgı Çengi de A/B'de iyi performans göstermiş.