29 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim İçin Üzülme dünkü dram ve heyecan dolu Bölümü ile Total de yine tahtı ele geçirmiş AB de ise yerinde saymaya devam ediyor. Dizide bu hafta gerçekten önemli birçok sahbe vardı, heyecan hiç durmadi diyebilirim! Bu şekilde devam ederse Totali artık kaptırmaz.

Öyle bir geçer zaman ki geçen haftaki yükselişten sonra bu hafta iki gruptada ciddi bir düşüş yaşayarak Total de zirveyi kaybetmiş! AB de rahat bir şekilde zirvede olan dizi 8 Reytingi görememiş! Bu dizinin ömrü 2 sezondu ama yapımcı kalp masajı yaparak devam etmek istedi ama olmadı!

20 Dakika Total de erimiş bitmiş durumda! Dizi 4 Reytingin altına düşmüş, AB de 2. Olsada ordada kan kaybı devam ediyor! Bu dizi bize gösteriyorki bizim insanımız TV de kendi kultüründen, kendi yaşam tarzıdan birşeyler görmek istiyor! İşte tamda bu yüzden klasik senaryosu ile BİÜ 1. Oluyor, uyarlama diziler batıyor!

20 Dakika'nin bu reytingleri Ay Yapim'i tatmin ediyormudur, orasi muamma..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 100.bölümüyle ciddi düşüş yaşamış.Benim İçin Üzülme totalde iyi ama ab grubunda hala aynı gidiyor.20 Dakika düşük oranlarla gitmiş.

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu, Sharesi ve Günün yorumu 4. mesaja eklendi.

20 Dakika'nın reytingleri gerçekçi değil gibi. TNS'de TOTAL grubunda düşük alıyor, A/B'de yüksek alıyor. SBT'de TOTAL'de baya bir düşük alıyor, A/B'de TOTAL'e göre yüksek alıyor. TNS'de yüksek reytingler alıyor ama SBT'de yüksek alıyor. 20 Dakika'nın gerçek reytingleri bu değildir diye düşünüyorum. :)

20 Dakika'nın reytingleri gerçekçi değil gibi. TNS'de TOTAL grubunda düşük alıyor, A/B'de yüksek alıyor. SBT'de TOTAL'de baya bir düşük alıyor, A/B'de TOTAL'e göre yüksek alıyor. TNS'de yüksek reytingler alıyor ama SBT'de yüksek alıyor. 20 Dakika'nın gerçek reytingleri bu değildir diye düşünüyorum. :)

bence de aga gerçek reytingi 1-2 olması lazım :D
halk böyle diziler izlemez amerika değil burası

bence de aga gerçek reytingi 1-2 olması lazım :D
halk böyle diziler izlemez amerika değil burası

Ne 1-2 reytingi, daha fazla olması lazım diyorum. Halkımız izler elbette böyle dizileri ama içinde merak uyandıracak şeyler olması lazım. Mesela gelecek böllümlerde böyle şeyler olacaktır. :)

geçen hafta yazdım obzg g birinci olur çünkü fragmanı iyiydi ama haftaya birinci olması zor diye. bu hafta beklediğim gibi oldu bıu yine birinciliği almış obzg artık iyi bir fragman çıkarana kadar birinciligi unuttsun :))))))

en istikrarlı dizi 20dakika istikrarini korumayi başardı ve her hafta düşüşüne devam dedi :)))))))))

dun herkes 20dakika için süper bölüm dese de dün de yazdım dizideki eski bölümlerin mantık hatalarıni duzeltselerde tekrardan bol bol mantık hataları yapıyorlar vasat senaryosuyla duzelme umudu göstermiyor herşey bi anda zırt pırt oluyor birden melegın ailesi ile gosterılmiyor birden gösteriliyor garip garip haller. neden niçin olduğu anlasilmiyor. bu diziyi iyi bulanlara şaşırıyorum. senarist duzelmeden dizi düzelmez demiş olayım olay sadece yönetmenle alakalı değil .

Son düzenleme:
Evet Beyazsoy'un dediği gibi bu hafta dizide heyecan dolu bir bölüm yoktu ve düşüş yaşaması gayet normal.

GUVEN BANA ATV başladığından beri ilk kez bu kadar yüksek almaya başarmış kıpırdanma var yarışmada

[TABLE="class: table table-bordered table-striped rating-detail-table"]
[TR]
[TD]3 [/TD]
[TD] UNUTMA BENI [/TD]
[TD] FOX TV [/TD]
[TD] 15:23:25 [/TD]
[TD] 16:39:21 [/TD]
[TD] 5,19 [/TD]
[TD] 23,51 unutma beni bütün dizilerden çok izlenmiş
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

unutma beni be beni affet ilginç sanki okullar annelere tatil oldu :)))) normalde çocukların ekrani ele geçirmesi gerekirken anneler ekrani geçirdi ikisinde de reyting artışı garip geliyor bana bu işte terslik var gibi

yav öbgzk nasıl bi dizidir arkadaş aklım almıyo :D dün saat 10.50 civarı açtım tam 10 dk izledim yok böyle bişey öldüm resmen bu kadar kötü olamaz bi dizi cemile o cennet mahallesinde oynayan adamın yanına geldi sandalyeye oturdu 5 dk birbirine baktılar kalktı 2 dk bakıştılar tekrar oturdu 3 dk bakıştılar bu ne lan dedim değiştirdim o kadar kötü ki bu reytinglerine dua etsin valla dua etsin aşırı sıkıcı ne müzik var ne bişey

- - - Ekleme - - -

üstelik dizinin sonları bi de heycanınen yüksek olduğu zaman olması lazım en azından benim vadide gördüğüm bu :D heycanlı kısmı böyleyse başları nasıldır merak ediyom :D

yav öbgzk nasıl bi dizidir arkadaş aklım almıyo :D dün saat 10.50 civarı açtım tam 10 dk izledim yok böyle bişey öldüm resmen bu kadar kötü olamaz bi dizi cemile o cennet mahallesinde oynayan adamın yanına geldi sandalyeye oturdu 5 dk birbirine baktılar kalktı 2 dk bakıştılar tekrar oturdu 3 dk bakıştılar bu ne lan dedim değiştirdim o kadar kötü ki bu reytinglerine dua etsin valla dua etsin aşırı sıkıcı ne müzik var ne bişey

- - - Ekleme - - -

üstelik dizinin sonları bi de heycanınen yüksek olduğu zaman olması lazım en azından benim vadide gördüğüm bu :D heycanlı kısmı böyleyse başları nasıldır merak ediyom :D
[/SIZE]
İlk sezonuna göre bu sezon dizi vasat zaten bunu bilmeyen yok.

Tabii kişiden kişiye değişir. Ben de Vadi izleyince heyecanlanmıyorum. Gündüz bazen izlediğim Pis Yedili bile daha fazla heyecanlandırıyor beni...[/B][/COLOR][/FONT]