29 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
melek çok pasaklıymıs kanlanmıs gömleği yıkamak yerine dolaba tıkmıs :)))) işin garıbı polisler evi aramamıs kanli gömleği bulamamis böyle polise :))) bide ozan delil bulmaya çalışıyor bu zekayla ozan bişey bulamaz demiş olayayım

5 dk baktım çok iyi
5 dakika da tehsis tamam aga faktörü :)

- - - Ekleme - - -

melek çok pasaklıymıs kanlanmıs gömleği yıkamak yerine dolaba tıkmıs :)))) işin garıbı polisler evi aramamıs kanli gömleği bulamamis böyle polise :))) bide ozan delil bulmaya çalışıyor bu zekayla ozan bişey bulamaz demiş olayayım

+1

Daha Fragmani gorunce ilk dusundugum sey bu oldu

20 dakika nasıl 4 reytingi göremiyor sbt de hayretler içindeyim o kadar mı kötü izliyenler süper bölüm diyor sallıyonuz mu yoksa ?

20 Dakika mükemmel bir bölümdü.

Süper, olağanüstü, harika! Her şey asıl şimdi başladı. Gelecek haftaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Sence eksik olan nedir peki?
Bende izliyorum ve begeniyorum. Ama akici degil ve agir bir senaryo isleyisi var.
oyunculuk süper geri dönüşler diziye ayrı bir hava katıyor ama sahneler çok ağır senaryo biraz yavaş ilerliyor bence senaryonun güçlendirilmesi gerekiyor.

20 dakika daha iyidi ...en azından diğer oyuncularada rol verilmiş ve dizi izlenebilir hale gelmiş...geç kaldılar biraz ama...reytingler düştükten sonra akılları başına geldi...