20 Dakika muhteşem bir bölümdü. Sonu çok heyecanlıydı. Tüm ekibe tebrikler.
Tahmin citasini yükseltelim mi sence?
5 dk baktım çok iyi
5 dakika da tehsis tamam aga faktörü5 dk baktım çok iyi
melek çok pasaklıymıs kanlanmıs gömleği yıkamak yerine dolaba tıkmıs ))) işin garıbı polisler evi aramamıs kanli gömleği bulamamis böyle polise )) bide ozan delil bulmaya çalışıyor bu zekayla ozan bişey bulamaz demiş olayayım
20 Dakika mükemmel bir bölümdü!
Süper, olağanüstü, harika!Her şey asıl şimdi başladı. Gelecek haftaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. ))
20 Dakika mükemmel bir bölümdü.
Süper, olağanüstü, harika! Her şey asıl şimdi başladı. Gelecek haftaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. ))
oyunculuk süper geri dönüşler diziye ayrı bir hava katıyor ama sahneler çok ağır senaryo biraz yavaş ilerliyor bence senaryonun güçlendirilmesi gerekiyor.Sence eksik olan nedir peki?
Bende izliyorum ve begeniyorum. Ama akici degil ve agir bir senaryo isleyisi var.
ondan mı reytng yerlerde aga nasıl iş b
oyunculuk süper geri dönüşler diziye ayrı bir hava katıyor ama sahneler çok ağır senaryo biraz yavaş ilerliyor bence senaryonun güçlendirilmesi gerekiyor.
20 dakika daha iyidi ...en azından diğer oyuncularada rol verilmiş ve dizi izlenebilir hale gelmiş...geç kaldılar biraz ama...reytingler düştükten sonra akılları başına geldi...