29 Nisan - 5 Mayıs Haftalık Dizi Reytingleri

Bu hafta her iki tabloya baktığımda da genel olarak düşüşler söz konusu.

-Kanal D'de yayınlanan "İntikam" dizisi AB grubundaki başarısını Total'e yansıtamıyor. Umarım gelecek haftalarda Total grubunda da başarılı olur dizi.

-Star TV'de yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl" dizisi her iki grupta da Star'ın lider dizisi olmayı başarıyor ama Muhteşem Yüzyıl'ın son zamanlardaki şok düşüşü devam ediyor. Dizinin yeni sezonda oranlarında daha çok kayıp yaşaması büyük bir ihtimal.

-Show TV'de yayınlanan "Pis Yedili" dizisi yine her iki grupta da Show TV'nin en çok izlenen dizisi ama dizi son zamanlarda oranlarında büyük kayıplar yaşadı. Romantik ve dramatik dizi "Aşk Emek İster" ve Polisiye komedi dizi "Her Şey Yolunda Merkez" dizilerinde de ciddi düşüler var. Bu diziler umarım aldıkları oranları düzeltirler ve yükseltirler...

-Fox TV'de yayınlanan "Karagül" dizisi bu sene yayınlanan en iyi ve en kaliteli dram dizilerinden birisi. Televizyon sektörüne büyük bir soluk getirdi dizi. Kanal D'den Fox'a transfer olan "Umutsuz Ev Kadınları" ise Pazar günü Cumartesi gününe göre iyi oranlar alsa da oranları ilk sezona göre çok çok kötü. Dizi aldığı oranlarda umarım gereken artışı yakalar...

-Atv yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği güzel ve kaliteli dönem dizisi "Karadayı" reytingleri ile kanalın en çok izlenen dizisi olmuş. Dizinin bu başarılarının devamını dileriz...

Son düzenleme:
vadinin yokluğunda karadayı zirveyi almış helal olsun :D
bu hafta tahtımızı geri alacaz efsane geliyo bomba gibi bomba :D

Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanmış olsa A/B'de 2. olamayabilirdi.

Karadayı çok iyi. İzlemedim ama yorumlar ço olumluydu bu bölümle ilgili.

Karagül Arka Sokaklar'ı çok düşürüyor.

@XanTier ben reytingleri takip etmiyorum beni konuya eklemezsen sevinirim :)

Karadayı'm 1. olmuş:oley:Başta Karadayı'm olmak üzere izlediğim tum yapımlara Kocaman tebrikler:X Aman Dikkat: her 2 grupta da ilk 3 benim izlediklerim:F

Osmanlı tokadı ab'de iyi ama totalde en azından 20'leri görmeli sıra olarak.:)