29 Nisan 2014 Salı Reyting Sonuçları

Sayılır Mustafa'nın ölümü kalte yoksunu bir bölümden ibaretti doğal oalrak akmış millet bölüme.:A
Yok artık. 😱 Ayrıca my yükseldiği zamanlar reyting sistemine kalitesiz dediğini hiç hatırlamıyorum panpa. :F

Küçük ağa düşmüş :D abc1 de 11 alamamış daha yüksek alabilirdi :D
Kaçak bu müthiş bölüme az almış maçın etkisi var haftaya totalde en az 6 abc1 de en az 7 bekliyorum
dizi abc1 de on numara gidiyor sıkıntı yok :d reklam alamıyor falan diyenlere bu rakamları tekrar armağan ediyorum :d
kurt seyit vasat bu reytignler maliyetini çıkarmaz :)
ceren celal kötü gitmiş

ve günün en müthiş sonucu Müge Anlı 😱 napmış la öyle o saatte 5 reyting inanılmaz bi başarı

Kurt Seyit ve Şura yeni saatinde A\B'de çok iyi yükseliş yaşamış.Dizinin yeni oyuncularla ve daha heyecanlı senaryoyla A\B'de yükselişini devam ettireceğini düşünüyorum.Dizi ABC1 grubunda da çok başarılı gitmiş.Totalde zaten yükseliş beklemiyordum.
Küçük Ağa düşüşe başlamış.Analı Oğullu dizisinin senaryosu sevilirse Küçük Ağanın düşüşü devam edebilir.
Analı Oğullu ortalama reytinglerle başlamış.Ama karşında reytingi yüksek olan komedi dizisi ve filmi vardı o yüzden gayet iyi reyting almış.
Kaçak totalde iyi gitmiş.
Benim İçin Üzülme kendi saatinde final yapsa totalde en az 5+ reyting alabilirdi.Ama dizi ortalama reytingle final yapmış.
Seksenler'in A\B ve ABC1 reytingi gayet iyi.

@takas oysa total kısmı herşeyi içinde barındırıyordu. orda 11 almış ka. ama niyeyse salı gününe mahsus görmemişsin totali :kiki: işine ne geliyorsa onu görmek nereye kadar. :))))))

@takas oysa total kısmı herşeyi içinde barındırıyordu. orda 11 almış ka. ama niyeyse salı gününe mahsus görmemişsin totali :kiki: işine ne geliyorsa onu görmek nereye kadar. :))))))
zaten totali değerlendiriyorum galiba yazdıklarımı hepsini okuyamıyorsun :kiki: küçük ağa düşmüş işte geçen hafta 12 ye yakında şimdi 11 e yakın :D konuşmak için konuşmak işte tamda bu :D

zaten totali değerlendiriyorum galiba yazdıklarımı hepsini okuyamıyorsun :kiki: küçük ağa düşmüş işte geçen hafta 12 ye yakında şimdi 11 e yakın :D konuşmak için konuşmak işte tamda bu :D
Evet tam da bu dediğine göre en iyi sen biliyosun konuşmak için konuşmayı :)

Evet tam da bu dediğine göre en iyi sen biliyosun konuşmak için konuşmayı :)
belli oluyo benim üzerimden post kasıyosun :D ben zaten totale göre düştü yazmışım ters yada yanlış bişey yok :D

belli oluyo benim üzerimden post kasıyosun :D ben zaten totale göre düştü yazmışım ters yada yanlış bişey yok :D
Post kasmayı da yine en iyi bilenlerdensin. Artık işine ne geliyorsa onu görmeyi bıraksan :)

Post kasmayı da yine en iyi bilenlerdensin. Artık işine ne geliyorsa onu görmeyi bıraksan :)
arkadaşım ben zaten totale göre değerlendiriyorum düştü yazmışım bu ne demek ne anlıyosun sen burdan :D sana bi soru :D

arkadaşım ben zaten totale göre değerlendiriyorum düştü yazmışım bu ne demek ne anlıyosun sen burdan :D sana bi soru :D
Direkt abc ye odaklanmışsın. Oysa total senin kahramanındı :):) ne görüyorım biliyomusun, ne taraftan bakmak istersen o taraftan bakan ramazan görüyorum. :)))))

Direkt abc ye odaklanmışsın. Oysa total senin kahramanındı :):) ne görüyorım biliyomusun, ne taraftan bakmak istersen o taraftan bakan ramazan görüyorum. :)))))
arkadaşım ben totale göre değerlendirme yapıpı abc1 i değerlendirdim ardından ne var bunda :D sen niye rahatsız oldun o kadar :)))