Yok artık. 😱 Ayrıca my yükseldiği zamanlar reyting sistemine kalitesiz dediğini hiç hatırlamıyorum panpa.Sayılır Mustafa'nın ölümü kalte yoksunu bir bölümden ibaretti doğal oalrak akmış millet bölüme.
Yok artık. 😱 Ayrıca my yükseldiği zamanlar reyting sistemine kalitesiz dediğini hiç hatırlamıyorum panpa.Sayılır Mustafa'nın ölümü kalte yoksunu bir bölümden ibaretti doğal oalrak akmış millet bölüme.
Yok artık. 😱 Ayrıca my yükseldiği zamanlar reyting sistemine kalitesiz dediğini hiç hatırlamıyorum panpa.
Sus konuştukça batıyon.Herşey her yerde söylenmez.O bölümlerde önceki kalitenin ekmeğini yiyor oluyoruz genelde zaten o nedenle sıkıntı yok.
Sus konuştukça batıyon.
zaten totali değerlendiriyorum galiba yazdıklarımı hepsini okuyamıyorsun küçük ağa düşmüş işte geçen hafta 12 ye yakında şimdi 11 e yakın konuşmak için konuşmak işte tamda bu@takas oysa total kısmı herşeyi içinde barındırıyordu. orda 11 almış ka. ama niyeyse salı gününe mahsus görmemişsin totali işine ne geliyorsa onu görmek nereye kadar. )))))
belli oluyo benim üzerimden post kasıyosun ben zaten totale göre düştü yazmışım ters yada yanlış bişey yokzaten totali değerlendiriyorum galiba yazdıklarımı hepsini okuyamıyorsun küçük ağa düşmüş işte geçen hafta 12 ye yakında şimdi 11 e yakın konuşmak için konuşmak işte tamda bu
Evet tam da bu dediğine göre en iyi sen biliyosun konuşmak için konuşmayı
arkadaşım ben zaten totale göre değerlendiriyorum düştü yazmışım bu ne demek ne anlıyosun sen burdan sana bi sorubelli oluyo benim üzerimden post kasıyosun ben zaten totale göre düştü yazmışım ters yada yanlış bişey yok
Post kasmayı da yine en iyi bilenlerdensin. Artık işine ne geliyorsa onu görmeyi bıraksan
arkadaşım ben totale göre değerlendirme yapıpı abc1 i değerlendirdim ardından ne var bunda sen niye rahatsız oldun o kadar ))arkadaşım ben zaten totale göre değerlendiriyorum düştü yazmışım bu ne demek ne anlıyosun sen burdan sana bi soru
Direkt abc ye odaklanmışsın. Oysa total senin kahramanındı ne görüyorım biliyomusun, ne taraftan bakmak istersen o taraftan bakan ramazan görüyorum. ))))