29 Nisan 2014 Salı Reyting Sonuçları

Erler Film olunca pek aklıma gelmiyor Ab.:A
İyi olmuş Dayı'yı geçmeniz.Totalde iyi kapışırsınız ama Dayı ile:F
Kalite zaten reyting ile ölçülmüyor.Eğer artsaydı zaten kalitemizin düştüğünü düşünürdü herkes.😎 #katiteninsultanınaveda
My 16 alınca en kalitesiz diziydi o zaman bu dediğine göre. :F

Melun Star. ss

Bazen bazı beşeyleri bende anlamıyorum bu Tns sisteminde maçtan dolayı olabilirmi (b)
Maç etkilese Kaçak'ı etkilemeliydi sonuçta kitleleri benzer. Küçük Ağa Analı Oğullu ve Celal ile Ceren'den etkilendi bence haftaya gerçek sonuçları görürüz. :)

TOTAL

45HAREM (TKR)FOX TV29.04.201422:47:3924:58:441,324,5029,22

AB

48HAREM (TKR)FOX TV22:47:3924:58:441,113,7329,81

ABC1

33HAREM (TKR)FOX TV22:47:3924:58:441.474.55

İyi gitmiş baya Fox sürekli yayınlar artık. :D

My 16 alınca en kalitesiz diziydi o zaman bu dediğine göre. :F

Melun Star. ss

Maç etkilese Kaçak'ı etkilemeliydi sonuçta kitleleri benzer. Küçük Ağa Analı Oğullu ve Celal ile Ceren'den etkilendi bence haftaya gerçek sonuçları görürüz. :)

Sayılır Mustafa'nın ölümü kalte yoksunu bir bölümden ibaretti doğal oalrak akmış millet bölüme.:A

KURT SEYİT ŞURA ab grubunda çok iyi durumda

B.İ.Ü finaliyle iyi gitmiş totoşta

analı kızlı çorbası 3 reyting beklendiği gibi ?

analı oğullu kötü gitmiş , biliyordum kötü gideceğini
kurt seyidde ab si iyi , total yine kötü :D
analı kızlı fazla bile almış :)

Babalı kızlı daha iyi giderdi kız güzel olurdu dizi sürüklenir giderdi analı oğulluda oğlusunu hiçmi hiç sevmedim adeta tiksindiriciydi :F

Küçük ağam düşüşe geçti hayırlara vesile ola :) neyse aman kalsın böyle her hafta bizmi birinci olacaz birazda başkaları olsun...

Kaçak genede fena sayılmayan oranlar almış,totalde da halen çok iyi sayılabilir...

BİÜ finali güzeldi izledim ulan haurn niye vurdun kendini bee,neyse Bukem ile Niyazi beraber gittiler...fena sayılmayan oranlar almış totalde ab si vasat

KSŞ -İstanbul ab de başarılı gitmiş ama bence bölüm güzelleşmiş azcıkda olsa renk glemiş izledim beğendim devam edeceğim :)

Celallan Ceren iyi gitmemiş pek ben en az bi 6-7 beklerdim de işte bu Recep ivedik değil ....

Kurt Seyit ve Şura'yı izlemedim ama yeni takviyelerle ne durumda olduğunu merak ediyorum. Bir ara netten izlemeyi düşünüyorum. AB'de biraz toparlanmış gibi ama devam etmesi için daha fazla alması gerek ama bu oranını korursa zaten gelecek sezonda da ekrandaki yerini alır. :)

Analı Oğullu fazla tanıtımı ve duyurusu yapılmadı 29 Nisan'da başlayacağına dair. Keşke bir hafta ertelenseydi daha iyi oranlar alırdı eminim...

Küçük Ağa için yorum yapmaya gerek bile yok.:):)

Benim İçin Üzülme final bölümüyle Total ve ABC1'de başarılı ancak AB grubunda kötü bir performans sergilemiş. Yine de 55 bölüm boyunca emeği geçen bütün oyuncuları ve ekibi tebrik ediyorum. :)

Son düzenleme:
Kurt Seyit ve Şura'nın dünkü bölüm çok güzeldi. İlk 15 dakikası hariç hiç sıkılmadım. Eğer tekrarlarını düzgün ve mantıklı saatlerde yayınlarlarsa haftaya yükseliş devam eder bence. Ama şu TOTAL grubuna bir çare lazım gerçekten.

sen yazmıştın birkez klasik türk dizilerinin sonu düğünle biter , evlenip mutlu son olunur diye , bu biraz farklı olmuş :D
düğün şart değil ama mutlu sonla biter ben niyaziyle bukenin kavuşacağını tahmin ettim tek sürpriz harunun acıya dayanamayıp intihar edeceğini sanıyordum oysa harun rus ruleti sonucu gitti yani netice değişmedi haticede bir kaç sürpriz var :)

ama ben olsam dizinin senaristi finali daha değişik yapardım demiştim:) harunla niyaziyi evlendirip, bukeye roket takıp aya yollarım diyordum, ama benim kadar fantaziye kaçmayı göze alamamış senarist veya yönetmen :)

Küçük Ağa zirvede tebrikler
Kaçak ABC1 Reytingleri 6.50 alarak çok iyi gitmiş
Analı Oğullu beklentilerden uzak reytingler almış.
Kurt Seyit ve Şura İstanbul yeni saatinde ab'de yükseliş yaşaması sevindirici.
Benim İçin Üzülme finaliyle totalde idare eder oranlar almış,Ab'de kötü gitmiş.

küçük ağa beklediğim gibi düşüş yaşamış ama yine 11.1 almış ve rahat zirvede abde 10.1 almış ve baya düşüş yaşamış abc1 de -2 reyting kaybetmiş ve 10.8 almış
ksvş total yine düşmüş ve 3.4 alabilmiş yazık oldu diziye 🙁 ama abde 5.5 alarak +2 reyting yükselmiş ve son grupta 5.3 almış bakalım ne olacak
müge anlı 😱 5 reyting almış helal olsun valla
biü finalini 4.25 ratingle yapmış
celal ile ceren 4 ve 4.8 alarak fena değil
analı oğullu tam da beklediğim gibi başlamış tahminlerde yine çok yüksek puan alıcam :)

Celal Ile Ceren beklediğim oranların epey altında. Eeee film Show'da izlenir. :D

Analı Oğlu gayet iyi başlamış bence.. :)