ona bir film yayınlandıkça reytinigi düşer mi desekCelal Ile Ceren beklediğim oranların epey altında. Eeee film Show'da izlenir.
Analı Oğlu gayet iyi başlamış bence..
ona bir film yayınlandıkça reytinigi düşer mi desekCelal Ile Ceren beklediğim oranların epey altında. Eeee film Show'da izlenir.
Recep Ivedik?ona bir film yayınlandıkça reytinigi düşer mi desek
Alvin ve Sincaplar mesela o da var.her zaman aynı reytingi mi alıyi o
😱 o zman niye pepee reyiz müge anlı ile yarışamıyorAlvin ve Sincaplar mesela o da var.Mübarek yayınlandıkça yükseliyor.
Film diyorum film. .ss😱 o zman niye pepee reyiz müge anlı ile yarışamıyor
@Çiğdem- baksana bu şopar felix e aşık olmuş alvinde bile felixi ggöriyi::alivin tip olarak felix e benziyormuş
korkma onu sana bıraktım depe depe kullan@Çiğdem- baksana bu şopar felix e aşık olmuş alvinde bile felixi ggöriyi::
yok valla ben aranıza girmeyeyim alvinde bile felix görüyon sen fena aşık olmuşsun aşıkları ayırmak günahtırkorkma onu sana bıraktım depe depe kullan
ne alakası var celal ile ceren star tvde tv de ilk kez yayınlandığında total 8.3 ab 9.24 almışCelal Ile Ceren beklediğim oranların epey altında. Eeee film Show'da izlenir.
Ben ilk izlenişini kastetmedim, 2. tekrarı düşük bence Recep 10. tekrarına rağmen 8, 9 reyting aldı mesela.ne alakası var celal ile ceren star tvde tv de ilk kez yayınlandığında total 8.3 ab 9.24 almış
bu demek değil show da en çok film izlenir recep ivedik hangi kanalda olsa izlenirBen ilk izlenişini kastetmedim, 2. tekrarı düşük bence Recep 10. tekrarına rağmen 8, 9 reyting aldı mesela.
Ben şakasına söylemiştim ama sen baya ciddi almışsın.bu demek değil show da en çok film izlenir recep ivedik hangi kanalda olsa izlenir
Ben şakasına söylemiştim ama sen baya ciddi almışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?