celal ile cerenGeçen hafta nerdeyse 13 almıştık ABC1'de 1 haftada nasıl bu kadar düştük ki saçma.
celal ile cerenGeçen hafta nerdeyse 13 almıştık ABC1'de 1 haftada nasıl bu kadar düştük ki saçma.
Bazen bazı beşeyleri bende anlamıyorum bu Tns sisteminde maçtan dolayı olabilirmiGeçen hafta nerdeyse 13 almıştık ABC1'de 1 haftada nasıl bu kadar düştük ki saçma.
My 16 alınca en kalitesiz diziydi o zaman bu dediğine göre.Erler Film olunca pek aklıma gelmiyor Ab.
İyi olmuş Dayı'yı geçmeniz.Totalde iyi kapışırsınız ama Dayı ile
Kalite zaten reyting ile ölçülmüyor.Eğer artsaydı zaten kalitemizin düştüğünü düşünürdü herkes.😎 #katiteninsultanınaveda
Melun Star. sscelal ile ceren
Maç etkilese Kaçak'ı etkilemeliydi sonuçta kitleleri benzer. Küçük Ağa Analı Oğullu ve Celal ile Ceren'den etkilendi bence haftaya gerçek sonuçları görürüz.Bazen bazı beşeyleri bende anlamıyorum bu Tns sisteminde maçtan dolayı olabilirmi
45 | HAREM (TKR) | FOX TV | 29.04.2014 | 22:47:39 | 24:58:44 | 1,32 | 4,50 | 29,22 |
48 | HAREM (TKR) | FOX TV | 22:47:39 | 24:58:44 | 1,11 | 3,73 | 29,81 |
33 | HAREM (TKR) | FOX TV | 22:47:39 | 24:58:44 | 1.47 | 4.55 |
My 16 alınca en kalitesiz diziydi o zaman bu dediğine göre.
Melun Star. ss
Maç etkilese Kaçak'ı etkilemeliydi sonuçta kitleleri benzer. Küçük Ağa Analı Oğullu ve Celal ile Ceren'den etkilendi bence haftaya gerçek sonuçları görürüz.
analı kızlı fazla bile almışanalı oğullu kötü gitmiş , biliyordum kötü gideceğini
kurt seyidde ab si iyi , total yine kötü
ben beğenmedim zatenKURT SEYİT ŞURA ab grubunda çok iyi durumda
B.İ.Ü finaliyle iyi gitmiş totoşta
analı kızlı çorbası 3 reyting beklendiği gibi ?
analı kızlı fazla bile almış
kaldılar süper bir final olmuş ben bile beğendimben beğenmedim zaten
sizinkiler B.İ.Ü finalinden memnun kaldılar mı ?
düğünle mi bitti sonu ?kaldılar süper bir final olmuş ben bile beğendim
yooodüğünle mi bitti sonu ?
sen yazmıştın birkez klasik türk dizilerinin sonu düğünle biter , evlenip mutlu son olunur diye , bu biraz farklı olmuşyooo
gürcistanda yeni bir hayata yelken açtılar
düğün şart değil ama mutlu sonla biter ben niyaziyle bukenin kavuşacağını tahmin ettim tek sürpriz harunun acıya dayanamayıp intihar edeceğini sanıyordum oysa harun rus ruleti sonucu gitti yani netice değişmedi haticede bir kaç sürpriz varsen yazmıştın birkez klasik türk dizilerinin sonu düğünle biter , evlenip mutlu son olunur diye , bu biraz farklı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?