Evet öyle olucak 0-0 1-1 tahminlerin vardıyageçen yıllar yaptığımız gibimi tahmin hani ülkelere yine öylemi olcuak
Evet öyle olucak 0-0 1-1 tahminlerin vardıyageçen yıllar yaptığımız gibimi tahmin hani ülkelere yine öylemi olcuak
sabah akşam futbol konusan üyeleri geçiyordumEvet öyle olucak 0-0 1-1 tahminlerin vardıya
11 gün sonra başlıyor hazırmısınsabah akşam futbol konusan üyeleri geçiyordum
0-0 DERİM YİNE ilk maça
aa yazın bari maçlardan kurtulsak11 gün sonra başlıyor hazırmısın
17 Haziranda başlaayıp 7 Temmuzda bitecekmiş Z 3 haftaaa yazın bari maçlardan kurtulsak
Ronaldom olucakmı17 Haziranda başlaayıp 7 Temmuzda bitecekmiş Z 3 hafta
Aynen Ronaldoda mücadele edecek maçlardaRonaldom olucakmı
aa bu süper haber işte yine o kazanır inşAynen Ronaldoda mücadele edecek maçlarda
Türkiye yok bu turnuvada zaten Rusyada düzenleniyor turnuva Rus Kızlarını görüp kıskanmayasınaa bu süper haber işte yine o kazanır inş
türkiyeyi tutmucam
amann olmamamaları iyi olmuş bizim türk erkekleri top bile oynayamıyorTürkiye yok bu turnuvada zaten Rusyada düzenleniyor turnuva Rus Kızlarını görüp kıskanmayasın
Seneye de Dünya Kupası var Yaz ayı boş geçmicek yine Kıskanma Ruslarıamann olmamamaları iyi olmuş bizim türk erkekleri top bile oynayamıyor
RUS KIZLARI çok abartılıyor
GEÇEN YAZDA maç vardı yazın bari kurtulsak şu maçlardanSeneye de Dünya Kupası var Yaz ayı boş geçmicek yine Kıskanma Rusları
Ronaldo var o küçük Hobbit yok sevinebilirsinGEÇEN YAZDA maç vardı yazın bari kurtulsak şu maçlardan
ama burada tahmin yarışması sayesinde daha az eziyet yaşıyorum
küçük hobbit kim beeRonaldo var o küçük Hobbit yok sevinebilirsin
Yok mu Messi senin küçük yılanmıydı bir şey diyordunbu kim ayoll
aa yer cücesi fotodan hiç benzemiyorkı nerden bileyimYok mu Messi senin küçük yılanmıydı bir şey diyordun
Ronaldo yine ödüllleri topluyor başlıcak turnuvayıda kazanır inşaa yer cücesi fotodan hiç benzemiyorkı nerden bileyim
ronaldomun yanında oda kimmiş ayoll zaten iyi futbolcu bile değil sanırım tanımıyorum bile doğru dürüst ama ronaldomu tm dünya tanıyor ben bile