Evet öyle olucak 0-0 1-1 tahminlerin vardıyageçen yıllar yaptığımız gibimi tahmin hani ülkelere yine öylemi olcuak![]()
Evet öyle olucak 0-0 1-1 tahminlerin vardıyageçen yıllar yaptığımız gibimi tahmin hani ülkelere yine öylemi olcuak![]()
sabah akşam futbol konusan üyeleri geçiyordumEvet öyle olucak 0-0 1-1 tahminlerin vardıya![]()
11 gün sonra başlıyor hazırmısınsabah akşam futbol konusan üyeleri geçiyordum![]()
![]()
0-0 DERİM YİNE ilk maça![]()
![]()
![]()
aa yazın bari maçlardan kurtulsak11 gün sonra başlıyor hazırmısın![]()
17 Haziranda başlaayıp 7 Temmuzda bitecekmişaa yazın bari maçlardan kurtulsak![]()
![]()
![]()
Ronaldom olucakmı17 Haziranda başlaayıp 7 Temmuzda bitecekmişZ 3 hafta
![]()
Aynen Ronaldoda mücadele edecek maçlardaRonaldom olucakmı![]()
![]()
![]()
aa bu süper haber işte yine o kazanır inşAynen Ronaldoda mücadele edecek maçlarda![]()
Türkiye yok bu turnuvada zatenaa bu süper haber işte yine o kazanır inş
türkiyeyi tutmucam![]()
![]()
![]()
amann olmamamaları iyi olmuş bizim türk erkekleri top bile oynayamıyorTürkiye yok bu turnuvada zatenRusyada düzenleniyor turnuva Rus Kızlarını görüp kıskanmayasın
![]()
Seneye de Dünya Kupası varamann olmamamaları iyi olmuş bizim türk erkekleri top bile oynayamıyor![]()
![]()
RUS KIZLARI çok abartılıyor![]()
GEÇEN YAZDA maç vardı yazın bari kurtulsak şu maçlardanSeneye de Dünya Kupası varYaz ayı boş geçmicek yine
Kıskanma Rusları
![]()
Ronaldo var o küçük Hobbit yok sevinebilirsinGEÇEN YAZDA maç vardı yazın bari kurtulsak şu maçlardan
ama burada tahmin yarışması sayesinde daha az eziyet yaşıyorum![]()
küçük hobbit kim beeRonaldo var o küçük Hobbit yok sevinebilirsin![]()
Yok mu Messi senin küçük yılanmıydı bir şey diyordunbu kim ayoll![]()
aa yer cücesiYok mu Messi senin küçük yılanmıydı bir şey diyordun![]()
Ronaldo yine ödüllleri topluyor başlıcak turnuvayıda kazanır inşaa yer cücesifotodan hiç benzemiyorkı nerden bileyim
ronaldomun yanında oda kimmiş ayoll zaten iyi futbolcu bile değil sanırım tanımıyorum bile doğru dürüst ama ronaldomu tm dünya tanıyor ben bile![]()