Hangi gün cikiyorAynen Total ama işleyiş süper. Müzikler duygudan duyguya sürüklüyor
Hangi gün cikiyorAynen Total ama işleyiş süper. Müzikler duygudan duyguya sürüklüyor
Perşembe kanka sen izlersin Zühre kızımız çok güzelHangi gün cikiyor
Bilemiyorum kanka bu aralar pek dizi izlemiyorum sadece Söz var izledigim Zühre kim Selin Sekerci miPerşembe kanka sen izlersin Zühre kızımız çok güzel
Aynen Selin Şekerci Sana bir sahne atayım izle geçen haftadan öpüşmeliBilemiyorum kanka bu aralar pek dizi izlemiyorum sadece Söz var izledigim Zühre kim Selin Sekerci mi
Selin Sekerci'yi biliyoruz canim güzel tabi at bakalim merak ettimAynen Selin Şekerci Sana bir sahne atayım izle geçen haftadan öpüşmeli
Selin Sekerci'yi biliyoruz canim güzel tabi at bakalim merak ettim
Güzelmis müzik de 10 numara bu arada dedigi kadar varmis
O zaman Perşembe buluşuyor muyuz kanka beni kırmazsın yani yarınGüzelmis müzik de 10 numara bu arada dedigi kadar varmis
Kanka ben izlesemde tv den izleyemem ya internetten bakabilirim ancak ama dizi sezon finali olmazsa yazin bakabilirim belkiO zaman Perşembe buluşuyor muyuz kanka beni kırmazsın yani yarın
Netten izle fark etmez hatta ilk bölümden başla zaten bu hafta 14.bölüm olacak.Kanka ben izlesemde tv den izleyemem ya internetten bakabilirim ancak ama dizi sezon finali olmazsa yazin bakabilirim belki
Youtube'a koyuyorlar mi bölümleriNetten izle fark etmez hatta ilk bölümden başla zaten bu hafta 14.bölüm olacak.
Koymuyorlar galiba sahne atıyorlarYoutube'a koyuyorlar mi bölümleri
Sinir oluyorum su dizilerini youtube a koymayan yapimcilara insanlari ugrastirmak cok hoslarina gidiyor galibaKoymuyorlar galiba sahne atıyorlar