Hangi gün cikiyorAynen Total ama işleyiş süper. Müzikler duygudan duyguya sürüklüyor![]()
Hangi gün cikiyorAynen Total ama işleyiş süper. Müzikler duygudan duyguya sürüklüyor![]()
Perşembe kanka sen izlersinHangi gün cikiyor![]()
Bilemiyorum kanka bu aralar pek dizi izlemiyorum sadece Söz var izledigimPerşembe kanka sen izlersinZühre kızımız çok güzel
![]()
Aynen Selin ŞekerciBilemiyorum kanka bu aralar pek dizi izlemiyorum sadece Söz var izledigimZühre kim Selin Sekerci mi
![]()
Selin Sekerci'yi biliyoruz canim güzel tabiAynen Selin ŞekerciSana bir sahne atayım izle geçen haftadan öpüşmeli
![]()
Selin Sekerci'yi biliyoruz canim güzel tabiat bakalim merak ettim
![]()
![]()
Güzelmis
O zaman Perşembe buluşuyor muyuz kanka beni kırmazsınGüzelmismüzik de 10 numara bu arada dedigi kadar varmis
![]()
Kanka ben izlesemde tv den izleyemem ya internetten bakabilirim ancakO zaman Perşembe buluşuyor muyuz kanka beni kırmazsınyani yarın
![]()
Netten izle fark etmez hatta ilk bölümden başla zaten bu hafta 14.bölüm olacak.Kanka ben izlesemde tv den izleyemem ya internetten bakabilirim ancakama dizi sezon finali olmazsa yazin bakabilirim belki
![]()
Youtube'a koyuyorlar mi bölümleriNetten izle fark etmez hatta ilk bölümden başla zaten bu hafta 14.bölüm olacak.![]()
Koymuyorlar galiba sahne atıyorlarYoutube'a koyuyorlar mi bölümleri![]()
Sinir oluyorum su dizilerini youtube a koymayan yapimcilara insanlari ugrastirmak cok hoslarina gidiyor galibaKoymuyorlar galiba sahne atıyorlar![]()