29 Mayıs 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

1 günlük yaşayın sevincinizi biz sizi her zaman üzdük yine üzeceğiz
Acun pazartesileri zorlandigi icin dokunulmazlik yarismasini pazartesiye ayarlayarak topuğuna sıktı. Hem hafta sonu hem pazartesi gitti elden. boyunun ölçüsünü almıştır
hafta sonu dokunulmazlık oyunu daha keyifle izlenir

Sağlık olsun canım haftaya gireriz

İçerde hakkı olan totali de geri almış harika olmuş, finale kadar böyle devam eder umarım
@Çiğdem-

Ab ve abc1'de zaten efsaneyiz

@Çiğdem-

Tamamen şişirme.

İçerde zirveye çıkmış, muhteşemsiniz çocuklar.

Söz'ün havası inmiş, kim Sözcüydü burada.
@Çiğdem- @Doğu @xemrexxx
Sağlık olsun canım haftaya gireriz

İçerde hakkı olan totali de geri almış harika olmuş, finale kadar böyle devam eder umarım
@Çiğdem-

Ab ve abc1'de zaten efsaneyiz

@Çiğdem-
İçerde bu bölümlede toteli almasaydı çok yazık olurdu ayoll artık kalan bölümlerde zirvede devam ederek bitirmeli ezelden sonra o ayarda bir dizi sonunda izledik yine show sayesinde @mrt-06

Söz muhtesem bir dizi yapimda emegi gecen herkesi tebrik ederim kesinlikle yilin dizisidir
ayrica Tolga Saritas'i da tebrik ederim kendini cok gelistirdi umarim bundan sonra Hande Ercel gibi birisiyle veya Kötü Cocuk gibi bir filmde oynamaz hep böyle kaliteli islerde oynamaya devam eder

Söz muhtesem bir dizi yapimda emegi gecen herkesi tebrik ederim kesinlikle yilin dizisidir
ayrica Tolga Saritas'i da tebrik ederim kendini cok gelistirdi umarim bundan sonra Hande Ercel gibi birisiyle veya Kötü Cocuk gibi bir filmde oynamaz hep böyle kaliteli islerde oynamaya devam eder

1 günlük yaşayın sevincinizi biz sizi her zaman üzdük yine üzeceğiz
Son 10 yıl kaldı

Kötü çocuk 2 gelcek diyolar
4 kitaptı toplamda

Onda da baskasini oynatsinlar canim Tolga abimiz fazla gelir artik o filme
Aynı çocuğu nasıl farklı kişi oynasın

Ama rezalet bir filmdi acilen yönetmen değiştirilmeli ve oynayan oyuncu görünümlü kişilere oyunculuk eğitimi verilmeli.Bu Tolga bile oynayamamisti

Aynı çocuğu nasıl farklı kişi oynasın

Ama rezalet bir filmdi acilen yönetmen değiştirilmeli ve oynayan oyuncu görünümlü kişilere oyunculuk eğitimi verilmeli.Bu Tolga bile oynayamamisti
İyi bir izlenme elde etti mi ki devamini getiriyorlar
iste film kalitesiz olunca Tolga'yi da etkilemistir

Kırgın Çiçeklere bekleriz seni

Seneye devam varmış bitmiyor kızların çilesi be en son organ mafyasına bulaşmışlar Kurtlar vadisi gibi hep olaylı
Ben gecen gün Kirgin Cicekler final fragmani diye bir sey gördüm bitiyor sandim sevinmistim

Söz'ü ben de izliyorum kardeşim dediğin gibi Tolga döktürüyor

İçerde'yi dışarda izlemeye vakit bulabildin mi

Icerde yine acik ara zirveye oturmus, helal.

Söz gayet iyi bence, Icerde bittikten sonra temelli acilir diyorum.

Söz'ü ben de izliyorum kardeşim dediğin gibi Tolga döktürüyor

İçerde'yi dışarda izlemeye vakit bulabildin mi
Ben Tolga'dan bu performansi beklemiyordum ama sasirtti beni umarim bundan sonra hep böyle dizilerle devam eder
İcerde'ye de ara verdim aga su anda düzenli takip ettigim bir tek Söz var diger dizilerimi yazin tamamlamayi düsünüyorum

Yolumuza tüm rakiplerimizi yok ederek devam ediyoruz niye bitelim.
Ayrıca süper gidiyor bölümler kaldı ki İçerde bitiyor, İsimsizler düştü artık zirve bizim yakında
Söz varken o biraz zor be kankasi

Sözü de ezeceğiz yakında