Yine güldürdün.1 günlük yaşayın sevincinizi biz sizi her zaman üzdük yine üzeceğiz
Yine güldürdün.1 günlük yaşayın sevincinizi biz sizi her zaman üzdük yine üzeceğiz
Survivor'u unutmayayım ilk 5'e de giremiyor artık.@Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL
1 ICERDE SHOW TV 20:44:11 23:55:49 9.20 21.00 2 SOZ STAR TV 21:02:04 24:15:41 8.16 18.69 3 KIRGIN CICEKLER ATV 20:52:57 24:20:56 6.19 14.31 4 PROF.DR.NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV 19:45:30 20:52:36 5.95 15.08 5 SOZ (OZET) STAR TV 20:00:12 21:02:04 5.23 12.64 6 SURVIVOR TV8 20:43:00 24:17:56 5.21 12.01
{thead}
{th=27x@}Sıra{/th}
{th=235x@}Program{/th}
{th=62x@}Kanal{/th}
{th=69x@}Başlangıç{/th}
{th=61x@}Bitiş{/th}
{th=48x@}Rating{/th}
{th=42x@}Share{/th}
{/thead}
Acun pazartesileri zorlandigi icin dokunulmazlik yarismasini pazartesiye ayarlayarak topuğuna sıktı. Hem hafta sonu hem pazartesi gitti elden. boyunun ölçüsünü almıştır1 günlük yaşayın sevincinizi biz sizi her zaman üzdük yine üzeceğiz
Sağlık olsun canım haftaya girerizSurvivor'u unutmayayım ilk 5'e de giremiyor artık.@Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL
1 ICERDE SHOW TV 20:44:11 23:55:49 9.20 21.00 2 SOZ STAR TV 21:02:04 24:15:41 8.16 18.69 3 KIRGIN CICEKLER ATV 20:52:57 24:20:56 6.19 14.31 4 PROF.DR.NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV 19:45:30 20:52:36 5.95 15.08 5 SOZ (OZET) STAR TV 20:00:12 21:02:04 5.23 12.64 6 SURVIVOR TV8 20:43:00 24:17:56 5.21 12.01
{thead}
{th=27x@}Sıra{/th}
{th=235x@}Program{/th}
{th=62x@}Kanal{/th}
{th=69x@}Başlangıç{/th}
{th=61x@}Bitiş{/th}
{th=48x@}Rating{/th}
{th=42x@}Share{/th}
{/thead}
İçerde bu bölümlede toteli almasaydı çok yazık olurdu ayoll artık kalan bölümlerde zirvede devam ederek bitirmeli ezelden sonra o ayarda bir dizi sonunda izledik yine show sayesinde @mrt-06Sağlık olsun canım haftaya gireriz
İçerde hakkı olan totali de geri almış harika olmuş, finale kadar böyle devam eder umarım@Çiğdem-
Ab ve abc1'de zaten efsaneyiz
@Çiğdem-
Son 10 yıl kaldı1 günlük yaşayın sevincinizi biz sizi her zaman üzdük yine üzeceğiz
Kötü çocuk 2 gelcek diyolarSöz muhtesem bir dizi yapimda emegi gecen herkesi tebrik ederim kesinlikle yilin dizisidirayrica Tolga Saritas'i da tebrik ederim kendini cok gelistirdi umarim bundan sonra Hande Ercel gibi birisiyle veya Kötü Cocuk gibi bir filmde oynamaz hep böyle kaliteli islerde oynamaya devam eder
Söz muhtesem bir dizi yapimda emegi gecen herkesi tebrik ederim kesinlikle yilin dizisidirayrica Tolga Saritas'i da tebrik ederim kendini cok gelistirdi umarim bundan sonra Hande Ercel gibi birisiyle veya Kötü Cocuk gibi bir filmde oynamaz hep böyle kaliteli islerde oynamaya devam eder
Onda da baskasini oynatsinlar canim Tolga abimiz fazla gelir artik o filmeSon 10 yıl kaldı
Kötü çocuk 2 gelcek diyolar4 kitaptı toplamda
Aynı çocuğu nasıl farklı kişi oynasınOnda da baskasini oynatsinlar canim Tolga abimiz fazla gelir artik o filme
İyi bir izlenme elde etti mi ki devamini getiriyorlarAynı çocuğu nasıl farklı kişi oynasın
Ama rezalet bir filmdi acilen yönetmen değiştirilmeli ve oynayan oyuncu görünümlü kişilere oyunculuk eğitimi verilmeli.Bu Tolga bile oynayamamisti
Kırgın Çiçeklere bekleriz seniSöz muhtesem bir dizi yapimda emegi gecen herkesi tebrik ederim kesinlikle yilin dizisidirayrica Tolga Saritas'i da tebrik ederim kendini cok gelistirdi umarim bundan sonra Hande Ercel gibi birisiyle veya Kötü Cocuk gibi bir filmde oynamaz hep böyle kaliteli islerde oynamaya devam eder
Söz muhtesem bir dizi yapimda emegi gecen herkesi tebrik ederim kesinlikle yilin dizisidirayrica Tolga Saritas'i da tebrik ederim kendini cok gelistirdi umarim bundan sonra Hande Ercel gibi birisiyle veya Kötü Cocuk gibi bir filmde oynamaz hep böyle kaliteli islerde oynamaya devam eder
Kirgin Cicekler bitmiyor mu kankasiKırgın Çiçeklere bekleriz seni
Seneye devam varmış bitmiyor kızların çilesi be en son organ mafyasına bulaşmışlar Kurtlar vadisi gibi hep olaylıKirgin Cicekler bitmiyor mu kankasi
Ben gecen gün Kirgin Cicekler final fragmani diye bir sey gördüm bitiyor sandim sevinmistimSeneye devam varmış bitmiyor kızların çilesi be en son organ mafyasına bulaşmışlar Kurtlar vadisi gibi hep olaylı
NeredeBen gecen gün Kirgin Cicekler final fragmani diye bir sey gördüm bitiyor sandim sevinmistim
Söz'ü ben de izliyorum kardeşim dediğin gibi Tolga döktürüyorSöz muhtesem bir dizi yapimda emegi gecen herkesi tebrik ederim kesinlikle yilin dizisidirayrica Tolga Saritas'i da tebrik ederim kendini cok gelistirdi umarim bundan sonra Hande Ercel gibi birisiyle veya Kötü Cocuk gibi bir filmde oynamaz hep böyle kaliteli islerde oynamaya devam eder
Yolumuza tüm rakiplerimizi yok ederek devam ediyoruz niye bitelim.Kirgin Cicekler bitmiyor mu kankasi
Ben Tolga'dan bu performansi beklemiyordum ama sasirtti beni umarim bundan sonra hep böyle dizilerle devam ederSöz'ü ben de izliyorum kardeşim dediğin gibi Tolga döktürüyor
İçerde'yi dışarda izlemeye vakit bulabildin mi
Söz varken o biraz zor be kankasiYolumuza tüm rakiplerimizi yok ederek devam ediyoruz niye bitelim.Ayrıca süper gidiyor bölümler kaldı ki İçerde bitiyor, İsimsizler düştü artık zirve bizim yakında
Sözü de ezeceğiz yakındaBen Tolga'dan bu performansi beklemiyordum ama sasirtti beni umarim bundan sonra hep böyle dizilerle devam ederİcerde'ye de ara verdim aga su anda düzenli takip ettigim bir tek Söz var diger dizilerimi yazin tamamlamayi düsünüyorum
Söz varken o biraz zor be kankasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?