29 Mayıs 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Survivor'u unutmayayım ilk 5'e de giremiyor artık. :kiki: :Z :kiki: @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL

1ICERDESHOW TV20:44:1123:55:499.2021.00
2SOZSTAR TV21:02:0424:15:418.1618.69
3KIRGIN CICEKLERATV20:52:5724:20:566.1914.31
4PROF.DR.NIHAT HATIPOGLU ILE IFTARATV19:45:3020:52:365.9515.08
5SOZ (OZET)STAR TV20:00:1221:02:045.2312.64
6SURVIVORTV820:43:0024:17:565.2112.01

{thead}

{th=27x@}Sıra{/th}
{th=235x@}Program{/th}
{th=62x@}Kanal{/th}
{th=69x@}Başlangıç{/th}
{th=61x@}Bitiş{/th}
{th=48x@}Rating{/th}
{th=42x@}Share{/th}

{/thead}

1 günlük yaşayın sevincinizi biz sizi her zaman üzdük yine üzeceğiz :A:A:A
Acun pazartesileri zorlandigi icin dokunulmazlik yarismasini pazartesiye ayarlayarak topuğuna sıktı. Hem hafta sonu hem pazartesi gitti elden. boyunun ölçüsünü almıştır :A hafta sonu dokunulmazlık oyunu daha keyifle izlenir

Survivor'u unutmayayım ilk 5'e de giremiyor artık. :kiki: :Z :kiki: @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL

1ICERDESHOW TV20:44:1123:55:499.2021.00
2SOZSTAR TV21:02:0424:15:418.1618.69
3KIRGIN CICEKLERATV20:52:5724:20:566.1914.31
4PROF.DR.NIHAT HATIPOGLU ILE IFTARATV19:45:3020:52:365.9515.08
5SOZ (OZET)STAR TV20:00:1221:02:045.2312.64
6SURVIVORTV820:43:0024:17:565.2112.01

{thead}

{th=27x@}Sıra{/th}
{th=235x@}Program{/th}
{th=62x@}Kanal{/th}
{th=69x@}Başlangıç{/th}
{th=61x@}Bitiş{/th}
{th=48x@}Rating{/th}
{th=42x@}Share{/th}

{/thead}

Sağlık olsun canım haftaya gireriz :A

İçerde hakkı olan totali de geri almış harika olmuş, finale kadar böyle devam eder umarım :Z @Çiğdem-

Ab ve abc1'de zaten efsaneyiz :A

@Çiğdem-

Tamamen şişirme. :A

İçerde zirveye çıkmış, muhteşemsiniz çocuklar. :Z

Söz'ün havası inmiş, kim Sözcüydü burada. :A @Çiğdem- @Doğu @xemrexxx
Sağlık olsun canım haftaya gireriz :A

İçerde hakkı olan totali de geri almış harika olmuş, finale kadar böyle devam eder umarım :Z @Çiğdem-

Ab ve abc1'de zaten efsaneyiz :A

@Çiğdem-
İçerde bu bölümlede toteli almasaydı çok yazık olurdu ayoll artık kalan bölümlerde zirvede devam ederek bitirmeli ezelden sonra o ayarda bir dizi sonunda izledik yine show sayesinde @mrt-06 :bhr::bhr::bhr:

Söz muhtesem bir dizi yapimda emegi gecen herkesi tebrik ederim kesinlikle yilin dizisidir :D ayrica Tolga Saritas'i da tebrik ederim kendini cok gelistirdi umarim bundan sonra Hande Ercel gibi birisiyle veya Kötü Cocuk gibi bir filmde oynamaz hep böyle kaliteli islerde oynamaya devam eder :D

Söz muhtesem bir dizi yapimda emegi gecen herkesi tebrik ederim kesinlikle yilin dizisidir :D ayrica Tolga Saritas'i da tebrik ederim kendini cok gelistirdi umarim bundan sonra Hande Ercel gibi birisiyle veya Kötü Cocuk gibi bir filmde oynamaz hep böyle kaliteli islerde oynamaya devam eder :D

1 günlük yaşayın sevincinizi biz sizi her zaman üzdük yine üzeceğiz :A:A:A
Son 10 yıl kaldı :A

Kötü çocuk 2 gelcek diyolar :) 4 kitaptı toplamda :A

Onda da baskasini oynatsinlar canim Tolga abimiz fazla gelir artik o filme :A
Aynı çocuğu nasıl farklı kişi oynasın :F

Ama rezalet bir filmdi acilen yönetmen değiştirilmeli ve oynayan oyuncu görünümlü kişilere oyunculuk eğitimi verilmeli.Bu Tolga bile oynayamamisti :F

Aynı çocuğu nasıl farklı kişi oynasın :F

Ama rezalet bir filmdi acilen yönetmen değiştirilmeli ve oynayan oyuncu görünümlü kişilere oyunculuk eğitimi verilmeli.Bu Tolga bile oynayamamisti :F
İyi bir izlenme elde etti mi ki devamini getiriyorlar :A iste film kalitesiz olunca Tolga'yi da etkilemistir :F

Kırgın Çiçeklere bekleriz seni :A

Söz'ü ben de izliyorum kardeşim dediğin gibi Tolga döktürüyor :A

İçerde'yi dışarda izlemeye vakit bulabildin mi :A

Icerde yine acik ara zirveye oturmus, helal. :D

Söz gayet iyi bence, Icerde bittikten sonra temelli acilir diyorum. :A

Söz'ü ben de izliyorum kardeşim dediğin gibi Tolga döktürüyor :A

İçerde'yi dışarda izlemeye vakit bulabildin mi :A
Ben Tolga'dan bu performansi beklemiyordum ama sasirtti beni umarim bundan sonra hep böyle dizilerle devam eder :A İcerde'ye de ara verdim aga su anda düzenli takip ettigim bir tek Söz var diger dizilerimi yazin tamamlamayi düsünüyorum :A
Yolumuza tüm rakiplerimizi yok ederek devam ediyoruz niye bitelim. :A Ayrıca süper gidiyor bölümler kaldı ki İçerde bitiyor, İsimsizler düştü artık zirve bizim yakında :A
Söz varken o biraz zor be kankasi :A

Ben Tolga'dan bu performansi beklemiyordum ama sasirtti beni umarim bundan sonra hep böyle dizilerle devam eder :A İcerde'ye de ara verdim aga su anda düzenli takip ettigim bir tek Söz var diger dizilerimi yazin tamamlamayi düsünüyorum :A

Söz varken o biraz zor be kankasi :A
Sözü de ezeceğiz yakında :A