xBUGRAx
Süper Emekli
Yakışmaz Kanal D'ye.Benim Vadim için hiç yorum yapmıyorsun.![]()
Yakışmaz Kanal D'ye.Benim Vadim için hiç yorum yapmıyorsun.![]()
Çıtayı düşürmek istiyorsa Muhteşem Yüzyıl'ı izlemesi yeterli bence.o zaten kalite çıtasını karadayı ile düşrümüştü sevdaluk izlemesi de normal![]()
Söz verdin öyle ya da böyle izleyeceksin.TV'den olursa anca netten uğraşamam gibi.![]()
de get kendini avutmaÇıtayı düşürmek istiyorsa Muhteşem Yüzyıl'ı izlemesi yeterli bence.
Söz verdin öyle ya da böyle izleyeceksin.![]()
Yetişin Vadiciler, Kanal D kaliteli bir kanal, Vadi oraya yakışmaz diyor.Yakışmaz Kanal D'ye.![]()
Kendimi niye avutayım olanı söylüyorum.de get kendini avutma![]()
Dizide sorun yok kanala dedim ben.Yetişin Vadiciler, Kanal D kaliteli bir kanal, Vadi oraya yakışmaz diyor.![]()
Düştük totalin eline. ssÇıtayı düşürmek istiyorsa Muhteşem Yüzyıl'ı izlemesi yeterli bence.
Söz verdin öyle ya da böyle izleyeceksin.![]()
Hadi hadi şimdi lafı çevirme.Dizide sorun yok kanala dedim ben.![]()
Hayır logo renkler olarak dedimdi.Hadi hadi şimdi lafı çevirme.![]()
Tam da zamanında.Zaten 1 gün kala çıkarıyorlar fragman.![]()
![]()
He nasıl olsa yok istediğin kadar gönder.Sevdaluk yasından dolayı üstüne gitmemeye karar verdim.
"Benim İçin Üzülme" Atacan.Gerçi Yakup da yok.
![]()
Vay melun. Sen yine de benimle iyi geçinmeye bak boşver panpaları.He nasıl olsa yok istediğin kadar gönder.![]()
😱 Panpalar kan kaybetmeye başladı bile, ilk firar Kaan'dan.Vay melun. Sen yine de benimle iyi geçinmeye bak boşver panpaları.![]()
Panpa out agalık sistemi in.
Bakalım bazı kıl isimler yeni sezonda Vadi'yi destekleyecekler mi?Kıl oldum şu an resmen.![]()