- Reaksiyon puanı
- 59,927
- Puanı
- 1,060
Yok ben almayayım saol.Sevdaluk için yas tuttuğumu kim söyledi. Öylesine kaliteli bir işi kaçırdığın için bence sen yas tutmalısın.![]()
Yok ben almayayım saol.Sevdaluk için yas tuttuğumu kim söyledi. Öylesine kaliteli bir işi kaçırdığın için bence sen yas tutmalısın.![]()
Bence de almamalısın kaliteli dedim niye üstüne alındın.Yok ben almayayım saol.![]()
Keşke her kaliteli yapımin ömrü uzun olsa.Bence de almamalısın kaliteli dedim niye üstüne alındın.![]()
Valla kızmıyorum istediğin gibi dalga geçebilirsin.Keşke her kaliteli yapımin ömrü uzun olsa.![]()
Yok dalga geçmiyorum Sevdaluk kaliteli olabilir ama bu reyting sisteminde kalite fazla değer görmüyor onu belirtmiştim.Valla kızmıyorum istediğin gibi dalga geçebilirsin.Ama şunu da söyleyeyim bence izlemeden yorum yapma.
![]()
Yok dalga geçmiyorum Sevdaluk kaliteli olabilir ama bu reyting sisteminde kalite fazla değer görmüyor onu belirtmiştim.![]()
İzletmiştin bunu.
Daha niye izlemem diyorsun dizimi. Sen duygusal bir herifsin bu dizide de duygusal boyut fazlaydı seversin yazın izle söz verdin tamamİzletmiştin bunu.Duygulu bir sahne idi Tayyar başarılıydı beğendim.
![]()
Show TV tekrarlarını koyarsa izlerim o zaman duygusallıktan vurdu total kafa.Daha niye izlemem diyorsun dizimi. Sen duygusal bir herifsin bu dizide de duygusal boyut fazlaydı seversin yazın izle söz verdin tamam![]()
Aç Show Tv sitesini izle onu da ben mi öğreteyim.Show TV tekrarlarını koyarsa izlerim o zaman duygusallıktan vurdu total kafa.![]()
Bu Revan Sevdaluğu izleyecekmiş yazın duydun mu @xemrexxx
Bakarız.Aç Show Tv sitesini izle onu da ben mi öğreteyim.
Bu Revan Sevdaluğu izleyecekmiş yazın duydun mu @xemrexxx![]()
😱 duy da inanma o show dizilerini izler miAç Show Tv sitesini izle onu da ben mi öğreteyim.
Bu Revan Sevdaluğu izleyecekmiş yazın duydun mu @xemrexxx![]()
Sor istersen hee zaten 20 bölümmüş izlerim o zaman demişti.😱 duy da inanma o show dizilerini izler mi![]()
o zaten kalite çıtasını karadayı ile düşrümüştü sevdaluk izlemesi de normalSor istersen hee zaten 20 bölümmüş izlerim o zaman demişti.![]()
TV'den olursa anca netten uğraşamam gibi.Söz verdin tüm favoriler duydu.![]()
Benim Vadim için hiç yorum yapmıyorsun.Kardeş Payı iyi gitmiş izledim dün gece bölümü.
Aramızda Kalsın sıkıcı bölümdü ama zirvede yer almış sevindim.