xBUGRAx
Süper Emekli
Yakışmaz Kanal D'ye.Benim Vadim için hiç yorum yapmıyorsun.
Yakışmaz Kanal D'ye.Benim Vadim için hiç yorum yapmıyorsun.
Çıtayı düşürmek istiyorsa Muhteşem Yüzyıl'ı izlemesi yeterli bence.o zaten kalite çıtasını karadayı ile düşrümüştü sevdaluk izlemesi de normal
Söz verdin öyle ya da böyle izleyeceksin.TV'den olursa anca netten uğraşamam gibi.
de get kendini avutmaÇıtayı düşürmek istiyorsa Muhteşem Yüzyıl'ı izlemesi yeterli bence.
Söz verdin öyle ya da böyle izleyeceksin.
Yetişin Vadiciler, Kanal D kaliteli bir kanal, Vadi oraya yakışmaz diyor.Yakışmaz Kanal D'ye.
Kendimi niye avutayım olanı söylüyorum.de get kendini avutma
Dizide sorun yok kanala dedim ben.Yetişin Vadiciler, Kanal D kaliteli bir kanal, Vadi oraya yakışmaz diyor.
Düştük totalin eline. ssÇıtayı düşürmek istiyorsa Muhteşem Yüzyıl'ı izlemesi yeterli bence.
Söz verdin öyle ya da böyle izleyeceksin.
Hadi hadi şimdi lafı çevirme.Dizide sorun yok kanala dedim ben.
Hayır logo renkler olarak dedimdi.Hadi hadi şimdi lafı çevirme.
Tam da zamanında.Zaten 1 gün kala çıkarıyorlar fragman.
He nasıl olsa yok istediğin kadar gönder.Sevdaluk yasından dolayı üstüne gitmemeye karar verdim.
"Benim İçin Üzülme" Atacan.Gerçi Yakup da yok.
Vay melun. Sen yine de benimle iyi geçinmeye bak boşver panpaları.He nasıl olsa yok istediğin kadar gönder.
😱 Panpalar kan kaybetmeye başladı bile, ilk firar Kaan'dan.Vay melun. Sen yine de benimle iyi geçinmeye bak boşver panpaları.
Panpa out agalık sistemi in.
Bakalım bazı kıl isimler yeni sezonda Vadi'yi destekleyecekler mi?Kıl oldum şu an resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?