29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

6 BUYUK RISK STAR TV 29.11.2012 19:25:43 19:56:33 4,95 16,03

Büyük Risk coşmuş yine.

Kayıp Şehir ve Umutsuzlar a/b'de Vadi'nin karşısı da 7 reyting alabiliyorsa, Beren Vadi'yi a/b'de geçebilir demiş olayım...

- - - Ekleme - - -

Arka Sokaklar'ın tutmaması gibi bir durum olamaz. 6 reytinglik Huzur'u yerle bir eder. Arka Sokaklar bu akşam 9-10 alırsa şaşırmayın...

9 - 10 degil de totelde 8 ab'de 5 bekliyorum.

Tebrikler Kurtlar Vadisi.Kayıp Şehir'i dün izledim ve muhteşem bir bölümdü aldığı reytingler çok iyi.Umutsuz Ev Kadınları da gayet iyi gitmiş :)

Şunu da belirtelim; Haftaya maç olmasaydı yine de Kayıp Şehir ve Umutsuz Ev Kadınları düşecekti.

Çünkü dün akşam Umutsuzlar da Kayıp da reklamsız gitti. Bugünkü rakamlardan 1 reyting düşmeliyiz, bu iki dizinin gerçek reytingini görmek için. :D

Son düzenleme:
Bu hafta Kurtlar Vadisi 44 dakika reklam vermiş, UEK 25 Dakika, Kayıp Şehir 21 dakika.

Umutsuz'un ve Kayıp'ın reklamlarının 15 dakikası diziler birmeden en sonda yayınlandı zaten.

Yani Kayıp Şehir, dizi devam ederken yaklaşık 6 dakika,
Umutsuz Ev Kadınları, dizi devam ederken yaklaşık 10 dakika,

reklam vermiş.

Dediğim gibi Kanal D yerini değiştirdiği dizilere tutturdum imajı yaratmak için reklam süresini kısıp reklamsız ilerlemeyi tercih etti. Yalan Dünya'da da Umutsuzlar'da da Kayıp'ta da böyle oldu.

Bakalım Arka Sokaklar'da da bu yolu mu izleyecekler?

ab 2 geçemez totalde 7 tas catlasin . herkez arka sokaklara kesin bakıyodu digerlerine kesin deil ters tepebilir :D

Karsisinda o kadarda guclu ab'ler yok ki huzur 6 dila 4 emir 3 topla zaten anca o ses ab'si yapar, karadayinin ab boslugu kaliyo.. Bence 5'lere cikar ab'de :)

- - - Ekleme - - -

Zengin k f oglan yakinda ab'de kvp gecerse sasirmayin. :d :d dizinin bu yukselisi tum yapimlara yastik isirtiyo. :d :d :d

bence kayıp şehir için erken konuşmak evet ab de ıyı sonuç ama nerdeyse hic reklam vermedıler bence asıl sonuçlar 2 3 hafta ıcınde bellı olur reklamsızlık nereye kadar

kanal dnin plan takır takır işmeiş :D uek artmış kayıp sabit kalmış
kvp sabit kalmış her zamanki gibi

Kanal Dnin yeni hamlesi basarili olmus. Nihayet kanal d nin yuzu persembeden dolayi guldu

Ab oranlarını bu seviyede tutursa diziler kanal dnin hamlesi çok başarılı olmuş olacak

zkfo niye vadiyi geçememiş ab de :d sbt seksenlerin öbgz yi geçtiği haftayala aynı hafta yapmak istememiş hrelade

Vay abde umutsuzlar kayıpı geçer demiştim ama totaldede geçmiş :) kanal d işini biliyor :) bu arada kayıp reklam sistemi aynı devam eder öünü kendi iç yapımları pek zararları yoktur ama ilerleyen haftalarda umutsuzla daha fazla reklama girebilir ama oda o saate etkilemez...

kvp 100 dakiak yeni bölüm 44dakika reklam vermiş
uek 100 dakika yeni bbölüm 25 dakika reklam vermiş
kayıp şehir 92 dakika yeni bölüm 22 dakika reklam vermiş

ideali uek tam oran çıkıyor yüzde 80 eni bölüm yüzde 20 reklam :D