29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bi dahaki hafta vadi maçı ve kayıp şehiri paramparça eder

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.1 , 2) ATV: 3.75 , 3) TRT1: 2.69 , 4) STV: 2.22 , 5) STAR: 1.69
OOOOooooOOOOOoooooOOO

Kanal D'ye bak ucmuş....Neden? alternatifsizlikten...Kanal D bunu bilmiyor mu ? Ben "bile" düşünebiliyorsam (bakın yazıda kendimi küçümsedim:() Kanal D'mi bilmeyecek ALLAH aşkına?

OOOOooooOOOOOoooooOOO

Kanal D'ye bak ucmuş....Neden? alternatifsizlikten...Kanal D bunu bilmiyor mu ? Ben "bile" düşünebiliyorsam (bakın yazıda kendimi küçümsedim:() Kanal D'mi bilmeyecek ALLAH aşkına?
ama vadi prıme tıme yi tek başına kaplıyor...vadi varken başka diziye ihtiyacı yok atv nin...kanal d iki diziyle sığıntı reytingler alıyor...

- - - Ekleme - - -

Bi dahaki hafta vadi maçı ve kayıp şehiri paramparça eder
maç zaten formalite kayıp şehiride haftaya polat kayıp edecek..

beren beren diye tutturuyolar ama beren kim derin devleti geçmek kim o daha ilk önce dövüş tekniklerini öğrensin bi 10 sene sonra polatın karşısına çıkar ozaman belki bi ihtimal...:tennis:

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
4.54 , 2) KANALD: 3.56 , 3)
TRT1: 1.81

sana birşey diyecemdest eğer intikam tutmazda kaldırılır da beren vadide oynamaya başlarsa izlermisin vadiyi dürüstçe cevap ver...

izlemem beren kötü yola düşmez bu konuda eminim berenden böyle bir hamle gelmez :))

hem beren başrol olmadan öyle bir diziyi kabulde etmez ama polat çıkıpta başrole bereni koyarlarsa haydi haydi izlerim :))

beren ilk önce gitsin dövüş tekniklerini öğrensin sonra belki yan rol oynar(oda erhanın yanında)😛eaceful:

üzülme hacı tek yalnız değilsindir :F:F

cehenneme bile gideceksem kafa dengi arkadaşlarımla gitmeyi tercih ederim yalnızlık Allaha mahsustur bize göre değil ordada geyik yapacak birileri olmalı yalnız olmadığıma sevindim :))

- - - Ekleme - - -

destere yarın ki tahminlerini yapsana

dila hanım birinci

behzat ç ikinci

arka sokaklar üçüncü

koçan dördüncü emirin şeysi 5. olur :))

- - - Ekleme - - -

beren ilk önce gitsin dövüş tekniklerini öğrensin sonra belki yan rol oynar(oda erhanın yanında)😛eaceful:

tekniğe kalsaydı iş polat vadide çırak bile olamazdı polat bile bu işi yapıyorsa herkes yapar :))

herkez yapar diosun ya ben onun için dedim teklif diyosun düşün o teklifin gelmesi bile önemli demekki neymiş her önüne geleni diziye çağarmıyolar :smile:

teklifin gelmesi için yetenek lazım değil polatta olduğu gibi..

yani babadan zengin olursan abinde yapımcı olursa malı götürürsün yeteneği kim arıyor çat pat öldür her bölüm yüz kişi al sana 15 reyting :))