OOOOooooOOOOOoooooOOO23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.1 , 2) ATV: 3.75 , 3) TRT1: 2.69 , 4) STV: 2.22 , 5) STAR: 1.69
ama vadi prıme tıme yi tek başına kaplıyor...vadi varken başka diziye ihtiyacı yok atv nin...kanal d iki diziyle sığıntı reytingler alıyor...
OOOOooooOOOOOoooooOOO
Kanal D'ye bak ucmuş....Neden? alternatifsizlikten...Kanal D bunu bilmiyor mu ? Ben "bile" düşünebiliyorsam (bakın yazıda kendimi küçümsedim) Kanal D'mi bilmeyecek ALLAH aşkına?
maç zaten formalite kayıp şehiride haftaya polat kayıp edecek..Bi dahaki hafta vadi maçı ve kayıp şehiri paramparça eder
sana birşey diyecemdest eğer intikam tutmazda kaldırılır da beren vadide oynamaya başlarsa izlermisin vadiyi dürüstçe cevap ver...
üzülme hacı tek yalnız değilsindir
destere yarın ki tahminlerini yapsana
beren ilk önce gitsin dövüş tekniklerini öğrensin sonra belki yan rol oynar(oda erhanın yanında)😛eaceful:
ozaman hadi durma destere yap sonra bizde yapalım
neyi yapayım bana teklif geldide polatın yerine geçmedim mi )
Seni polatın düşmanı yapalım dest.
neyi yapayım bana teklif geldide polatın yerine geçmedim mi )
Seni polatın düşmanı yapalım dest.
herkez yapar diosun ya ben onun için dedim teklif diyosun düşün o teklifin gelmesi bile önemli demekki neymiş her önüne geleni diziye çağarmıyolar
herkez yapar diosun ya ben onun için dedim teklif diyosun düşün o teklifin gelmesi bile önemli demekki neymiş her önüne geleni diziye çağarmıyolar