29 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

sen öyle san dila hanım düsmicek merak etme ciddi sekilde yükselicek provakasyon yapma bekle totalde ab prime time star birinci hafta sonlari pazartesi gs rekorlu maçla star 1.Cİ .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Provokasyon neden yapayım yahu. Dila'nın yükselmesini en çok ben isterim. Fatma-Azer'in hastasıyız.
Ama biraz da gerçekleri görmek gerekmez mi?

şaka maka bravo beyazsoy...vallahi diyorum üniversite profesörlerin tez anlatımı gibi açıklama yapmışın...kendimi reyting dersinde hissettim bir an...bir okul olsa f forum çerçeveleyip duvara asılır bu yorumlar....

her yoruma komedi efekti katıp durmazsan anlaşırız....yalan dünya dizisi bile sen kadar komedi efekti koymuyor sahnelere....geliştir kendini biraz....gençlerin önünü aç...

ben zaten gencim
önce pana 10 yıllık vadiyi bitirip yeni gençlere şans verdsin ben debişiler düşünürüm

Off bölüm şimdi başlıyor.Kurtlar Vadisi İstanbul Mix çıktı.Offffffffffffffffffff sahne süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hem Arka Sokaklar gelecek hem de fragman kötü geldi bana. :S

rahat ol arka sokakları bile geçebilir dila yarın....senaryo gelişiyorrrr fragmanı boşver yakında kemik izleyicisi olur zaten

- - - Ekleme - - -

Hem Arka Sokaklar gelecek hem de fragman kötü geldi bana. :S

rahat ol arka sokakları bile geçebilir dila yarın....senaryo gelişiyorrrr fragmanı boşver yakında kemik izleyicisi olur zaten

Provakasyon neden yapayım yahu. Dila'nın yükselmesini en çok ben isterim. Fatma-Azer'in hastasıyız.

her hafta yükseliyor yalan dünya gibi absi güclü dizi gitti ab zirveyi almasini bekliyorum bu hafta .! totalde ikinci olacak

trabzon ikinci liğ takımını son dakikalarda adamlar maçı bırakınca trabzon gol atıyor
)))))))))) ayıp denen bişey var

Provokasyon neden yapayım yahu. Dila'nın yükselmesini en çok ben isterim. Fatma-Azer'in hastasıyız.
ya ne iş anlamadım .... bu azer rızanın kardeşini kaçıran değilmi nasıl aşk yaşıyor bunlar....rızanın kardeşi stockholm sendromuna falan mı yakalandı....

ya bi yanlış anlık yazdık bir sürü düzelten oldu..mahoni filan nerden çıktı geldi bir anda ya.....

hata yapma lüksümüz yok bak ben nasıl özene bezene yazıyorum hiç hatam varmı ? ne dersem o çıkıyor vadi bu aralıkta rakip olmayınca coşacak üzülmeyin dedim anında yükseldi
)

Beyazsoyun yorumu:

UEK için Tv'yi açtılar Kayıp Şehir o yüzden izlendi

Allahını seven söylesin, Tv'yi açtığınızda istediğiniz yapım olmadığı zaman kanalda takılıp kalırmısınız? UEK ile Kayıp şehiri ayırd edemeyecek kadar dub mu insanlar?

bencede öyle yap sana bayagı bir faydası olur eminim
)))))))))))

Kurtlar vadisi 16.50
ratingle adeta uçuyor .

evet şimdi müthiş uek reytinglerine hazırlanın kayıp şehiri bile uçurduğğuna göre reytingte heralde10 dan aşağı almıcak

ya ne iş anlamadım .... bu azer rızanın kardeşini kaçıran değilmi nasıl aşk yaşıyor bunlar....rızanın kardeşi stockholm sendromuna falan mı yakalandı....

niye anadoluda evliliklerin yüzde 50 si kaçırma olayıyla gerçekleşiyor hepsi sendromlumu
)

başlık parasından kurtulmak için ve diğer ıvır zıvır gelenekleri atlatmak için atacaksın kızı atın terkisine hababam de babam kaçacaksın başka yolu yok
)

memati öldü kv de değişen bişey yok,,,polat bile ölse değişen bişey olmaz