29 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Annem Uyurken - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Hayat Devam Ediyor - Tekrar (ATV)

• Annemler Seni Çok Sevecek (ATV)

• Benzemez Kimse Sana (Star)

• Sevimli Hayvanlar - Yabancı Sinema (Fox)

• Efsana - Yabancı Sinema (TRT 1)

• Köpek Firarda - Yabancı Sinema (STV)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,779
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Son düzenleme:
Kadin Istere 1.1 almis ilk sirada , Beni Affet 2.0 almis ilk sirada , Lordly'nin bunu gormesini isterim ve Star'in reytinglerini gormeli , Kadin Isterse ilk 100'e giremiyo diyodu ama 1 reytingi gecmis hemde saat 8'de.

unutma beni,beni affet,deniz yıldızı,dinle sevgili hepsi üstlerde yer alıcak... :)

Kadin Istere 1.1 almis ilk sirada , Beni Affet 2.0 almis ilk sirada , Lordly'nin bunu gormesini isterim ve Star'in reytinglerini gormeli , Kadin Isterse ilk 100'e giremiyo diyodu ama 1 reytingi gecmis hemde saat 8'de.

Gördüm ee ne var bunda? Bununla mı avunuyorsunuz? :d Sabahki tekrarlar yüksek almışsa ne olacak ki primetime izlenmedikten sonra. :d

o saate hiçbir kanal ilk 100e okumuyor atv fox show göremiyorum ilk 100e de kanald irfan var oda 89 falan oluyor onun için lodly otarafdan konusmasi fiyasko tam anlamiyla

- - - Ekleme - - -

Gördüm ee ne var bunda? Bununla mı avunuyorsunuz? :d Sabahki tekrarlar yüksek almışsa ne olacak ki primetime izlenmedikten sonra. :d

görücez bugun beni affet tkr 2.5 reyting almis :d :d :d

- - - Ekleme - - -

sanmaa ilk 80 e girsin yeter

ilk 80 girerse iyidir aynen

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777