29 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Annem Uyurken - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Hayat Devam Ediyor - Tekrar (ATV)

• Annemler Seni Çok Sevecek (ATV)

• Benzemez Kimse Sana (Star)

• Sevimli Hayvanlar - Yabancı Sinema (Fox)

• Efsana - Yabancı Sinema (TRT 1)

• Köpek Firarda - Yabancı Sinema (STV)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Adini Feriha Koydum bu aksam çok iyi gidecek bence. Dizi simdiden Twitter'i salladi, dünya çapinda TT oldu.

Anlasilan Unutma Beni yükselecek bugün.

Bu aksam Beni Affet de mi sezon finali olacak ?

Bitti. Geçen sezon finalinden daha güzeldi. Deniz Yıldızı nasıl olacak bakalım ikisi de ilk 5'te olur umarım

Gördüm ee ne var bunda? Bununla mı avunuyorsunuz? :d Sabahki tekrarlar yüksek almışsa ne olacak ki primetime izlenmedikten sonra. :d
Ya Lordly sana kac kez dedim ben bununla avunmuyorum , star bu saatlerde eskiden hic bisey yapamiyodu Kadin Isterse geldi birinci o saatte , sonra 12'de bisey yapamiyodu Sihirli Annem geldi 3.cu sirada , sonra Persembe Isle Gucler total iyi olmasada gelecek haftada 3-4 olabilir , ab 1.olabilir , yani yeni diziler bide tutarsa Hayatimin Rolu,Sudan Bikmis Baliklar'da tutarsa cok iyi olur , ben onlari soyluyorum nedense sen diyosun ya Star yine kotu bi gun gecirmis o diziler'de tutarsa Star sabah kusaginda , oyle'de , aksam'da iyi gider ve sen ozaman bisey diyemezsin.

Son düzenleme:
focus film bomba vallaha helal olsun uzun soluklu dizi yapiyorlar hem total hem ab grubunda çok yüksek oranlar aliyorlar

unutma beninin sonunu izledim ve çok duygusaldı çiğdemle ilkaya ne olacak acaba o sahne baya ii di :) çok gzl sezon finali oldu tebrkler tüm yapımdaki kisilere.