15:00 - 16:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 3.3 , 2) KANALD: 1.7 , 3) ATV: 1.44
atvde düşüş var
15:00 - 16:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 3.3 , 2) KANALD: 1.7 , 3) ATV: 1.44
Süper sezon finali patlama oldu vuruldular herşey var
Anlasilan Unutma Beni yükselecek bugün.
Bu aksam Beni Affet de mi sezon finali olacak ?
bekledigimden düsük oranlar almıs yazın etkisi ben 4 simdide 5 falan bekliodum ..
beni affet haftaya
Ya Lordly sana kac kez dedim ben bununla avunmuyorum , star bu saatlerde eskiden hic bisey yapamiyodu Kadin Isterse geldi birinci o saatte , sonra 12'de bisey yapamiyodu Sihirli Annem geldi 3.cu sirada , sonra Persembe Isle Gucler total iyi olmasada gelecek haftada 3-4 olabilir , ab 1.olabilir , yani yeni diziler bide tutarsa Hayatimin Rolu,Sudan Bikmis Baliklar'da tutarsa cok iyi olur , ben onlari soyluyorum nedense sen diyosun ya Star yine kotu bi gun gecirmis o diziler'de tutarsa Star sabah kusaginda , oyle'de , aksam'da iyi gider ve sen ozaman bisey diyemezsin.Gördüm ee ne var bunda? Bununla mı avunuyorsunuz? Sabahki tekrarlar yüksek almışsa ne olacak ki primetime izlenmedikten sonra.