görürsün bak yarın lalenin özeti bile geçecektir alev alevihaklısın ağa )
görürsün bak yarın lalenin özeti bile geçecektir alev alevihaklısın ağa )
görürsün bak yarın lalenin özeti bile geçecektir alev alevi
nerde dandik dizi orda sen hacıbugüne kadar sürüyle dandik dizi çok reyting aldı ..
o açıdan alev alevden umutluyum kalitesizlikten bir numara yani yüksek reyting alacaktır ))
nerde dandik dizi orda sen hacı
acun tns de 5 anca almıstır lale bütün grupta zirvedeBüyük $ov orta $eker gidiyo 5.99 Reytinge kadar ulasdi... Acun bati$larda yanlis görmediysem en fazla 7 civari reyting aldi ... Lale devri cikiyor , Alev alevin istikametini bilemiorm
Büyük $ov orta $eker gidiyo 5.99 Reytinge kadar ulasdi... Acun bati$larda yanlis görmediysem en fazla 7 civari reyting aldi ... Lale devri cikiyor , Alev alevin istikametini bilemiorm
koçan iyidirdediğin olsaydı istavritle koçanıda izlerdim ) demekki o kadar da kötü dizi izlemiyorum ))
Alev Alev'in reytinglerini çok merak ediyorum.. TOTAL daha yüksek olabilir
ab si daha yüksek çıkacak ..
tns herşeyi yapabilir )
Erler Film'in dizileri genellikle TOTAL grubunu daha çok hitap ediyor..
Bkz; Arka Sokaklar, Ask Bir Hayal, Gurbet Kadini..
doğrudurda .. alev alevin ortalarından sonra dram ağırlıklı gitmeye başladı dizi ilk başları akasya durağı gibiydi dizinin ikinci yarısı dram ağırlıklı ..
Bazi sebeplerden dolayi diziyi izleyemedim, ama drama olmasi avantaj..
başındada sonundada kalite yoktuda aynı atv nin eski dizisi unutulmaz gibiydi sonu... başı akasya durağı )
Unutulmaz gibiyse begenirim.. Unutulmaz'i da begenmistim çünkü..
ben hiç sevmemiştim ..
eda melda yelda grubunu ve devamlı kalp krizi geçiren ikinci alirıza bey kılıklı babalarından nefret etmiştim )
Karakterlerin adini nasil da unutmamissin bak Selim.. Gizlice seviyormuydun yoksa