29 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

29 Eylül Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Esir Şehrin Gözyaşları - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Ohaaa şok şok şok suan elimde öyle bir kaynak varki TNS ile ilgili...

Acun ab'de ve totalde 2. olmuş.Lale Devri Totalde 1. ab'de 3.olmuş

Alev alev ab'de 1.Totalde 4. olmuş.

EŞG suan anlıklarda 1. imiş.

Kaynaği birazdan acıklacam...

Reyting Solucanı değil dimi kaynak :D

Ohaaa şok şok şok suan elimde öyle bir kaynak varki TNS ile ilgili...

Acun ab'de ve totalde 2. olmuş.Lale Devri Totalde 1. ab'de 3.olmuş

Alev alev ab'de 1.Totalde 4. olmuş.

EŞG suan anlıklarda 1. imiş.

Kaynaği birazdan acıklacam...

Her şeye inanırım da Alev Alev'in birinciliğine asla !

Veda olmadı, olmuyor, olmayacak...

- - - Ekleme - - -

Geçen hafta ile aynı gibi aslında...

Bu arada Acun yayını hiç reklamla bölmüyor, tüm reklamları başta ve sonda alıyor, bu reytingler reklamsızlığa rağmen bu durumda...

Acun sürekli düsüyor, sence bu rakamlar Acun'u veya Star'i tatmin ediyormudur? Hayir..

Acun artik yeni projeler üretmeli bence..

Acun sürekli düsüyor, sence bu rakamlar Acun'u veya Star'i tatmin ediyormudur? Hayir..

o ses pazar gunu fark attıcak yayınlandıgı gunden berı totalde zırvede helal olsun acun o ses ıkı katını alacak :) kıskanma bırıncı olanı :d ısın bu acunu lekeme çalısamassın buldozer gıbı ezıo rakıplerını :d hepzırvede

o ses pazar gunu fark attıcak yayınlandıgı gunden berı totalde zırvede helal olsun acun o ses ıkı katını alacak :) kıskanma bırıncı olanı :d ısın bu acunu lekeme çalısamassın buldozer gıbı ezıo rakıplerını :d hepzırvede

Ben niye Acun'u kiskanayayim ki ? Ben isadami miyim ki ? benim programim veya dizim Acun'a rakipmi ?

Son düzenleme:

Yenilik lazım ama şu anki durum da kötü değil. Daha elemelerdeyiz, zirveye yakın gidiyor. Yarı finallerde ve sonrasında zirveyi rahat alacağı kesin...

Geçen seneye göre düşüş var mı dersek, elbette büyük gerileme var ama yine de durumu iyi...

Yenilik lazım ama şu anki durum da kötü değil. Daha elemelerdeyiz, zirveye yakın gidiyor. Yarı finallerde ve sonrasında zirveyi rahat alacağı kesin...

Geçen seneye göre düşüş var mı dersek, elbette büyük gerileme var ama yine de durumu iyi...

Tüm kose yazilari, tüm dizi analizcileri, tüm sunucular diyor; Acun artik kendini yenilemeli.. Sürekli her sezon ayni; Yetenek Sizsiniz falan.. Survivor'a bir sey demem veya O Ses Türkiye ama Yetenek Sizsiniz Türkiye bitmeli veya yenilenmeli..

O Ses Türkiye düellolara kadar çok başarılı gider, zirveye yerleşir büyük olasılıkla... Ama sonrası hüsran...

Bu akşam bir şey izleyemedim ama sbt'nin saçma reytinglerine bakılırsa geçen haftaya göre değişiklik yok. Sıralama yine Lale, Acun, Eşim Bilir şeklinde olur. :)

Show Tv'nin Büyük Şov'u tam bir fiyasko olmuş.

@keskinbudala Acun'un hazırladığı yeni bir program varmış. Röportajlarında sürekli söylüyor, iddialı falan diyor. Yakında açıklar herhalde yeni projeyi...