Her dizi sükse yarattıktan sonra düşer o yüzden bu saatten sonra elindekini koruması yeterli. Pembe dizi olmadığını düşünürsek 50. bölüme gelmiş bir yapım için reytinglerinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki Aziz'den etkilenecek deniliyor ama onun sonu da KT gibi olursa şaşırmam çünkü şimdiden yersiz bir abartı dalgası var.O geçen sezon Boncuk'un, Selvi'nin, Kumru'nun, Sadi'nin (ilk geldiği zamanlar) hatırlıyorum da gözlerimi alamıyordum ekrandan ama şimdi çok yavaş ilerliyor hikayeler ve insan sıkılıyor. Olaylar bu sezon geçen sezonki hikayelere göre basit kalıyor. Bu dizi TOTAL'de bile 8-9 reyting alıyordu o zamanlar şimdi 3-4 alıyor.
Ayrıca hikayeler konusunda da katılmıyorum aksine daha çabuk ilerleyip bitiyor. Boncuk 10, Kumru 13, Sadi neredeyse 20 bölüm sürdükten sonra Süveyda 6 bölümde sona erdi, Derya ve Rezzan da 10 bölüm olmadan bitecek gibi. Zaten bu diziyi bu noktaya getiren şey geçen sezon sonunda aşırı uzatılan (Sadi ve 1001 Gece) hikayelerdi şimdi o konuyu düzelttiler.