29 Ekim 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kıbrıs: Zafere Doğru | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Ben demiyorum canım her haberi doğru çıkan Birsen Altuntaş diyor. :A

Ayrıca 5 reytingi küçümseme bir gün Masumlar'ın ona bile ihtiyacı olacak. :A
Birsen ne anlar Farah'tan kuyruk acısı var diziye kafadan sallıyor, kaale almaya değmez :A
Hahahahahaha sen bizi kendi dizinle karıştırma bitanem ya :F:F:F:F:F:F:F

Birsen ne anlar Farah'tan kuyruk acısı var diziye kafadan sallıyor, kaale almaya değmez :A
Hahahahahaha sen bizi kendi dizinle karıştırma bitanem ya :F:F:F:F:F:F:F
Ben de kişisel olarak haz etmem ama işle diğer şeyleri ayırabilen biri en azından. :A En azından sektöre hakim yani senin gibi sevdiği diziyi savunmak için kırk takla atmıyor. :A

Muhtemelen bu hafta Masumlar'ın reytingi artacak ve bu da uzun süredir beklenen Doktor Hanım sahnesi sayesinde olacak yani kimin kimin üzerine çöktüğünü bir kez daha göreceğiz. :A

Ben de kişisel olarak haz etmem ama işle diğer şeyleri ayırabilen biri en azından. :A En azından sektöre hakim yani senin gibi sevdiği diziyi savunmak için kırk takla atmıyor. :A

Muhtemelen bu hafta Masumlar'ın reytingi artacak ve bu da uzun süredir beklenen Doktor Hanım sahnesi sayesinde olacak yani kimin kimin üzerine çöktüğünü bir kez daha anlamış olacağız. :A
Bunu sen mi söylüyorsun ya :F:F:F:F:F:F

Hayır canım ilmek ilmek işlenen hikayede, Gülben'i Esat'ın babası istemediği ortaya çıkınca olacaklar için artacak :A
Siz 5 reyting alıyorsunuz neyinize çökelim yahu :F :F :F

Bunu sen mi söylüyorsun ya :F:F:F:F:F:F

Hayır canım ilmek ilmek işlenen hikayede, Gülben'i Esat'ın babası istemediği ortaya çıkınca olacaklar için artacak :A
Esat kim babası kim ya insanların koca diziyi onlar için izleyecek hali yok. :F Dizinin ana karakteri Gülben tedaviye geliyor diye izlenecek ki 44. bölüm fragmanının bir haftada ulaştığı sayıya sadece 1.5 günde ulaşmasından da bunu anlayabiliyoruz. :A

Ekran görüntüsü 2021-10-30 120425.png

Ekran görüntüsü 2021-10-30 120404.png

------

Balon Oda yine göçmüş :A
Dedi sezon boyunca 2 reyting alan Son Kış fanı. :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
  • Harika
Reactions: cookies
  • İlginç
Reactions: xemrexxx
Flashbackler var canım ondan başka mekana gerek yok. :A

Konumuz Burcu Özberk değil onu ayıralım, oynadığı rezil diziden bahsediyorum. :A
Oynadığı rezil dizi foxa aşırı paralar kazandırıyo maaliyet-reyting oranından :A Bir de balon odaya bakalım utanmasa tv8 zarar açıklayacak :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Sana kalsa Balon Oda zirvede olcaktı :A Masumların yarısını alıyo
Ben OGM dizileri üzerinden tartışma yapmıyorum sokma beni şuralara, her şey gününde güzel. :A Kırmızı Oda zaten zirvede, Esra Erol'da dün boşanma falan olmuş ondandır. :F
------

Oynadığı rezil dizi foxa aşırı paralar kazandırıyo maaliyet-reyting oranından :A Bir de balon odaya bakalım utanmasa tv8 zarar açıklayacak :A
Ne aşırısı 3 kuruş para kazandırıyor Misafir gelsin de aşırıyı öyle kazansın, malum 3 reytinge 3 kuruş :A Ne zararı be dizi 5 reyting alıyor. :F

• Güldürdün
Reactions: cookies
Mucize 2: Aşk iyi gitmiş. Zaten güzel bir film tv'de ilk yayınlanması da bunda etken. Pazartesi olsaydı da iyi oranlar alırdı yine.

Arka Sokaklar TOTAL'de iyi gidiyor ama diğer iki grubu kötü. Güçlü rakipler gelirse bu sezon gerçekten sıkıntıya girebilir gibi gözüküyor.

Aşk Mantık İntikam iyi gidiyor. Eğer oranlarını korursa sezonu çıkarır ama biraz bile düşme olursa o da sıkıntıya girer malum kanalı FOX.

Kıbrıs Zafere Doğru bu hafta oranlarını yükselten tek iş olmuş. TRT1'de olduğu için rahat bir sezon geçireceğini düşünüyorum.

Kırmızı Oda maalesef bu sezon iyi gitmiyor. Güçlü diziler olmadığı için AB/ABC1'DE zirvede yer almış ama oranları yüksek değil. Geçen sezonki o tat o büyü resmen kayboldu dizide. Ben tüm ailecek seanslara gelinmesini beğenmiyorum ama dizideki 3 karakter de o şekilde geliyor ve bu izleyiciyi açık şekilde sıkıyor.

Mucize 2: Aşk iyi gitmiş. Zaten güzel bir film tv'de ilk yayınlanması da bunda etken. Pazartesi olsaydı da iyi oranlar alırdı yine.

Arka Sokaklar TOTAL'de iyi gidiyor ama diğer iki grubu kötü. Güçlü rakipler gelirse bu sezon gerçekten sıkıntıya girebilir gibi gözüküyor.

Aşk Mantık İntikam iyi gidiyor. Eğer oranlarını korursa sezonu çıkarır ama biraz bile düşme olursa o da sıkıntıya girer malum kanalı FOX.

Kıbrıs Zafere Doğru bu hafta oranlarını yükselten tek iş olmuş. TRT1'de olduğu için rahat bir sezon geçireceğini düşünüyorum.

Kırmızı Oda maalesef bu sezon iyi gitmiyor. Güçlü diziler olmadığı için AB/ABC1'DE zirvede yer almış ama oranları yüksek değil. Geçen sezonki o tat o büyü resmen kayboldu dizide. Ben tüm ailecek seanslara gelinmesini beğenmiyorum ama dizideki 3 karakter de o şekilde geliyor ve bu izleyiciyi açık şekilde sıkıyor.
Sen de mi Brütüs. 😱 İnsanların danışanlar ailecek geliyor diye sıkıldığını sanmıyorum. Bence Alya gibi, Meliha gibi daha dramatik hikayeler istiyorlar ve (şimdiki öyküler de güzel olsa bile) kendilerini o açıdan tatmin etmeyince izlemiyorlar. Geçen sene ilk bölümlerde çok yoğun bir dram vardı oysa şimdi o dozu biraz kıstılar. Sırf bu yüzden sürekli trajik ve ağdalı şeyler getiremezler ama olur da yeni diziden etkilenirse illa ki planları vardır.

Sen de mi Brütüs. 😱 İnsanların danışanlar ailecek geliyor diye sıkıldığını sanmıyorum sadece Alya gibi, Meliha gibi daha dramatik hikayeler arıyorlar ve (şimdikiler de güzel olsa bile) kendilerini o açıdan tatmin etmeyince izlemiyorlar. Sürekli trajik ve ağdalı şeyler getiremezler ama olur da yeni diziden etkilenirse illa ki planları vardır.
O geçen sezon Boncuk'un, Selvi'nin, Kumru'nun, Sadi'nin (ilk geldiği zamanlar) hatırlıyorum da gözlerimi alamıyordum ekrandan ama şimdi çok yavaş ilerliyor hikayeler ve insan sıkılıyor. Olaylar bu sezon geçen sezonki hikayelere göre basit kalıyor. Bu dizi TOTAL'de bile 8-9 reyting alıyordu o zamanlar şimdi 3-4 alıyor. :(