29 Ekim 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kıbrıs: Zafere Doğru | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,509
Puanı
1,061
ElVY1ZWWoAEReVU.jpg

Reyting-Sonuclari-Fav10.jpg

Dün akşamın reyting sonuçları belli oldu.
Total'de 'Esra Erol'da', AB ve ABC1'de 'Kırmızı Oda' zirvede!

TOTAL

total-HR5k.png

AB
ab-s8qt.png

ABC1
abc-kDG8.png

reyting-son-2.jpg
------

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: STAR
Seinfeld + Aşk Mantık ve İntikam

Bugün günlerden K A D I N :Z Maşallah ne kadar resmi ve dini tatil/bayram varsa hiçbirini boş geçmedik harikayız. :Z @kerem

kirmizi-oda-49-bolum-fragmani_3982.jpg

Vatan sevgisi ve imanı olan her kimse bu diziye yüz vermemeli kesinlikle. Reyting canavarlığından saygı maygı da kalmamış, yazık. :A
Dizimizin adında Türk bayrağının rengi geçiyor üstelik Doktorum da güne özel kırmızı ruj ve kırmızı fular kullanmış yani vatan sevgimizi sorgulayamazsın. :A

#EsraErol 6,09 | 3,08 | 4,65
#MügeAnlı 5,47 | 3,47 | 4,83
#KadirAntepÖzel 1,84 | 1,12 | 1,78
#SerapPaközGerçeğinPeşinde 1,54 | 1,29 | 1,29
#DidemVazgeçme 1,51 | 0,76 | 1,16
#ZuhalTopal 1,50 | 1,83 | 1,68
#GelinimMutfakta 1,46 | 0,63 | 1,01
#FulyaileUmudunOlsun 1,41 | 0,75 | 1,15
#ZahideYetişAtv 1,30 | - | 0,87
#SedaSayan 0,95 | - | 0,65

Kaynak: Deniz TURAL Twitter
------

Haftalardır göremediğin boşluğu gör artık aloooo @Aserat :A:A:A:A
Yaz dizisi, 15 yıllık A.S. ve senin yıkık oda :A
A.S totali hariç 6 alabilen yok, hem de hiçbir grupta :A
Üstüne üstlük öyle bir boşluk ki gündüz kuşağı işi, totalde birinci oluyor :F:F:F:F:F:F:F:F:F
Hepsini geçtim senin yıkık odayı toplayacaklar diye ogm Masumlar Apartmanı'nın senaryosunu hızlandırdı, kızların tedavisini sizi kurtarmak için yıkık odaya bağladılar 😒😒😒

Son düzenleme:
Sanırım izleyicinin en çok bölündüğü gün Cuma ve haftaya birde Aziz geliyor.
Azize atıfen pr çalışmasına yönelik Aziz karakterli Mucize Aşk 2 adlı filmin Tv8 ve TRT nin dizisinden Totalde daha fazla izlenmesi demek ki Totalde haftaya oynamalar olacağının göstergesi.
Total kısmında Tv8 ve TRT sıkıntıya düşecek gibi ama Ab ve Abc1 de işler daha farklı yürüyor..
Pastanın 1 yada 2 dizide olmadığı bol bol bölüşüldüğü ve pastadan pay almak adına çaba sarf edilen bir gün cuma.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kırmızı Oda çok güzel bölümdü ve daha fazlasını hak ediyordu. :( Ama dün bayram nedeniyle her yerde konserler ve çeşitli sosyal aktiviteler olduğu için insanların evde oturup dizi izlememiş olmasını anlayabiliyorum gelecek hafta yükselişini sürdürecektir.

Mucize 2 iyi gitmiş hatta Yalancı'dan daha çok izlenmiş. Show son anda gününü değiştirmekle doğru karar vermiş diyebiliriz. Aziz tutsa bile aman aman reytingler alacağını sanmıyorum bakalım gelecek hafta tablo nasıl şekillenecek.

#EsraErol 6,09 | 3,08 | 4,65
#MügeAnlı 5,47 | 3,47 | 4,83
#KadirAntepÖzel 1,84 | 1,12 | 1,78
#SerapPaközGerçeğinPeşinde 1,54 | 1,29 | 1,29
#DidemVazgeçme 1,51 | 0,76 | 1,16
#ZuhalTopal 1,50 | 1,83 | 1,68
#GelinimMutfakta 1,46 | 0,63 | 1,01
#FulyaileUmudunOlsun 1,41 | 0,75 | 1,15
#ZahideYetişAtv 1,30 | - | 0,87
#SedaSayan 0,95 | - | 0,65

Kaynak: Deniz TURAL Twitter
------

Haftalardır göremediğin boşluğu gör artık aloooo @Aserat :A:A:A:A
Yaz dizisi, 15 yıllık A.S. ve senin yıkık oda :A
A.S totali hariç 6 alabilen yok, hem de hiçbir grupta :A
Üstüne üstlük öyle bir boşluk ki gündüz kuşağı işi, totalde birinci oluyor :F:F:F:F:F:F:F:F:F
Hepsini geçtim senin yıkık odayı toplayacaklar diye ogm Masumlar Apartmanı'nın senaryosunu hızlandırdı, kızların tedavisini sizi kurtarmak için yıkık odaya bağladılar 😒😒😒
Odayı toparlamak için mi güleyim de yavana gitmesin. :F Eğer amaç Kırmızı Oda'yı yükseltme olsa Gülben yine oraya gelirdi oysa Doktor Hanım diğer diziye geliyor yani amaç sezon başından beri boşlukta yükselmeyen reytingleri toparlamak. :A Hatırlarsın senaristler reyting yükselsin diye Özgü Namal'a bile teklif götürmüş ama bu strateji işe yaramayınca terapiye bağlayarak yükseltmeye çalışıyorlar. Ayrıca bir zahmet hızlansın 45 bölümdür "bizi sevmiyorlar" ajitesi izlemekten bıkmadınız mı. :A

Kırmızı Oda çok güzel bölümdü ve daha fazlasını hak ediyordu. :( Ama dün bayram nedeniyle her yerde konserler ve çeşitli sosyal aktiviteler olduğu için insanların evde oturup dizi izlememiş olmasını anlayabiliyorum gelecek hafta yükselişini sürdürecektir.

Odayı toparlamak için mi güleyim de yavana gitmesin. :F Eğer amaç Kırmızı Oda'yı yükseltme olsa Gülben yine oraya gelirdi oysa Doktor Hanım diğer diziye geliyor yani amaç sezon başından beri boşlukta yükselmeyen reytingleri toparlamak. :A Hatırlarsın senaristler reyting yükselsin diye Özgü Namal'a bile teklif götürmüş ama bu strateji işe yaramayınca terapiye bağlayarak yükseltmeye çalışıyorlar. Ayrıca bir zahmet hızlansın 45 bölümdür "bizi sevmiyorlar" ajitesi izlemekten bıkmadınız mı. :A
Reyting yükselsin diye değil, Birkan Sokullu'ya yakışır bir partner bulunması için teklif edildi, ama zaten yaşı Birkan'a göre baya fazla, olmazdı o iş.
Gülben'i sezon finali fragmanına koyan siz, sezon finaline koyan siz, sezon açılışına koyan siz, ayrıca evet insanlar bizim dizide oda'yı görecek ve izleyiciye bu dizinin hala devam ettiği hatırlatılacak izlensin diye, malum 5 reyting alıyor :A :A :A :A :A :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F

Reyting yükselsin diye değil, Birkan Sokullu'ya yakışır bir partner bulunması için teklif edildi, ama zaten yaşı Birkan'a göre baya fazla, olmazdı o iş.
Gülben'i sezon finali fragmanına koyan siz, sezon finaline koyan siz, sezon açılışına koyan siz, ayrıca evet insanlar bizim dizide oda'yı görecek ve izleyiciye bu dizinin hala devam ettiği hatırlatılacak izlensin diye, malum 5 reyting alıyor :A :A :A :A :A :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F
Ben demiyorum canım her haberi doğru çıkan Birsen Altuntaş diyor. :A Zaten sezon başında Birkan'a yeni partner getirmişlerdi ama iticiliği ve yeteneksizliğiyle insanları soğuttuğu için daha sevilesi birini bulmaya çalışmışlar neyse ki ellerinde patladı. :A

Masumlar Apartmanı’nın düşen reytinglerine çare bulmak için diziye etkili bir oyuncu ve karakter sokmak için harekete geçildi. Dizinin senaristi Özgü Namal’la bağlantıya geçti. Yapımcı Onur Güvenatam’ın Namal’a ciddi bir rakam önerdiği iddia edildi. Ancak ünlü oyuncunun teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

E siz bizim kliniğimizde bizim oyuncularımızla uzun uzun sahne çekiyorsanız biz de Gülben'i 5 dakika gösterelim olsun o kadarı. :A Ayrıca 5 reytingi küçümseme bir gün Masumlar'ın ona bile ihtiyacı olacak. :A