29 Ekim 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Guzel koyluye bak 7 reytingi gordu )

KPA maalesef yine vasat reyting almis .Ay yapimin en iddiali dizisi bu sezo 6 reytingi bile goremiyor

Yalan dunya AB 'de iyi gitmis

Güzel Köylü gayet iyi gitmiş. Artık eskisi gibi olmasa da hala güzel (kalite anlamında). Neredeyse 8 reyting alan bir yapımı, tutup tutmayacağı bile belli olmayan bir dizi için harcamazlar.

Hayat Yolunda, AB ve ABC1'de ufak bir düşüş yaşamış. Total'de ise bekleneni veremiyor. "Total gibi görünen AB dizilerinin" merkezi olan kanala yetmez bence. Şeref Meselesi, büyük ihtimalle oraya yerleşecek.

Yalan Dünya Total'de geçen sene ilk 30'a girmeyi başarıyordu, saat değişikliğiyle birlikte ufak bir düşüş olmuş. Ancak AB'de gayet iyi. Yine de Kanal D sabır gösterebilirse (!) bu sezon sonunda sona erecek gibi görünüyor...

Kara Para Aşk'ın Muhteşem Yüzyıl bitimiyle zirveye yerleşeceğini düşünenler vardı, ama olmadı. Kalitenin biraz düşmüş olması, reytingleri de etkiledi. Yine de kanal için iyi...

Show, sonunda bir dizi tutturmayı başardı. Yılanların Öcü kendine ait bir kitle oluşturmayı ve bunu her hafta arttırmayı başardı. Sezon sonuna kadar böyle kalırsa iyi...

Kadim Dostum final bölümüyle yine düşük sonuçlar alırken, Zengin Kız Fakir Oğlan ise harika gitmeye devam ediyor.

Kaçak Gelinler kötü gidiyor, ama hala çevremde diziyi izleyen kişiler olduğunu öğrendiğimden beri dizinin devam edeceğine olan inancım tam. Bu sonuçlar Star'da olsaydı, final haberini konuşurduk...

Yedikule Hayat Yokuşu ve Yetim Gönüller, sefilleri oynamış...

Ayrıca Star gayet iyi gitmiş, özellikle Çarşamba akşamları Beni Affet ve Star Ana Haber'in reytingleri tavan yapıyor...

Bu Tarz Benim yine başarılı giderken, Ütopya da tv8 gibi bir kanal için fena başlamamış...
my bitince kpa nın my reytinglerini alacağını söyleyen insanlara güliyidim hala güliyim :X

Klişeler tanrıçası güzel köylümüz uçmuş. :):)
hayat yolunda 4'ü göremiyor total de, ab'de de haftaya düşecektir bence. gidici anlıycağınız. :)
yalan dünya fiyasko yaşatmış,lakin şaşırmadım :A