Doğmamiş çocuga don biçme, çocugu kucağina alamadan gider valladoğru düzgün dizi yok ki abc1 de düşer hele bir nurgül gelsin
Doğmamiş çocuga don biçme, çocugu kucağina alamadan gider valladoğru düzgün dizi yok ki abc1 de düşer hele bir nurgül gelsin
özcan denizin bile dizisi tuttuysaDoğmamiş çocuga don biçme, çocugu kucağina alamadan gider valla
konumuz cumartesi mi çarşamba reyting konusundayızözcan denizin bile dizisi tuttuysa
ayrıca bomboş gün tutturmaktan kolay ne var ergen dizileri bile ab oliyi
Kiraz mevsimi.ka ab mi de ergen dizileri ab diyorsun.
Gültepe gelmeyebilir geri yerine ama bu Hayat Yolunda'nın biteceği gerçeğini değiştirmeyecek.senin ergeniklerden başka izleyen var mı diziyi
gültepeş bitti panpa hy ye elem keder yapma bence gültepeş geri gelmez
nedense sen diyince 1 reyting alsa da bitmicek gibi geliyiGültepe gelmeyebilir geri yerine ama bu Hayat Yolunda'nın biteceği gerçeğini değiştirmeyecek.
Yalan Dünya'yı savunacağım aklımın ucundan geçmezdi ama görüyorsun ki hem saati geç yayınlanıyor yani 22:45'te yayına girdi. Hem de totali zaten iyi olan bir dizi değil AB dizisi olduğunu sen de biliyorsun. Sadece başarısız kısmı göreceğinize, başarılı kısmı da görmek gerek bazen. Bak AB oranlarına o saate rağmen üstelik süresi kısalmasına rağmen neredeyse 5 reyting.Yalan Dünya yine yalan olmuş. Kanal D çökmüş Total'de.
Bari Beni Affet'in özetini geçseymişsin ah yalan dünya ah.
30 BENI AFFET (OZET) STAR TV 16:25:36 17:10:58 2,20 9,06 31 YALAN DUNYA KANAL D 22:29:04 24:31:39 2,16 7,34
Valla o işler pek belli olmaz. Bir hafta yükseldi diye diğer hafta da yükselecek diye bir kaide yok. Totali zaten sınırda. AB oranları da 4'e inerse dizi bitti diyebiliriz.nedense sen diyince 1 reyting alsa da bitmicek gibi geliyi
twittera bak azıcık görücenkonumuz cumartesi mi çarşamba reyting konusundayız
konumuz cumartesi mi çarşamba reyting konusundayız
Bugün ergen dizisi mi var
dü n gece rüyanda bunu mu gördünValla o işler pek belli olmaz. Bir hafta yükseldi diye diğer hafta da yükselecek diye bir kaide yok. Totali zaten sınırda. AB oranları da 4'e inerse dizi bitti diyebiliriz.
Valla diziye inanılmaz gıcığım var niye bilmiyorum ama bu dizi tez vakitte kaldırılsın istiyorum hunharcatwittera bak azıcık görücen
dü n gece rüyanda bunu mu gördün
PT2'de büyük boşluk var en azından ilk 20'ye girebilirdi. Total genel izlenmeyi verir ben oraya bakıyorum.Yalan Dünya'yı savunacağım aklımın ucundan geçmezdi ama görüyorsun ki hem saati geç yayınlanıyor yani 22:45'te yayına girdi. Hem de totali zaten iyi olan bir dizi değil AB dizisi olduğunu sen de biliyorsun. Sadece başarısız kısmı göreceğinize, başarılı kısmı da görmek gerek bazen. Bak AB oranlarına o saate rağmen üstelik süresi kısalmasına rağmen neredeyse 5 reyting.
ka halkın dizisi sen anlamazsın ayrıca ben ka izlemiyimtwittera bak azıcık görücen
dü n gece rüyanda bunu mu gördün
Senin k.a da ergen amA.o zaman sen de mi ergensin
totoşş dizi ile ergen dizisini nasıl birleştirdink
ka halkın dizisi sen anlamazsın ayrıca ben ka izlemiyim
ama ağır totos
PT2'de boşluk olabilir ama dizinin başlangıç saati neredeyse 11'i buldu yani. Bir düşünsene sen pt1'de mi daha rahat dizi izlersin yoksa pt2'de mi?PT2'de büyük boşluk var en azından ilk 20'ye girebilirdi. Total genel izlenmeyi verir ben oraya bakıyorum.
Galip derviş 23.15'de başladı Total'de ilk 20'ye girebildi bunlar bahane değil.PT2'de boşluk olabilir ama dizinin başlangıç saati neredeyse 11'i buldu yani. Bir düşünsene sen pt1'de mi daha rahat dizi izlersin yoksa pt2'de mi?
Dostum bak ben şuan dizileri mukayese etmiyorum. Şöyle bir durum var. Bazı diziler totale de hitap eder AB grubuna da. Ama bu dizinin ağırlık noktası AB yani aldığı oranlara bakarsan zaten anlarsın demek istediğimi. Tamam ben totaline iyi demiyorum zaten ama iyi olan noktayı da görmeliyiz diyorum. Total gerçekten vasat hani ben en azından 3 reyting beklerdim yani.Galip derviş 23.15'de başladı Total'de ilk 20'ye girebildi bunlar bahane değil.