29 Ekim 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel Köylü gayet iyi gitmiş. Artık eskisi gibi olmasa da hala güzel (kalite anlamında). Neredeyse 8 reyting alan bir yapımı, tutup tutmayacağı bile belli olmayan bir dizi için harcamazlar.

Hayat Yolunda, AB ve ABC1'de ufak bir düşüş yaşamış. Total'de ise bekleneni veremiyor. "Total gibi görünen AB dizilerinin" merkezi olan kanala yetmez bence. Şeref Meselesi, büyük ihtimalle oraya yerleşecek.

Yalan Dünya Total'de geçen sene ilk 30'a girmeyi başarıyordu, saat değişikliğiyle birlikte ufak bir düşüş olmuş. Ancak AB'de gayet iyi. Yine de Kanal D sabır gösterebilirse (!) bu sezon sonunda sona erecek gibi görünüyor...

Kara Para Aşk'ın Muhteşem Yüzyıl bitimiyle zirveye yerleşeceğini düşünenler vardı, ama olmadı. Kalitenin biraz düşmüş olması, reytingleri de etkiledi. Yine de kanal için iyi...

Show, sonunda bir dizi tutturmayı başardı. Yılanların Öcü kendine ait bir kitle oluşturmayı ve bunu her hafta arttırmayı başardı. Sezon sonuna kadar böyle kalırsa iyi...

Kadim Dostum final bölümüyle yine düşük sonuçlar alırken, Zengin Kız Fakir Oğlan ise harika gitmeye devam ediyor.

Kaçak Gelinler kötü gidiyor, ama hala çevremde diziyi izleyen kişiler olduğunu öğrendiğimden beri dizinin devam edeceğine olan inancım tam. Bu sonuçlar Star'da olsaydı, final haberini konuşurduk...

Yedikule Hayat Yokuşu ve Yetim Gönüller, sefilleri oynamış...

Ayrıca Star gayet iyi gitmiş, özellikle Çarşamba akşamları Beni Affet ve Star Ana Haber'in reytingleri tavan yapıyor...

Bu Tarz Benim yine başarılı giderken, Ütopya da tv8 gibi bir kanal için fena başlamamış...

Son düzenleme:
İşte bu be Hayat Yolunda ab'de müthiş yükselmiş zirveyi alıyormuş az daha.
Tebrikler dizime. Uzun süredir bu kadar sevindiğim bir reyting sonucu olmamıştı. Süresi uzarsa totalde de yükselir büyük ihtimal ama Yalan Dünya var tabii..

Güzel Köylü senaryonun tükenmesine rağmen tüm gruplarda uçuşa geçmiş. Helal olsun.
Netten izlerim dünkü bölümü en kısa zamanda.

Yalan Dünya saatine göre gayet iyi başlamış ab'de. Totali beklediğimden kötü gelmiş ama. Pt-2 dizileri cidden izlenmiyor bu sene @RevaN Yalan Dünya pt-1 olsa total 3.5 + ab 5.5 - 6 civarı alabilirdi.

Yılanların Öcü total ve abc1'de gayet başarılı.

Zengin Kız Fakir Oğlan yine iyi gitmiş..

Kara Para Aşk ABC1'de iyi gitmiş ama diğer gruplarda bekleneni veremiyor gibi..

Ütopya kötü başlamış, Kaçak Gelinler kötü gitmiş. Burada Rating Analizi isimli sayfaya selamlarımı gönderiyorum.
Hayat Yolunda'ya da dip yaptırtmıştı ne derse tersi diyoruz artık.
Gerçi zaten öyle diyorduk.

Hayat Yolunda ab'de geçen haftaya göre 1.06 reyting yükselmiş yalnız.

Bana biraz düşmüş gibi gelmişti, görmemişim. Gültepe'nin bitirilmesine neden olduğu için kızgınım HY'ye. Üzgünüm Nur...

Bana biraz düşmüş gibi gelmişti, görmemişim. Gültepe'nin bitirilmesine neden olduğu için kızgınım HY'ye. Üzgünüm Nur...
@denizz19 bunu beğendi.

Nur'um dizisini tutturdu o görevini yaptı şimdi iş Kanal D'ye düşüyor. Umarım dizinin arkasında durur.

@denizz19 bunu beğendi.

Nur'um dizisini tutturdu o görevini yaptı şimdi iş Kanal D'ye düşüyor. Umarım dizinin arkasında durur.
En son gördüğümde elem kederini akıtmıştı, hem o Yılanların Öcü'nü izliyordu galiba. Kandıramazsın beni. Ayrıca en ufak düşüşte diziyi hemen postalar Kanal D...

En son gördüğümde elem kederini akıtmıştı, hem o Yılanların Öcü'nü izliyordu galiba. Kandıramazsın beni. Ayrıca en ufak düşüşte diziyi hemen postalar Kanal D...
Çok beklersin.

Ayrıca ne konuda kandırmışım ki seni

@denizz19'un diziyi beğendiği ile ilgili iddia konusunda kandırmış olabilirsin...

Gültepe içimizde bir yara olarak kalacak...
Ben Deniz diziyi beğendi demedim senin yaptığın yorumu beğenir demek istedim.
Yoksa Deniz'in Hayat Yolunda'dan nefret ettiğini bilmeyen mi var

Gültepe'ye ben de üzüldüm ama yapacak bir şey yok artık unutmak lazım.

Star Tv uçuyor resmen. Ana Haberi ve Beni Affeti müthiş gidiyor.
Güzel Köylü dün gayet güzel bir bölümdü hak ettiği oranları almış.

Hayat Yolunda AB grubunda 11 de bitseydi rahat zirveyi alırmış. Ama Total grubu vasat dizinin ne kadar sürer bilemiyorum.

Yalan Dünya Total grubunda berbat gitmiş. Ab olarak gayet iyi başlasada gün değişikliği görünecek gibi duruyor.

KPA çok şaşırttı beni. Çok düşmüş ama sezon sonunu rahatlıkla görecektir.

Ben Deniz diziyi beğendi demedim senin yaptığın yorumu beğenir demek istedim.
Yoksa Deniz'in Hayat Yolunda'dan nefret ettiğini bilmeyen mi var

Gültepe'ye ben de üzüldüm ama yapacak bir şey yok artık unutmak lazım.

Unutulmuyor işte. Öyle muhteşem bir diziyi hemen silip atmak bana ters. Gültepe'yi de kolay kolay unutmayacağım, Allah rahmet eylesin...

Yanlış anlamışım işte, yoksa o da Hayat Yolunda'yı izleseydi şoka girerdim herhalde...

Son düzenleme:
Sonuçlara çok şaşırdım.

Kaç haftadır 7'yi geçen dizi yok dedim en sonunda ÇArşamba günü bir dizi 7 reytingi geçti.

Güzel Köylü büyük bir yükseliş yaşayarak 3 grupta da zirveye oturmuş. Özellikle Total'de aldığı oran çok iyi. Tebrikler.

Star Ana Haber, Beni Affet ve Güzel Köylü Özeti çok iyi giderek Total'de ilk 4'ü kapatmışlar. Tebrikler.

Yılanların Öcü Total ve ABC1'de 4 üstü almış yine gayet iyi gitmiş.

Kara Para Aşk Total'de sıralamada düşmüş ama çok az da yükseliş yaşamış. AB oranlarını ise yine 5 diye bekliyordum ama 4'e düşmüş. Yine de ABC1 oranı gayet iyi.

Hayat Yolunda Total'de varlık gösteremese de AB ve ABC1'de çok iyi gitmiş. AB'de zirveye çok yakın her an değişebilir.

Yalan Dünya yeni sezonu beklediğimden düşük açmış aslında ama o saate göre yine de iyi gitmiş.

Zengin Kız Fakir Oğlan da çok iyi gitmiş. TRT'nin en yüksek işi oldu dizi.

İki dunya arasinda ucuyor gercekten
Yetim gonuller gecen haftaya gore oranlarini arttirmis
Guzel koylu cok iyi oranlar alarak tum gruplarda zirvede yer almis,tebrikler

Guzel Koylu askam guzel bolumle ekranlara geldi, Total'de 7.6 Ab'de 5.7 almis dizim guzel bir sekilde oranlarini yukseltmis umarim boyle devam eder.

Utopya Total'de 2 Ab'de 2.5 alarak fena baslamadi, eger 3'u gecerse yarisma rahat devam eder.

Güzel köylü harika oranlar almış.
Hayat yolunda bir de total'de iyi alsa tadından yenmez.
Ütopya fena başlangıç yapmamış.
Kaçak Gelinler Total'de rezil oranlar almış ama bu da bitmesin ya.
Aşktan Kaçılmaz total'de 10 share i geçmiş.Bence bu bile başarı.
Kadim Dostum daha iyi reyting alabilirdi.

Ah yalan dünyaa yalan dünyaa yalan dünyaaa, sen bi gün yandın bi gün söndün...

Aşağılanan Güzel Köylü, yalan dünya'ya fark yapmış zirveyi kapmış.

Demek ki neymiş: Büyük konuşmayacakmışsın arkadaş!

Yalan dünya bu sezon da düşe kalka devam eder; eğer biterse gülse olay çıkarır kanal d daha da rezil olur.
))))))

---
Kara Para Aşk ve Güzel Köylü'ye tebrikler!

yalan dünya'ya geçmişler olsun!

Son düzenleme:
HY, Ab ve Abc1 süper, devam ettirir
YD de iyi başlamış

güzel köylü şaşırttı beni 7 yi geçmiş helal olsun
hayat yolunda aslında tutabilecek bir dizi ceyda tepeliler yeter

yalan dünya aşırı kötü başlamış 31.sıra nedir abi ya kanal resmen izlenmeme rekoru kırmış bu gün

kara para aşk vasat