Iste hiç düşmüyor hep aynikpa hakkında ne diyeyim dizide olaylar çözülmüş yine 4 reyting))
Iste hiç düşmüyor hep aynikpa hakkında ne diyeyim dizide olaylar çözülmüş yine 4 reyting))
düştü düşeceği ka geen sezon ortalaması 5.5 tu bu sene 4Düşmez merak etme
demek 5.5 reytinglik diziye elem yapmıştın ilginçdüştü düşeceği ka geen sezon ortalaması 5.5 tu bu sene 4
Hep elemimden kederimden.
kpa atv dizisidemek 5.5 reytinglik diziye elem yapmıştın ilginç
Galip hariç kanal d nin tüm dizilerine yapıyorum
Haftalardır 5 üstü gidiyor yorum yapmıyon 1 hafta 0.- oranında düşünce mi laf ediyorsun ki düşmesini bekliyordum son 22.45'de reklama girdi bitecek diye kapadım 15 DK daha devam etmiş etkiledi diziyi tabii haftaya yükselir. Ki ABC1'miz yükselmiş epey.güzel köylü netmiş 😱 star ilk 4 sırayı kapmış @*YıldırıM* coşar şimdi @RevaN da gönderemediği göndermelerini yapar
yalan dünya totalde kötü diğer gruplarda iyi gitmiş saatine göre
hayat yolunda iyi başlamış pt 1 e totali 4.5 yaparsa sorun kalmaz
yılanların öcü totoşta bile 5 reyting altı@mrt-06
zkfo trt ye göre iyi gitmiş
sen 5+ olmasını çok büyütünce direkt gözüme çarptıHaftalardır 5 üstü gidiyor yorum yapmıyon 1 hafta 0.- oranında düşünce mi laf ediyorsun ki düşmesini bekliyordum son 22.45'de reklama girdi bitecek diye kapadım 15 DK daha devam etmiş etkiledi diziyi tabii haftaya yükselir. Ki ABC1'miz yükselmiş epey.12. bölümde asıl hikaye başlıyor ayrıca, daha dizi başlamadı.
Gündüz kuşağında benim Show'um @*YıldırıM*'ın Star'ı ipi göğüslüyor.
Yalan Dünya gayet iyi başlamış ama TOTAL'i ne öyle.
Ütopya yine Acun'a hayal kırıklığı yaşatmış, aslında yüksek bekliyordum programdan ama yine gol olmadı Acun için.
Büyütmedim yeni sezon dizileri arasında TOTAL'de 5+'ya çıkan 2, 3 dizi var dedim.sen 5+ olmasını çok büyütünce direkt gözüme çarptı
1 | SHOW TV | Bu Tarz Benim | 1.41 | 23.02 | 20.13 | 2.25 |
2 | TV8 | Kaçak Gelinler | 4.38 | 12.76 | 9.38 | 2.94 |
3 | ATV | Kara Para Aşk | 8.96 | 8.60 | 7.65 | 2.71 |
4 | STAR TV | Güzel Köylü | 2.47 | 7.69 | 5.53 | 2.79 |
5 | TV8 | Ütopya | 1.48 | 5.18 | 4.38 | 2.51 |
kanal d o son reklamı vermeseydi vadi de 11 alacaktıÖncelikle Total grupu beni hiç mi hiç yanıltmadı. Hiçbir C/D grubu izleyici o saate kadar Yalan Dünya beklemez, hatta ekranda hiçbir şey olmasa bile açmaz. Çünkü onlara hitap etmiyor dizi. Totalde aldığı bu reytingi de ABC sayesinde almış... Ama ilk kez sıralama olarak bu kadar düşüyor o çok kötü işte.
A/B`de 5.50 falan beklerdim ne yalan söyleyim ama yine de iyi gitmiş diyebiliriz. Yine de eski performansından çok uzak. Bu dizi sadece 2 kez 5`in altına inmişti.
ABC1`de de beklediğimden iyi gitmişiz.
Şunu belirteyim, Hayat Yolunda geçen hafta A/B`de 4.50 gibi bir oran almıştı ama PT1`e alınınca uçuşa geçti. Eğer Kanal D de Yalan Dünya`yı PT1`de başlatsaydı A/B`de en az 5-6 reyting gelecekti. Total de en az 3 reyting olacaktı. Çünkü PT1 avantajl denilen bir şey var. Mesela bu kanal reklama girince diğer kanal açılıyor bu zaman da Totalde bile Yalan Dünya izleniyor biraz.
Ama hiçbir C/D izleyicisi 22.30 olsun da Yalan Dünya izleyim diye beklemez. Hatta ekranda çok az kişi var o saatte kim izler?
Zirve beklemiyorum demiştim PT2`de zaten...
Allahını seven söylesin. Bu kadar uçurum hangi dizide var ya?Resmen 4 senedir en ağır A/B Yalan Dünya.
aşka bir ölçümde kpa 1. bu tarz 3.Sosyal Medya Reytingleri
1 SHOW TV Bu Tarz Benim 1.41 23.02 20.13 2.25 2 TV8 Kaçak Gelinler 4.38 12.76 9.38 2.94 3 ATV Kara Para Aşk 8.96 8.60 7.65 2.71 4 STAR TV Güzel Köylü 2.47 7.69 5.53 2.79 5 TV8 Ütopya 1.48 5.18 4.38 2.51
{thead}
{th}Sıra{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Bölüm{/th}
{th}M/K{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}
{th}Skor{/th}
{/thead}
Yanlız bunlar Somera'ya göre, en babaları yani.kanal d o son reklamı vermeseydi vadi de 11 alacaktı
aşka bir ölçümde kpa 1. bu tarz 3.
en babaları ne lo sanki bu işi resmi oalrak ölçen varYanlız bunlar Somera'ya göre, en babaları yani.
Medyatava'dan aldık koyduk işte her zamanki yerden, MY bu verilerde uçunca öve öve bitiremiyordun şimdi niye böyle oldu.en babaları ne lo sanki bu işi resmi oalrak ölçen var
cnm daha geçen gün demiştim yılanların öcü ve kpa başarısız ama güzel köylüde az oran aldığı için göze batmıyorlar demiştim bu hfta güzel köylü 7 gibi üst düzey bir oran almıs ve kpa yılanların öcü geçen haftadakı 4 reytinglerini yine almıslar ama bu hafta taploda başarısız görünüyorlar çünkü güzel köylü ornlarını arttırmıs 🙂🙂🙂
Medyatava'dan aldık koyduk işte her zamanki yerden, MY bu verilerde uçunca öve öve bitiremiyordun şimdi niye böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?