29 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 26.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 52.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 7 30.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 8.7%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 3 13.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 13.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

Bu kadar kafana takma reytingi sadece izle babamızın dizisi değil sonucta begenerek izliyoruzz

gercekler degısmez .

kreys sen çok fazla üstüme geliyon. fakat ben çok sabırlı biriyim kolay gaza gelmem. sen resmen ''gel bana hakaret et ve ban cezası al'' diyon ama ben ısrarla yapmayacam bunu. çünkü forumdaki diğer üyelere saygısızlık yapmak istemiyorum. bu işi de edep ve adap çerçevesinde çözeceğim...

Muhtesem Yuzyil , Kuzey guney'le farki iyice acti ayrica a/b de birinci olmasina cok sevindim tebrik ederim.

sbt de şike yok.. sadece denekler kırsal ve dogal olarak kırsalda çocuklu aile sayısı fazla olunca çoluk çocuk programları sbt de tavan yapıyor
))))))) agb ye göre bazı programların yüksek çıkmasının sebebi bu

Kuzey Güney'i izledim ve bence çok güzel bir bölümdü.

Kuzey ile Güney artık düşmanlar. Kuzey ile Ali, Güney'e oyun oynadılar ve sonuç olarak Kuzey, Güney'in gerçek yüzünü gördü. Yani dizinin ilerlemesi anlamında iyi bir hamle oldu. Kuzey şimdi Güney'le uğraşacak, Sümer'le uğraşacak ve belkide ilerleyen bölümlerde Ferhat ile uğraşacak yani sonuç olarak dizi baya bir ilerler. Kuzey artık Zeynep'le birlikte olmasına hiçbir engel kalmadı ama Cemre bu duruma çok üzülüyor. Her neyse o son sahnede Kuzey ile Ali'nin oynadığı oyun ve sonrasındaki Güney'in yüzündeki şaşkınlık ifadesi görülmeye değerdi yani onu söylemek lazım.

Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak...

Kurulacak bütün cümleleri kurmuşsun,teşekkür ederim yormadın beni

Yeni izleme fırsatı buldum.Sonraki bölümü merak ediyorum gerçekten.

arkadaşlar aranızda 29 şubat doğumlu varmı varsa birşey sormak istiyorum siz doğum gününüzü nasıl kutluyorsunuz

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]63[/TD]
[TD]YEDİ NUMARA (TKR)[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]08:55:13[/TD]
[TD]10:27:12[/TD]
[TD]01:26:01[/TD]
[TD]1,34
[/TD]
[TD]8,83[/TD]
[/TR]