ah ah keşke ozan veya başka biri çıkıp dese ki sbt reytingleri yanlış hesaplamış. işte yenisi deyip kuzey güneyi 8-9 reytinglerde görseydikk ne olurdu yani? dimi dostlarım. yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzzz...
gercekler degısmez .
ah ah keşke ozan veya başka biri çıkıp dese ki sbt reytingleri yanlış hesaplamış. işte yenisi deyip kuzey güneyi 8-9 reytinglerde görseydikk ne olurdu yani? dimi dostlarım. yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzzz...
gercekler degısmez .
Muhtesem Yuzyil , Kuzey guney'le farki iyice acti ayrica a/b de birinci olmasina cok sevindim tebrik ederim.
sbt de şike yok.. sadece denekler kırsal ve dogal olarak kırsalda çocuklu aile sayısı fazla olunca çoluk çocuk programları sbt de tavan yapıyor ))))))) agb ye göre bazı programların yüksek çıkmasının sebebi buinanamıyorum bu sonuca. çok tuhaf. kuzey güney hiç artmamış. bu kadar süper bir fragman nasıl olur da merak uyandırmadı ben anlamıyomki. böyle bir fragmandan sonra bile artış olmuyorsa ne zaman olacak? ve ben artık kesinlikle bu sbt reytinglerinde şike olduğuna inanmaya başladım. bu nedir böyle saçmalık mı olur? arka sokakların tekrarı nasıl 2. oluyor? 5 yaşındaki çocuk bile inanmaz bu oranlara. Demekki arka sokaklar sbt'ye iyi para, prim, rüşvet vs veriyor ki bu oranları sürekli alıyor. yoksa mümkün müdür bir tekrar dizisi kuzey güneyi geçsin. çok komik. ayrıca ben de artık dövüş sahnelerinin yeniden işlenmesi gerektiğini düşünüyorum. belki o zaman artış olur reytinglerde. MORALİM ÇOK BOZUK GERÇEKTEN. BİR HAFTA BOYUNCA DA CANIM HEP BÖYLE SIKKIN OLACAK...
Insallah.hurremın cocukları geldıgınde fark dahada cok acılcak
Kuzey Güney'i izledim ve bence çok güzel bir bölümdü.
Kuzey ile Güney artık düşmanlar. Kuzey ile Ali, Güney'e oyun oynadılar ve sonuç olarak Kuzey, Güney'in gerçek yüzünü gördü. Yani dizinin ilerlemesi anlamında iyi bir hamle oldu. Kuzey şimdi Güney'le uğraşacak, Sümer'le uğraşacak ve belkide ilerleyen bölümlerde Ferhat ile uğraşacak yani sonuç olarak dizi baya bir ilerler. Kuzey artık Zeynep'le birlikte olmasına hiçbir engel kalmadı ama Cemre bu duruma çok üzülüyor. Her neyse o son sahnede Kuzey ile Ali'nin oynadığı oyun ve sonrasındaki Güney'in yüzündeki şaşkınlık ifadesi görülmeye değerdi yani onu söylemek lazım.
Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak...