29 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 26.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 52.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 7 30.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 8.7%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 3 13.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 13.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
canım ben,m düşmeye canım ailem yükselmeye başlamış. bakalım başka canım neler olacak

merhabalar forumunuza yeni katıldım..sizinle reyting takip etmek çok zevkli ki zaten çoktandır takip ettikten sonra üye olmaya karar verdim :)
reyting yorumuma gelince muhteşem yüzyıl'ı gönülden tebrik ederim..dünkü bölümü gayet güzeldi fakat son duruma baya bozuldum :( sevenler kavuşamayacak gibi geldi bana :( ah validem ahhh :( :(

Ben demistim Muhtesem Yüzyil haftalik reytinglerde 1.olacak diye ve çikti :)

eyvah düsüyorum totalde reytinglerini artirti

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]EYVAH DÜŞÜYORUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:15:54[/TD]
[TD]24:53:56[/TD]
[TD]01:22:25[/TD]
[TD]5,43[/TD]
[TD]18,46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dun star tv super gitmis. hemen ardindan kanal d takip etmis. fox ise gunluk dizileriyle yine cok iyi gitmis. star tv ye gececek olan beni affet ise gusel gitmis. akasya duragi ise %5,00 alarak super gitmis :)

merhabalar forumunuza yeni katıldım..sizinle reyting takip etmek çok zevkli ki zaten çoktandır takip ettikten sonra üye olmaya karar verdim :)
reyting yorumuma gelince muhteşem yüzyıl'ı gönülden tebrik ederim..dünkü bölümü gayet güzeldi fakat son duruma baya bozuldum :( sevenler kavuşamayacak gibi geldi bana :( ah validem ahhh :( :(

Forumumuza Hoşgeldin :) Umarım keyifli vakit geçirirsin...

Kuzey Güney Dün Akşam Bombaydı Hele Son Sahnesi Güneye Çok Pis Kapak Oldu.Yalnız Kuzey Güney Bu Reytingi Hak Etmiyor En az 9-10 Civarında Reytingi Olması Lazım

hoşgeldin esmehan, uzaktan takip etmen güzel ama üye olman süper olmuş aramıza hoşgeldin..ayrıca muhteşem hürrem taraftarı olmanda bir başka güzel..:)

Kuzey Güney'i izledim güzel bölümdü.Tahminlerim doğru çıktı;araba kazası Kuzeyle Alinin oyunuymuş.

zaping yaptim durdum ama nedense hic yeteneksize denk.gelmedim. yada denk geldim ama her gun hergun olunca bilinc altin yok saymis 😉))))))))

bu arada maca baktim. teknik direktor ve oyuncular degismis ama yine eski takim duruyor gibi. yine bol bol defans hatasi :)))) yine hucumda bol posizyon sama sonuc sifir :)))))

sen niye illaki o proğramı aradın yoksa içten içe bir acun hayranımısın..:) ben de rastlamadım ama bulmak için her tarafa zap da yapmadım:)

kuzey güneyin reytingleri gayet iyi zirveyi alması imkansız ama bu reytingler gayet iyi :D

inanamıyorum bu sonuca. çok tuhaf. kuzey güney hiç artmamış. bu kadar süper bir fragman nasıl olur da merak uyandırmadı ben anlamıyomki. böyle bir fragmandan sonra bile artış olmuyorsa ne zaman olacak? ve ben artık kesinlikle bu sbt reytinglerinde şike olduğuna inanmaya başladım. bu nedir böyle saçmalık mı olur? arka sokakların tekrarı nasıl 2. oluyor? 5 yaşındaki çocuk bile inanmaz bu oranlara. Demekki arka sokaklar sbt'ye iyi para, prim, rüşvet vs veriyor ki bu oranları sürekli alıyor. yoksa mümkün müdür bir tekrar dizisi kuzey güneyi geçsin. çok komik. ayrıca ben de artık dövüş sahnelerinin yeniden işlenmesi gerektiğini düşünüyorum. belki o zaman artış olur reytinglerde. MORALİM ÇOK BOZUK GERÇEKTEN. BİR HAFTA BOYUNCA DA CANIM HEP BÖYLE SIKKIN OLACAK...

inanamıyorum bu sonuca. çok tuhaf. kuzey güney hiç artmamış. bu kadar süper bir fragman nasıl olur da merak uyandırmadı ben anlamıyomki. böyle bir fragmandan sonra bile artış olmuyorsa ne zaman olacak? ve ben artık kesinlikle bu sbt reytinglerinde şike olduğuna inanmaya başladım. bu nedir böyle saçmalık mı olur? arka sokakların tekrarı nasıl 2. oluyor? 5 yaşındaki çocuk bile inanmaz bu oranlara. Demekki arka sokaklar sbt'ye iyi para, prim, rüşvet vs veriyor ki bu oranları sürekli alıyor. yoksa mümkün müdür bir tekrar dizisi kuzey güneyi geçsin. çok komik. ayrıca ben de artık dövüş sahnelerinin yeniden işlenmesi gerektiğini düşünüyorum. belki o zaman artış olur reytinglerde. MORALİM ÇOK BOZUK GERÇEKTEN. BİR HAFTA BOYUNCA DA CANIM HEP BÖYLE SIKKIN OLACAK...

gercekler acıdır kardesim bunlar gerçekler inanmiyorsan bakma reytinglere

reytingleri gayet iyi ab de artış var.arka sokaklar nasıl bu oranları alıyo biliyon mu çünkü o saatte rakibi falan yok ve izleniyo o saatte arka sokaklar kuzey güneyin yerinde olsa 5 reytingi geçemez :D dövüş sahneleri geri gelmeli bence de