Galatasaray - Beşiktaş | Spor Toto Süper Lig 31. Hafta Derbi Maçı

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,994
Puanı
1,060
67755

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftası dev derbiye sahne oluyor. Şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ve Beşiktaş Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Muhtemel 11’ler:

Galatasaray:
Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Linnes, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne.

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Adriano, Hutchinson, Dorukhan, Lens, Ljajic, Caner, Burak.

Stadyum: Türk Telekom Stadyumu
Saat: 19.00
Yayın: beIN SPORTS 1
Hakem: Bülent Yıldırım

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Forumda bir beşiktaşlı açsa beşiktaş
Kaybediyor Tolstoyevski açsaydı kaybederdiniz berabere biter bence
Eğer başakşehir dışında şampiyon olursa play off olur fatih terim fazla ağzına aldı 40 kere söylersen çıkar derler 40 defa play off dedi @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Beşiktaş kesin kazanır, Burak Yılmaz hat-trick yapar, Karius gol yemez, Beşiktaş’tan hiçbir oyuncu sakatlanmaz, Şenol Güneş bu maçla beraber Beşiktaş ile beraber üçüncü şampiyonluğunu kazanmış olur.

Haydi beyler ayıklayın artık bizi bu işten şu maçı alalım artık lamı cimi yok.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Badou yerine Donk tercihi çok iyi oldu. Donk'la orta sahada üstünlüğü kurarız. Yalnız Linnes'in Nagatomo ya da Mariano yerine oynamasını tercih ederdim.

• Beğendim
Reactions: takas
Galip gelirsek mutluluktan dört köşe olacakken, olası bir felakette resmen psikolojik olarak çökebilirim. Uzun bir süre kendime gelemem bu kadar ayakta kalıp da bu noktada hem de arenada Beşiktaş’a vermeyi şampiyonluğu. O yüzden stresi çok yüksek bir maç.

İnanıyorum ki kendimiz gibi oynadığımız sürece bugün mahçup etmeyecektir bu takım bizi. Etse de etmese de deplasmanda Samiyen’de bu taraftar sizinle... ❤️?

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
Futbolun temel kuralları madde 1; hakem kararlarını takip etmek.

Adam tacın kimin kullanacağını takip etmiyor kalkmış itiraz ediyor. Geçiniz. Oyna devam.

Şampiyonluk geliyor yakın meşaleleri :)

Gol bee. Müthiş kontratak helal olsun. Taç pozisyonu ile ilgili itiraz var ama onu tekrar görmek lazım kimden çıktığını göremedim ben.

Edit: Sonradan tekrar gösterildi. Onlardan çıkmış işte taca, tertemiz gol.

Son düzenleme:
Tertemiz goldü tertemiz. Ağlayarak hakemi etki altına almaya çalışıyorlar 2. yarı bizi doğrayabilir çok temkinli olmamız lazım.

• Beğendim
Reactions: takas