28 Temmuz 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 2 22.2%
  • Harry Potter ve Felsefe Taşı (Star TV)

Oy: 3 33.3%
  • Yüksek Gerilim (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Şarkısın Sen (ATV)

• Gününü Göreceksin (Fox TV)

Oy: 1 11.1%
  • Wipe Out 4 - Tekrar (Show Tv)

• Moğol: Cengiz Han'ın Yükselişi (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemedim

Oy: 1 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Bir Şarkısın Sen'i izledim

Akasya Durağı ve Bir Şarkısın Sen başarılı gitmiş, Harry Potter ve Felsefe Taşı daha önce çok yayınlanmasına rağmen çok iyi gitmiş önümüzdeki haftalarda yayınlanacak olan diğer serileri daha iyi oranlar alır , Sudan Bıkmış Bakılar'ın tekrarı özellikle ab grubunda oldukça iyi gitmiş dizi bu hafta yükselişe geçebilir 🙂

Dün akşam Harry Potter ve olimpiyat Türkiye-Brezilya voleybol maçını izledim. Maç tek kelimeyle mükemmeldi. Brezilya ne kadar sert oynasa da sultanlar çok iyi dayandı. 4.set zaten sultanlar destan yazdı. :) Madalya alacağımızı düşüyorum... Ama grup zor, gruptan çıkmak gerek önce.

Filenin Sultanları, olimpiyatlarda destan yazacak! :D

Maçın reytingi iyi gelmiş.

Son düzenleme:
Akasya Duragi Total de yine ne kadar güclü oldugunu göstererek zirveyi kapmis ama AB de her zamanki gibi yarisi 15. Siradan takip etmis.

Bir sarkisin sen düsüste olsada iki grubtada günü ikinci olarak kapatmayi basamarmis ve kanalini sevindirmis.

Sudan bikmis baliklar in tekrari AB de cok iyi giderek 6. Olmus bu Dizi yeni sezon Icin umut veriyor.

Bır sarkısen sen zırvede yer almadı kı? trt'nın ana haber bultenı zırvede yer aldı.