Hoşgeldin. Mutlaka İzle Süper bi dizi
askın halleri 5 reyting aliyormus hilal
Hoşgeldin. Mutlaka İzle Süper bi dizi
Kim dedi onu?
Hoşbulduk. Zaten Ben izleyecektim , ama tatil'e gittim ve izleyemedim , ama mutlaka izleyecegim , zaten Fragmanlari'da cok guzledi.Hoşgeldin. Mutlaka İzle Süper bi dizi
Hoşbulduk. Zaten Ben izleyecektim , ama tatil'e gittim ve izleyemedim , ama mutlaka izleyecegim , zaten Fragmanlari'da cok guzledi.
- - - Ekleme - - -
Bu arada Kreys , Evlerden Biri nezaman basliyo?
Tessekur ederim , insallah Kotu Yol gibi iyi baslar.1 ağustos çarşamba günü saat 22.00'da
21:00 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 3.78 , 2) STAR: 3.52 , 3) ATV: 2.2 , 4) TRT1: 1.62 , 5) SHOW: 1.56
drako malfoy korkmuyorum potter duydunmu sesi potter çok korkuyorum Draco Malfoy
Akasya düşmüş star iyi gidebilmiş atvde hz ömer vasat gitmiş
kemal 10 alacak 10 Rezil bi dizi Küçük hesaplar tercihim benimaskın halleri 5 reyting aliyormus hilal
kemal 10 alacak 10 Rezil bi dizi Küçük hesaplar tercihim benim
kötü yolu 4 kez izledim süper ya. bugün 23.15 de tekrarı var izleyebilirsin evlerden biri de süper başlayacakHoşbulduk. Zaten Ben izleyecektim , ama tatil'e gittim ve izleyemedim , ama mutlaka izleyecegim , zaten Fragmanlari'da cok guzledi.- - - Ekleme - - -Bu arada Kreys , Evlerden Biri nezaman basliyo?
Kanal D ciyim ama Star'ın emeklerinin boşa çıkmasını istememEvlerden Biri umarim super baslar , zaten baslar'sa Pazartesi,Sali,Carsamba Star Tv ortaligi yikar.