Yüksekti. 😎 Çok değil yani.Fatih Harbiye coşmazdı 4 aldı. @xBUGRAx son FOX`taki gününde pompy ile birleçip sihirledi o diziyi artık zor yükselmesi.
Pazar ne vardı hatırlamıyorum ama çok yüksek olmasa gerek.
Kim bekliyordu ki?Küçük Aga ne yapmış öyle bu kadarınıda beklemiyodum 😱 @Bully
İyi aldı ama senaryo ilerlemez nereye kadar yani klişe biraz @destere'nin dediği doğruKim bekliyordu ki?Şov yaptı resmen. 😎 Salı günleri boşluğu dolduracak bir dizi geldi sonunda.
Sen yinede emin konuşma agaKim bekliyordu ki?Şov yaptı resmen. 😎 Salı günleri boşluğu dolduracak bir dizi geldi sonunda.
Kanal D'nin de ihtiyacı olan bu diziler zaten.İyi aldı ama senaryo ilerlemez nereye kadar yani klişe biraz @destere'nin dediği doğru
Valla bilmiyorum bakalım nası ilerliyecekKanal D'nin de ihtiyacı olan bu diziler zaten.Herkes yapıyor Kanal D neden yapmasın?Erler Film söz konusuysa pek senaryo sıkıntısı olmaz bence.
Ben eminim diziden.Sen yinede emin konuşma aga
İlerler merak etme.Valla bilmiyorum bakalım nası ilerliyecek
Haftaya Küçük Ağa vurulup hastahaneye düşer kesin.
Iyi vücut yapmış haa Sarp dimi @BullyKüçük Ağa reytinglerde çok çok iyi başlamış, biraz baktım ama yok beğenmedim. Erler Film olduğu için yapımcısı reytinglerde başarısı devam eder ama benim beklediğim gibi bir iş değil. Konusu çok basit, çok çocukça yani. Çocukken olsam izleyebilirdim ama şimdi izleyebileceğim bir dizi değil.Sarp Levendoğlu için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, ben onu daha böyle daha dramatik rollerde izlemek istiyordum...
Vücüt iyi ama göbekte fazlalığı vardı biraz sanki.Iyi vücut yapmış haa Sarp dimi @Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?