28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Güldür Güldür uçuyor :Z bu programa konuklar gelince çok iyi gidiyor

İyi aldı ama senaryo ilerlemez nereye kadar yani klişe biraz @destere'nin dediği doğru
Kanal D'nin de ihtiyacı olan bu diziler zaten. :) Herkes yapıyor Kanal D neden yapmasın? :) Erler Film söz konusuysa pek senaryo sıkıntısı olmaz bence. :)

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 7.19
2) SHOW: 6.44
3) KANALD: 4.63
4) SMNYL TV: 2.95
5) ATV: 2.4

Küçük Ağa reytinglerde çok çok iyi başlamış, biraz baktım ama yok beğenmedim. Erler Film olduğu için yapımcısı reytinglerde başarısı devam eder ama benim beklediğim gibi bir iş değil. Konusu çok basit, çok çocukça yani. Çocukken olsam izleyebilirdim ama şimdi izleyebileceğim bir dizi değil.Sarp Levendoğlu için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, ben onu daha böyle daha dramatik rollerde izlemek istiyordum... :T:

Küçük Ağa reytinglerde çok çok iyi başlamış, biraz baktım ama yok beğenmedim. Erler Film olduğu için yapımcısı reytinglerde başarısı devam eder ama benim beklediğim gibi bir iş değil. Konusu çok basit, çok çocukça yani. Çocukken olsam izleyebilirdim ama şimdi izleyebileceğim bir dizi değil.Sarp Levendoğlu için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, ben onu daha böyle daha dramatik rollerde izlemek istiyordum... :T:
Iyi vücut yapmış haa Sarp dimi @Bully :D