- Reaksiyon puanı
- 58,954
- Puanı
- 1,060
Gece izlerim aga söz aklımdan çıkmış.ohoo kaç hafta oldu aga ya
Gece izlerim aga söz aklımdan çıkmış.ohoo kaç hafta oldu aga ya
Çalıkuşu full reklamda çok iyi gitmiş.3.69
Sermiyan zaten başlı başına komedi.Sermiyan Midyat ve Abdurrahim Albayrak Döktürüyor..
Asla vadi izlemem demem hatta Çakır ölene kadar tekrarlarını izledim ama 200 küsür bölüm izlememişim bu saatten sonra toparlayamam.Aga senden iyi vadici olur be
aga bak sana normal bi aksiyon sahnesi attığımda bile ne kadar hayran kalmıştın hatırlıyosun demi işte böyle bi efsaneyi izlememek tuhafAsla vadi izlemem demem hatta Çakır ölene kadar tekrarlarını izledim ama 200 küsür bölüm izlememişim bu saatten sonra toparlayamam.
aga bizim dezavantajımız 300 küsür bölüm olması sen bölümleri değil sahneleri at güzel sahneleri
Zor be aga.
Aga beğendim aksiyon sahnelerinizi ben zaten aksiyonu severim.aga bak sana normal bi aksiyon sahnesi attığımda bile ne kadar hayran kalmıştın hatırlıyosun demi işte böyle bi efsaneyi izlememek tuhaf
aga bizim dezavantajımız 300 küsür bölüm olması sen bölümleri değil sahneleri at güzel sahneleri
aga o zaten vadiye hayran kaldı merak etme sen
İlk Vadiyi tek izlesen yeterli agaZor be aga.
Aga beğendim aksiyon sahnelerinizi ben zaten aksiyonu severim.Ama zor yani en fazla atığın videoları izlerim.Seni de kırmak istemiyorum çünkü.Ama en fazla o kadar yani bu saatten sonra bu kadar uzun soluklu bir diziye başlayamam.
aga zaten eski vadiyi izlese bizi de geçer emin olİlk Vadiyi tek izlesen yeterli aga
aynı cümlede kullanma ya bi tarafta vadi bi tarafta beni bilmem nasıl sev o ne yaSen Vadiyi izle Beni böyle Sev i izleme @Bully
Sen de video atıyorsun takas da atıyor. Ben de sizi kıramadığım için izliyorum ne yapayım? Vadici olduğum yok.Sen Vadiyi izle Beni böyle Sev i izleme @Bully
Aynenaga zaten eski vadiyi izlese bizi de geçer emin olonun için bizi geçmemesi lazım
Benim nedenlerim var.
Aynen. Fark-ı Vadi.aga o zaten vadiye hayran kaldı merak etme senizleyipte hayran kalmayan insanoğlu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?