28 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Açıkçası kendimi bir kanalın fanı olarak görmüyorum her kanalı izliyorum.
Fakat ne yalan söyleyeyim bu yıl Kanal D pek iyi gitmeyince üzüldüm çünkü yıllardır zirvede bulunan bir kanalı böyle görmek beni üzdü.
Bu sebepten dolayı Küçük Ağa'nın bu oranlarına sevindim fakat daha bir bekleyip tns sonuçlarını görmeliyiz.
Bu arada biü yoktu diyenler var ama Recep Ivedik daha iyi gitti biü'den.Bence Kurt Seyit ve Shura gelene kadar Kanal D'nin zirve şansı var Salı günleri.
Bugün malesef anladımki benim sevdiğim dizileri denekler sevmiyor.Küçük Ağa'ya Osman için ilk bölüm baktım ve senaryo sıkıntısı yaşamayacağını düsünüyorum her bölüm Mehmetcanın maceralari yer alır.
Erler Filme tebrikler bu zamanda böyle başarı bravo vallaha.
Show tv adına iki gün çok sevindirici.

Son düzenleme:
hababamı 100 kere izle 101.de yine gülersin arkadaş tv de adam akıllı bişey izleyemiyorum ki kaçakı bile ilk reklamdan sonra izleyemedim

Güldür güldür`ü açtım bugün çok iyi

Bu arada Çalıkuşu iyi gider ve dizi yerinde kalır bence.Pazartesi de X factor gelir yakında o da tutarsa Kanal D gerçekten toparladı diyebiliriz 2014 şanslı geldi
Zeytin Tepesi de tutacaktır.

Son düzenleme:
Asla vadi izlemem demem hatta Çakır ölene kadar tekrarlarını izledim ama 200 küsür bölüm izlememişim bu saatten sonra toparlayamam.
aga bak sana normal bi aksiyon sahnesi attığımda bile ne kadar hayran kalmıştın hatırlıyosun demi işte böyle bi efsaneyi izlememek tuhaf

@Reytinger gibi senide alıştıracağım
ama @Reytinger çabuk pes etti
aga bizim dezavantajımız 300 küsür bölüm olması sen bölümleri değil sahneleri at güzel sahneleri

@Reytinger gibi senide alıştıracağım
ama @Reytinger çabuk pes etti
Zor be aga.

Aga beğendim aksiyon sahnelerinizi ben zaten aksiyonu severim.
Ama zor yani en fazla atığın videoları izlerim.
Seni de kırmak istemiyorum çünkü.
Ama en fazla o kadar yani bu saatten sonra bu kadar uzun soluklu bir diziye başlayamam.

İlk Vadiyi tek izlesen yeterli aga

Sen Vadiyi izle Beni böyle Sev i izleme @Bully
Sen de video atıyorsun takas da atıyor. Ben de sizi kıramadığım için izliyorum ne yapayım? Vadici olduğum yok.
Beni Böyle Sev de uzun soluklu bir dizi ona da başlayamam.