28 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TNS'de Karadayi 3 haftadir 9.20'den kipramadi bile.

Kayıp şehir diziler ve programlar bitince zirveyi ele geçirmiş yga boşlukta iyi gidiyor

ya bişey olduğu yok kaçırılcak kadar önemli bişey olmuyo ki

mahirin annesi ki annesi olmadıgı ortaya çıktı erkek savcıya gider mahirin babasının mahirin annesini öldürdüğünü söyledi erkek savcıda mal bulmuş marip gibi üstüne atladı

Niye aga oyle yazdin? Senaryo kurgu var. Aksiyon Babasi ölünce baslayacak

- - - Ekleme - - -

mahirin annesi ki annesi olmadıgı ortaya çıktı erkek savcıya gider mahirin babasının mahirin annesini öldürdüğünü söyledi erkek savcıda mal bulmuş marip gibi üstüne atladı

Birsey cikar mi veya Nazife engel olur mu?

Haftanin en onemli aksami benim icin ve karadayinin 3/4 anca izleyebildim.
Biri Feride ve Yasin konustuktan sonra ne oldu yazabilir mi? Fragmanda ne vardi?

mahirin babası nazifin mahirin annesini öldürdüğü davanın bakıldığı adliyede ceza almış öldürülmüş savcıda o adliyede çalışmış erkek savcı ikisinin dosyasını istedi

- - - Ekleme - - -

sonra mahirin kardeşi askerden geldi

Devam et beyazsoy, güzel anlatıyosun sonra ne oldu?

mahirin kardeşi yaman bişeye benziyo o bişeyler yapacak gibi

- - - Ekleme - - -

mahiri 13 yaşında mı ne aldım dedi orayı tam izleyemedim bunlar önemli ama dizide heycanlı şeyler olmuyo kenan gibi bi adama nasıl kavga dövüş yazılmaz

@takas sen Ezel'i nasıl izledin yaa? Ezel'de salya sümük ağlaşiyorlardı😕

Bu hafta 11 alırız inş TNS'de

Ellerine saglik. Suleyman Bey ile tanismisligi vardi galiba Nazifin. Turgut oradan baglanti kurmak isteyecektir.

Yaman Mahirin isini bozar mi?

ezel dehşetül vahşetti be harika bişeydi ne salya sümüğü gelmiş geçmiş en iyi diziler listemde ilk 5 i zorlar ezel acı hayat süper ötesiydi ama karadayı olmamış gibi en azından ben beğenmedim bi ezele bakıyom bi buna çok basit olmuş

feride mahiri kıskandırma oyunana baş vurdu her türk diziside oldugu gibi
))))

Kayıp Şehir çok iyi oranlar almamış ama son anlığı fena sayılmaz.Yarın muhtemelen 5-5,5 reyting civarı alacaktır.

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.11 , 2) FOX: 6.58 , 3) ATV: 4.86 , 4) KNLTRK: 2.09 , 5) STAR: 2.02

O kayıp şehir ilk kez 7yi görmüş kmoi coşamadı bakalım bu 15 ne yapacak