28 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o ses ab almıs tekrardan sbt yalan reytingleri ortaya çıkıyor

Karadayi'ya tebrikler. Yine çok iyi reytingler alarak günü zirvede tamamlamis. :)

Kayıp Şehir çok düşmüş bu işe acil bir çare bulmalılar.Günü değişmeli aksi halde bu saatte iyi gitmediği anlaşıldı.

Karadayi TOTAL'de birinci olmus ama hafif düsüs var. Gelecek hafta zirveyi alir, cünkü Mahkeme var. Anliklarda 13 görür.

Yaptigim tahminlerin yüzde 75'i tutmus. :)

o ses ab zirveyi alacagini biliyodum hep 0.20 farkla öndeydi karadayi ama o ses tekrar almıs zirveyi tebrikler

dünde yaptım bu yorumu tns erkek agırlıklı bir oldugu kesinleşti gibi .. kadın dizleri sbt de daha yukarda tns ise erkek dizileri daha iyi sonuç alıyor tnd de maçlarda daha yüksek çıkıyor. dünkü karadayının içeriğide bunu kanıtladı. dün karadayıda aşk üçgeni üzerine yogunlaşıldı feride mahiri kıskandırdı mahirin nişanlası ferideye posta koydu falan.. bu senaryo içeriği kadınları ilgilendiren ve heycanlandıran bir durum . bu yüzden dizi sbt de yükselirken tns de bir kıpırdama olmadı. tns nin ölçümünün tam dogru oldugunu düşümüyorum kadın nufusu türkiyede daha fazla ve kadınlar daha fazla tv izliyor. bunun tv oranına yamsıması lazım.

dünde yaptım bu yorumu tns erkek agırlıklı bir oldugu kesinleşti gibi .. kadın dizleri sbt de daha yukarda tns ise erkek dizileri daha iyi sonuç alıyor tnd de maçlarda daha yüksek çıkıyor. dünkü karadayının içeriğide bunu kanıtladı. dün karadayıda aşk üçgeni üzerine yogunlaşıldı feride mahiri kıskandırdı mahirin nişanlası ferideye posta koydu falan.. bu senaryo içeriği kadınları ilgilendiren ve heycanlandıran bir durum . bu yüzden dizi sbt de yükselirken tns de bir kıpırdama olmadı. tns nin ölçümünün tam dogru oldugunu düşümüyorum kadın nufusu türkiyede daha fazla ve kadınlar daha fazla tv izliyor. bunun tv oranına yamsıması lazım.

Geçen haftanın reytingleriyle, bu haftanın reytinglerini kıyasladım ve dediğin doğru. :)

Kabadayı total'i, O Sempatik Türkiye a/b'yi kapmış. 😛

Yalan Dünya'yı ve özellikle Kayıp Şehir'i batırdığı için Kanal D'yi ayakta alkışlıyoruz. :D :D

Kayıp Şehir Perşembe 22.30'da kalmalıydı.

Yalan Dünya'nın durumu iyi. Sadece bir az düşmüş geçen haftaya göre. Bunda 30 dakika reklam vermesinin ve sürekli Karadayı ile aynı anda reklama girmesinin etkisi var.

karadayı ve o ses türkiye tebrikler iyi izlenmişler

Kayıp Şehir iyice düşmüş. Yalan Dünya hafif düşümüş. Karadayı da düşmüş biraz.

Kayıp Şehir perşembe günü 20:00'da yayınlanmalı.İntikam 22:00'da kim ne derse desin.